-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
válasz
zotyi8 #122400 üzenetére
Hasonló cipőben járok mint te. Nekem is életem első konzolja és borzasztóan frusztráló érzés mikor multiban halomra lőnek.
Viszont érzem, hogy javul a helyzet, bár még nagyon messze vagyok a jótól, de pl. sw bf-ben már sikerült az 1-es k/d-t elérni. Meg is lepődtem rajta. Szóval nyugi, nem vagy egyedül, tényleg igaza van aki azt mondja, hogy gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Canon EOS DSLR topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest