Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz frankdelgado #115442 üzenetére
Semmiképpen sem, ez tényleg csak akkor lett volna megoldás, ha párezerből most meg tudom oldani, ezért is írtam, hogy csak mint ötlet pattant ki.
Majd veszek egy wireless Steelseriest úgyis, csak addig gondoltam.Do you see the white shadow?
-
30z.Samu
félisten
-
Norb79
őstag
válasz Vadernagyúr #115452 üzenetére
Ott a library részen van egy rész, hogy appok, és van egy aminek olyan az ikonja, mint a kontroller stick, abba belemész, megtalálja a kontrollered, alatta nem emlékszem mit ír az egy darab gomb, details vagy ilyesmi, megnyomod, és a következő képen a bal felső sarokban írja, hogy van e az adott kontrollerhez firmware update avagy sem.
/szerk: akkor hiába írtam ennyit, de akkor legalább meggyógyult, nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rigormortiis
veterán
Az Elite core kontroller mivel tud többet, mint a sima?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Wesder
félisten
válasz Rigormortiis #115457 üzenetére
Semmivel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
kill_switch
senior tag
válasz Rigormortiis #115459 üzenetére
Több rajta a gomb :Đ
-
Bep
őstag
Annyival, hogy tudod állítani a ravasz úthosszt és az analóg keménységét. De semmit nem kapsz hozzá, se táska, se semmi.
Full zsákutca cucc.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Beépített akku van benne, ami amúgy nagyon sokáig bírja. A ravasz útját 3 módon állíthatod, és megvannak az alsó gombok kialakításai, amikhez nincsenek a core csomagjában "lapátok", illetve több magasságú és formájú "gomba" és 4 irányú d-pad is hiányzik. Lapátokkal lenne teljes értékű elite kontroller, vagyis anélkül nem az igazi.
#115461 Bep
Ha megadta magát 2 év után az elite 2 kontrollered, azaz lejárt a garancia, akkor olcsóbban juthatsz újhoz.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
válasz elder troll #115462 üzenetére
Valószínűleg az esetek többségében olcsóbb javítatni (hacsak nem az akksi), mint egy új "donort" venni.
Önmagában nem ad akkora pluszt (én is sokat gondolkodtam rajta), de ennyiért köszi szépen, de nem, egy light verziót. Mert még, ha a minősége is 'elitebb' lenne, mint a 20+ ezres kontié. -
oriic
HÁZIGAZDA
Jön le a Starfield. 100,18GB.
Live-Die-Respawn
-
elder troll
őstag
Még az első elite 2-met nyúzom, amit amúgy nyaralás után küldök gariztatni (LB).
Nekem fontos a garancia, így garancia lejárta előtt 3-4 hónappal fogom meghirdetni, és veszek egy másik 2 év garis példányt. Gari idejére vettem egy elite 1-et, annak megtartom az alsó gombjait/lapátjait, és meghirdetem "hibásként". Utána nekem már a core verzió is bőven jó lesz 34e-ért 2 év garival. Az elite 2-m minden tartozéka érintetlenül pihen a dobozában a lapátokat leszámítva, még a gombákat sem próbáltam ki.[ Szerkesztve ]
-
Keller16
aktív tag
válasz Rigormortiis #115466 üzenetére
Szeptember 6., early accessel szeptember 1.
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #115463 üzenetére
Az előbb ezt én is olvastam, azt hittem kamu hír. (Mármint nem az Xbox oldalon olvastam.)
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
pzstm
titán
An update from the Alan Wake 2 team: we're moving Alan Wake 2's launch from October 17 to October 27. October is an amazing month for game launches and we hope this date shift gives more space for everyone to enjoy their favorite games. We can't wait to show you what everyone's favorite novelist is up to in the Dark Place next week. Thanks for your patience!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
F_Peter
őstag
válasz elder troll #115467 üzenetére
Én day1 óta használom az elite 2-t, volt LB-vel garin. Üresen (minden kiegészítő nélkül) küldtem és full felszereltet kaptam vissza, így nekem mindenből dupla van. Gondolkozok is rajta hogy veszek a kiegészítőkhöz egy elite Core-t. 🙂
Én amúgy nagyon megszoktam és már fura mással játszani. Az elite ennyi idő alatt sem kezdett el recseregni szorongatásra, és sokkal masszívabbnak érződik. Én mondjuk minden képességét kihaaznalom: ravaszok, analogok feszessége nekem sokkal jobbak így, lapátokat is használom és a játékokhoz is külön csinálok gomb kiosztàst.
-
-
chipesz
őstag
válasz Scrake^;DD #115476 üzenetére
Az igaz, de Gold előfizetéssel nem érhető el és nem fognak másik plakátot csinálni emiatt az egy cím miatt.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Oistrakh1
tag
Mortal 1 beta miatt előrendelném a játékot storeban,de valamiért már egyből jóváhagyást kér az otp appban hogy levonják a pénzt.
Régen nem így volt tudom le is van írva hogy maximum 10 nappal elötte vonják le csak az összeget csak nem értem miért kér az app egyből az összeg levonására jóváhagyást? -
Falcon C.
aktív tag
válasz csuvicsuva #115404 üzenetére
Köszi! Egyébként a srácaim is úgy gondolják, hogy a tanulás most fontosabb.
[Redmi Note 11] [Acer V3-574G-54T5]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bep
őstag
válasz Scrake^;DD #115482 üzenetére
Viccelsz?! A II. vh. óta elég jól bírja
-
Steve1207
veterán
Nincs összekötve a két dolog (még), amúgy nagyon régóta magyarázza a Moza, hogy terveznek konzol kompatibilitást, inkább csak így jött ki. Bár egy éve, amikor a fizikáról papoltak az FM-nél már pedzegettem itt, hogy jó lenne nekik is valami partner és tolhatnák az élő rendezvényeket is (amennyiben tényleg felér egy olyan szintre a játék), GT7 rendezvényeken is ott virít a sok Fana dolog (igaz nekik kb csak az lehetséges). Egyébként olyan sok idő eltelt, hogy már az bődületes fejlődés az elődhöz képest, ha a fele igaz, amit mondtak
Én amúgy az FM7-tel is jól elszórakoztam, pedig arra bőven elég egy fogaskerekes is, annyira nem reális, de ha be van állítva a DD, akkor az is szokható, onnantól meg kb csapatás, csak egy terelgetésnél többet ne várjunk (arcade-simcade köztes érzés). Mindenesetre baromi régi, lassan már hasonlítgatni se érdemes, mert teljesen máshova szánták akkoriban. Ezért nem értem a kétkedést vagy hogy "ne legyen simcade", hisz akkor minek pcsölnének ennyit a fizikával, ha untig elég lenne egy kisebb fejlődés benne? Most kicsit nyitniuk kellene mindenki irányába már az újjal, egy jó skáláhatóság mellett pedig mindenki boldog legyen.
.
-
ƵøŁĭ
veterán
Live gold (1év)-re ha ráaktiválom a 3 havi GPU-t akkor kb egy év GPU jön ki?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Norb79
őstag
válasz frankdelgado #115491 üzenetére
PCn meglesz.
-
Wesder
félisten
Csak nem bírtam kivárni ès megvettem a Diablo IV-et kicsolcsóèrt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #115495 üzenetére
Ha nincs kivel tolni, akkor felesleges volt (és abból, hogy randombármikor vetted erre tippeléek). Egyedül hullaszar. Többen is kb annyi értéke van, amennyit a coop tesz hozzá bármi máshoz is. Nálam is ott ért véget, hogy a season kezdetekor elmentem nyaralni, és ezalatt elhúztak a játszópajtik, egyedül meg már csak az unalom maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest