Hirdetés
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #148826 üzenetére
Német MM-ben most épp 180 eur háromféle 1TB-os One S bundle (AC Origins, Horizon 3, Shadow of War). 500-ast már nagyon régóta nem láttam, szerintem itt nyugaton már teljesen kivezették. Hátha valaki erre jár. Hamarosan amazon prime week, ott lehet még olcsóbb is lesz. X-et 399-ért láttam a napokban PUBG-vel, meg talán 3 hó GP kóddal. Remélem karácsony előttig lemegy 300-ra, nálam az a lélektani határ. Esetleg csinálhatnának belőle végre valami bundlekat is - talán majd az új Forzákkal... Bár a közeljövő GO kínálata mellett már lehet, hogy nem lesz több bundle, adnak egy 3 havi kódot hozzá, aztán 2-3 év alatt beszedik a gép árát még egyszer Goldból, meg GP-ból. Ügyesen ki van ez találva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Fin10 #148576 üzenetére
Tényleg az a legegyszerűbb, nem is értem, hogy az akkus csavarhúzótól az elektromos fogkefén át a mobilokig mi a fenéért adják a fölösleges hulladékot mindenhez, sokkal egyszerűbb kenne, ha minden veruzaelemmel / AA akkukkal működne.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Fin10 #148557 üzenetére
Közel 3 éve van ilyen venom dokkolóm a két kontrollerhez, gyerekek miatt szinte napi használatban. Még sose merült rájuk játék közben. Azbutóbbibidőben az egyik töltője szórakozik, szerintem meg kéne pucolni a csatlakozót, mert vagy mocskos, vagy korrodálódott kicsit, csak mindig lusta vagyok gozzá...
A világ legkényelmesebb megoldása, és a kontrollereket sem hagyják szanaszét, nekem mindig lesz ilyenem, az tuti.
p
-
parandroid
félisten
válasz sakal83 #148477 üzenetére
Inkább 170-180 eur lesz az újan. Használtan lehet kifogni 120-130-ért. Első generációs fatet már 100-ért is néha, de arra már szinte biztosan nincs gari.
p
-
parandroid
félisten
válasz sakal83 #148473 üzenetére
Ha az autós játékok a prio, akkor xbox lesz ez szerintem. Forza minden formája hatalmas ütőkártya az MS kezében, minden más meg multiplatform. Viszont ha tényleg csudaszépet szeretnél látni, akkor nem árt az X, Forza Horizon 3, és Forza Motorspot 4 már feljavítva is érkezett, idén, illetve jövőre pedig érkezik belőlük új rész, amik egyértelműen X-ért, és 4k-ért fognak sikítani.
Amúgy a Game Pass miatt is szerintem új konzolos belépőknek jobb választás az xbox.
p
-
parandroid
félisten
válasz Steelheart2 #148369 üzenetére
X360-as játékokkal nagyon szigorú a régiókorlát. Ahhoz magyarra migrált profil, magyar cím, magyar fizetőeszköz, és magyar ip is kell. Profilmigrálás viszont limitált, ha átrakod magyarra, utána 3 hónapig úgy is marad, addig csak akkor tudsz x360-as gold játékot letölteni, vagy x360-as játékot venni, ha a fentiek mindegyike stimmel.
p
-
parandroid
félisten
válasz Silεncε #148085 üzenetére
Sőt, ha 50-ért adja el, akkor keresett rajta 5k-t. Ha 55-ért, amennyiért most van, akkor 10-et. Bár inkább csak 7-et, mert a Fifa17 még 3k-ért eladható lehet...
A dolog logikája egyébként végső soron stimmel, ettől bundle a bundle, csak ahhoz, hogy ebből tényleg így ki kehessen jönni, azért ismerni kell a megfelelő(en buta) célközönséget is. Lásd még a konzolboltok, és a külön árult bundle kódok esete.
p
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #148079 üzenetére
Jah, ha mindent eladsz bolti áron, újként, akkor kijöhet. Ez a nagyobb bundlek lényege, hogy ha egyben, több mindent veszel, akkor olcsóbb. Az időd, a posta, a személyes átvételhez elbumlizni meg amúgy is ingyen van.
Most volt felénk amúgy több akció is, ahol nagyobbacska, 1500 EUR körüli tévékhez adtak ajándékba konzolt (PS4 Slim, vagy XBOX One S), ha úgy veszem, az volt a legjobb vétel, mert az ingyen volt, csak el kellett adni a tévét, ami neked nem kell.
Szóval ja, megdőlt, volt ez már ingyen is.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #148070 üzenetére
Kizárt, hogy láttál már ennél okcsóbban új XBox S-t. Ez 310-es árfolyamon 177 EUR lenne, már a megnövelt, 27%-is, magyar áfával, a jelenlegi, 330-at verdeső kurzuson meg 166, hasonlóan magyaráfázva, ami visszaváltva német árra már 160 alatt lenne. Eddig a legolcsóbb bundle, amit a németeknél láttam, az 180 EUR volt, valami hasonlóan régi játékkal (talán Horizon 2). És ez ‘pestieknek’ kb helyben van - gondolom másik üzletekben is lesz pár db.
p
-
parandroid
félisten
válasz fear2 #147958 üzenetére
Én nem tudtam ráaktiválni a 200 Ft-os GamePassra az amazonon vett hathavit. Support azt mondta, meg kell várni, hogy lejárjon, utána menni fog. Meglátjuk....
p
-
parandroid
félisten
válasz eladogeppc #147903 üzenetére
"Aztán ami eszembe jutott így hírtelen, hogy akkor az is igazságtalan, hogy valaki megjelenéskor megvesz egy játékot 18-20-ért, más meg rá 1 évre hásznaltan negyed annyiért??"
Ezt mondjuk én sem értem (bár más okból, mint te), én fél-egy év múlva szoktam megvenni, ha nem is használtan, de digitálisan, akcióban kb harmadáron. Igazságtalannak nem mondanám, legfeljebb kevéssé racionálisnak, de hát mindenkinek kell valami hobbi.
p
-
parandroid
félisten
válasz hackeeeee #147525 üzenetére
Számítógépet szétszedés-összerakáskor biciklipumpával szoktam kicsit megfújni, az xbox lassan 3 éve áll egy helyben, néha áttörlöm a tetejét. A 360 is pontosan ugyanennyi kezelést kapott 3 év alatt.
p
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #147513 üzenetére
A PC hogy nem ismeri fel? Partíciót látnia kell a lemezkezelőnek, ezt töröld, hozz létre egy új partíciót, és azt formázd. Onnét már jó kell, hogy legyen.
p
-
parandroid
félisten
válasz Cyrin #147323 üzenetére
Én konkrétan árokba lőném azt, aki kitalálta, hogy excelben a rohadt függvényeket, meg a billentyűparancsokat is nyelvenként fordítsák. Amikor az ember már készségszinten kezeli angolul, és néz tanácstalanul maga elé egy magyar régiós gép előtt, az eleve szemét dolog, de most, hogy németül is kénytelen vagyok megtanulni, ezt már személyes sértésnek veszem valami felsőbb hatalom részéről.
Az informatika, és bármilyen kapcsolódó tevékenység nyelve az angol kellene, hogy maradjon, minden más kínzás. A laptopomon az alapformátumok, és a billentyűzetkiosztás miatt magyar a régió, angol a Win10, de német vásárlás, néha egy-egy frissítésnél olyan gyönyörű, kevert nyelvű üzeneteket kapok...
Amúgy vakamelyik Gears of Wart én megpróbáltam egyszer magyarítva játszani, hónapok múlva is random szituációkban képes voltam visítva felröhögni, amikor egy-egy gyöngyszem eszembe jutott.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Poplacsek #147140 üzenetére
Mindig mondom, hogy az első Lego-játékok a legjobbak. Az Indy-széria különösen, de az eredeti SW Trilogy is klassz. Utána fokozatosan egyre több lett a móka, és a kacagás, és egye kevesebb a kalandjáték-jelleg, valamikor egy-két éve meg teljesen érdektelen, rókabőr-kategóriába csapott át az évente kötelezően 2-3 új cím.
p
-
parandroid
félisten
válasz 4m@15 #147051 üzenetére
Tőlem is kért német személyit, vagy eu-s útlevelet. Magyar útlevél adatait simán elfogadta. Valamiért USK18 a GP (gondolom van benne ilyen besorulású játék), azért kéri, nem a lakhely miatt. Viszont beaktiválni nem tudtam, hibaüzenet szerint régiós probléma (huf-ért vettem a 200 ft-is egyhavit, most meg német ip-n vagyok), support szerint meg kell várnom, amíg az előfizu lejár, prepaid kódot csak utána lehet hozzáadni. Na mindegy, addig eláll, enni meg nem kér. Automatikus megújítást mindenesetre kikapcsoltam.
p
-
parandroid
félisten
válasz 4m@15 #147051 üzenetére
Nagyon szívesen. Én is behúztam most last minute-ben az 1 eur-s első havi game passt, meg veszek egy, vagy két félévest mellé. A Gold nem egy nagy valami, simán csak jó ár, rendszerint fekete péntek környékén ennyiért veszem az évest (40 eur körül).
p
-
parandroid
félisten
válasz NJanika #147039 üzenetére
Bármelyik Lego játék (már van vagy 20, némelyk nég X360, de itt is játszható), Minecraft, Two Brothers (kalandjátékok között kehet mégvpár, nemigen ismerem a műfajt), pár autós játék (Trackmania, Dirt, Rocket League, gokartos cuccok), klasszikus X360 back compat játékok közül kihagyhatatlan a Trine, illetve már ismét One-ra ott az örök klasszis Diablo 3.
Német Amazonon most amúgy tényleg 30 eur a 6 hónap game pass, és 20 eur a 3+3 hó Live, szóval 100 eur egy év mindkét szokgáltatásra. Olcsóbb ez nemigen lesz szerintem, és személy szerint én ezzel az árral már együtt tudok élni - csak az új Forza / Forza Horizon darabja annyiért jön, amennyibe most az éves Game Pass kerül, és ebben benne lesz.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Def26 #146922 üzenetére
Budapesti, értelmiségi körben persze. Nézz szét vidéken, községek, kisvárosok, és annál kisebb szinten. Elképesztő a sötétség. A fővárosnak is megvan persze ugyanez a populációja, csak te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem ott mozogsz. Nem felsőoktatásban továbbtanulók között gyakorlatilag nulla az idegen nyelv tudása, felsőoktatásban pedig tízezrével akadnak bent a diplomák a nyelvvizsga hiánya miatt.
Re 146923: Igen, a népesség 50%-ánál súlyosabb a funkcionális analfabétizmus.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz sugarforce #146918 üzenetére
Például, hogy a magyar fiatalok fele nemhogy nem beszél (ért meg) semmikyen idegen nyelvet, de elégedett is ezzel ([link])?
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Csabee86 #146711 üzenetére
Stabil az mindenhol, csak X-en, no meg pláne 4k tévével még sokkal szebb is. Azt kell eldöntened, hogy ez neked megéri-e a 2-2,5-szeres felárat.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #146248 üzenetére
"Mondták, hogy a közösségi, online játékban látják a jövőt, ami nem pár hétre-hónapra szól, hanem évekre lehet vele tervezni..és máris jön két dlc a SoT-hez. Úgy gondolom ez lesz a játékaik többségével...folyamatosan jönnek majd ki hozzá a tartalmak, újítások, élő közösséget teremtenek.
Mondjuk ez nekem kevésbé érdekes, én inkább a single player élményre hajtok, de be kell látni, hogy ez a jövő, ettől még sok fejlesztő ad ki sp címeket, van miből válogatni."Én is pont ezen gondolkoztam, hogy ez mennyire hidegen hagy. Egyszerűen a játék nekem már nem életforma, csináltam évekig (CS Source, meg WoW), meg közben még ami jött, de mostanában az a legfontosabb egy játéknál, hogy full-kazuár módban is élvezhető legyen. Túl sokszor van olyan, hogy van egy fél órám, leülnék nyomkodni valamit, olyanra viszont már időtlen idők óta nem emlékszem, hogy alkalmam lett volna órákat eltölteni bármilyen játék előtt. Nyilván ez nem a játékpiac hibája, hanem én öregszem, de ennek folyományaként a mostani bemutatóból is érdekesebbnek találtam az indie-címek némelyikét, mint a nagy játékokat. Na jó, a Forza Horizon pont olyan, hogy le lehet ülni, és letolni vele gyorsan egy-két versenyt, amikor fáradtan hazaérve végigdőlök a kanapén, nem véletlenül bírtam eddig is a sorozatot. Az más kérdés, hogy ezzel a tempóval sose fogok a 3. rész végére érni (a felénél vagyok kb). A második is félbemaradt, az elsőt még anno végigcsináltam (olyan 90%-ra, mert a showcase cuccok már akkor sem érték meg a ráfordított gyakorlást, meg energiát). Ilyen Forzathonokra, meg online közösségépítésre viszont abszolút semmi ingerenciám nincs, pedig ez is elindult errefelé...
p
-
parandroid
félisten
válasz twi452 #145961 üzenetére
Az első részt se hagyjátok ki semmiképp! Hangulatban (mind az egyes versenyeket, mind az összképet tekintve) szerintem az az etalon. Aztán ebben petsze benne lehet az is, hogy mekkorát csapott az asztalra, amikor megjelent, de éppen ez teszi klasszikussá. És nagy pacsi a MS-nak a backwards compatibilityért!
p
-
parandroid
félisten
válasz Zolix #145883 üzenetére
Felhőbe ment, az accountodhoz kötve. Offline elvileg működik a rendszer, gyakorlatilag a digitálisan vásárolt játékokhoz is nehézkes ilyenkor a hozzáférés. Cserébe nem veszíted el a mentéseid sose, és ha valahol másik gépen bejelentkezel, ott is rögtön meglesznek.
Bankkártyaadatokat azért kért, mert amikor aktiválsz egy szolgáltatást, akkor ez szerintük beállítandó. Nincs ezzel baj, csak arra figyelj, hogy ha csak kipróbálnád az adott szolgáltatást (mint pl most a 200 Ft/ 1 hó akcióban), akkor nézd meg, hogy ki legyen kapcsolva a szolgáltatás automatikus megújítása, mert a következő hónap már teljes áras lesz, és azt a számládról vonja. És nem elég, ha a kártyát törlöd, mert akkor tartozásod lesz a szerződés szerint, és amíg azt nem rendezed, nem vásárolhatsz digitális tartalmat.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz sugarforce #145537 üzenetére
Hatot. Olyan 5,88-at nagyjából. Ja, csak 2011 óta tolja. Akkor olyan napi 10-11 körül.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz S e t h #145430 üzenetére
Vegyes hasznosítás nem fog menni, az xbox egy partíciót csinál a drive-on, amit le is foglal magának. A tera, és a terra meg még mindig teljesen mást jelent - csakazértis, ezredjére is, mert az állandó nyelvtannáciskodás ellenére még mindig 90% rosszul használja...
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz LoGeN90 #145180 üzenetére
Attól, hogy itt Káeu-ban jól cseng a neve, worldwide régóta csak küzdenek már, mint kutya a jégen. Talán épp a konzol a legsikeresebb területük, de az meg a többihez képest egy kicsi piac.
p
-
parandroid
félisten
válasz NJanika #144956 üzenetére
AC Chroniclest én próbáltam, már a korábban GwG-ben kapottakat, pénzt legfeljebb magyon keveset adnék érte, de így benne vannak a sorban, hogy talán letolom egyszer. Sonic megvolt lemezen 360-on, vicces játék, és manapság nemigen van ilyen, szóval én ennek is örülök. Lego Indyt írtam lentebb, nagy kedvenc, az első rész tutira megvan, a másodikban most nem vagyok biztos, de talán ez is. Szerintem új játékosoknak is érdemes kipróbálni, ez még vérbeli kalandjáték, ötletes fejtörőkkel, nem arról szól, hogy szedj össze 200 kockát, meg vegyél dlc-ben még 50 karaktert. Smite is érdekes, sajnos az itóbbi évek tapasztalata alapján kizárt, hogy valaha időm legyen rá, pedig szívesen kipróbálnám.
Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de nekem ezek sokkal jobban bejönnek, mint akármelyik CoD, vagy BF. Olyan játék sosem lesz, ami meg mindenkinek tetszene, még ha friss AAA cím lenne benne, akkor is menne a fanyalgás, hogy mér’ pont ez?!?
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz Jegesmaci81 #144702 üzenetére
1. Akármennyi.
2. Igen.
3. Elég egy.p
-
parandroid
félisten
válasz Def26 #144566 üzenetére
Már régebben is próbáltam itt átfutni a heti kínálatot, de olyan soványkának tűnt. Pedig kicsit azért kulturáltabb megoldás lenne, mint a MN lista, csak így nem sok értelme van. Na mindegy, ma mindenki harapós kicsit, úgyhogy nem hozom fel a tizedesjegyeket.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Inkább azt mesélje el valaki, hogy érdemes-e próbálkoznom az ios-es xbox appban azzal, hogy elővarázsoljam a teljes deals with gold kínálatot, vagy érjem be annyival, hogy itt csak az első 10 játék van, és punktum?
p
-
parandroid
félisten
válasz F_Peter #144511 üzenetére
Trackmania jó cucc, ha bejön a stílus. Pörgős, gyors versenyek, osztott képernyőn. Ha nem bántja a szemed a gagyi grafika, akkor Joyride Turbo, illetve aut hiszem, a Beach Buggy Racing is osztott képernyőzhető. Utóbbi kettő filléres vacsk normál áron is. Illetve mintha most lenne a heti akcióban valami motorcsónakos cucc, azt én is be akartam húzni, mert bírom ezt a stílust (hm, Hydro Thunder a neve, és vagy már megvettem, vagy volt korábban gold játék, úgyhogy most gyorsan fel is telepítem).
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Döglött Róka #144439 üzenetére
Tiszta sor, csak pont ezt nehéz általában letolni a részvényesek torkán, hogy most kicsit többet adunk, és kevesebbet kérünk érte, mint amit hirtelen kereshetnénk, cserébe hosszabb távon egy rakás pénzt keresünk a bevonzott új felhasználókkal, meg az előfizetési díjakkal.
p
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #144434 üzenetére
Amúgy az egész game pass arra épül fel, hogy ai most vesz konzolt, annak legyen mivel játszania - azért ahogy a topikban is körülnézel, vannak elegen, akik most szálltak be (vagy kukkantanak át a másik oldalról), és egyrészt maga az alapgép is jobb áron van (200 EUR-ért én még PS4-et nem láttam, XB1S-t már olcsóbban is), előfizetsz 3 hónapra GP-ra, és hihetetlen mennyiségű régebbi játékot tudsz kipróbálni. Ha ehhez még hozzájönnek az új nevek is, azért az tényleg lehet selling point.
Az, hogy ezt ötvözni kéne a Gold tagsággal, szintén nem új ötlet, majd meglátjuk, most mennyire lesznek bátrak. Érzésem szerint az MS most abban a fázisban van, hogy felülkerekednek a saját kapzsiságukon (illetve a befektetők állandó nyomásán a haszonmaximalizálásra vonatkozóan), és a nagyobb piaci részesedés érdekében megpróbálnak valami vevőcsalogató startégiát kidolgozni. Hosszútávon ez akár busásan is megtérülhet, de ugye mi csak okoskodunk itt, nekik meg egész hadseregnyi piaci, és pénzügyi elemző dolgozik, akik olyan számokra látnak rá, amikre mi sosem fogunk.
p
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #144429 üzenetére
Elvileg pontosan ez fog történni ezentúl minden AAA címmel. Ki fog ezután Forza Motorsport 8-at, agy Horizon 4-et (5-öt) venni? Vagy új Halot, GoW-t? Jó, a Sea of Thieves nem biztos, hogy jó példa, annak csak jót tett, hogy game passos lett, különben negyedennyien nem játszanék, State of Decayhez meg nem értek, engem totálisan hidegen hagy, de ugye ez a másik 0day GP-s húzónév. És csak többen lesznek.
Kivenni meg eleve csak olyanokat fognak belőle érzésem szerint, aminek lejár a licensz-szerződése, vagy valami jogi vita alakul ki a kiadóval, nem lesz ez egy gyakori jelenség.
De ez mind csak ködszurkálás, majd meglátjuk, ők hogy gondolták.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz x360elite #144417 üzenetére
De ha annyiba fog kerülni, mint eddig az egyik szolgáltatás, és mellé kapod a másikat, akkor azért csak nem indítasz petíciót, hogy neked ez nem kell, ugye? Áremeléssel öngól lenne a dolog, persze, szóval maradjunk abban, hogy megvárjuk a hivatalos bejelentést, hogy hogyan is fog ez kinézni pontos árakkal...
p
-
parandroid
félisten
válasz IntelKiller7 #144403 üzenetére
Egyrészt a live gold már nagyjából így működik: a one-os játékokat arra az időre kapod, amíg van előfizud, tehát ez annak, aki régóta, megszakítás nélkül gold előfizető, kvázi olyan, mintha havonta kapna két játékot a ‘game passába’. Másrészt azzal, hogy a saját új játékait belepakolja az MS a game passba sokkal durvábbat gurít, mégis teljesen biztos vagyok benne, hogy anyagilag is jól fognak belőle kijönni, és a konzolháborúban is felér ez egy taktikai nukleáris csapással. Ha most ezt a kettőt összekapcsolják, ami az előfizetéses office365, és a belengetett előfizetéses win után még logikusnak is tűnik, az megint egy selling point lesz, akárhonnét is nézzük. Mindebbe keverd még bele a play anywhert-t, és hogy épp ajándék xbox kontrollert szórnak egy csomó laptophoz akcióban, és mindjárt kezd körvonalazódni egy irány, ami nekem speciel tetszik is.
p
-
parandroid
félisten
válasz hackeeeee #144399 üzenetére
Eleve úgy kellett volna indulnia, hogy minden valaha volt gwg-s játék benne van. Tudom, egyesével kötött licenszszerződéseket módosítgatni, alkalmasint már megszűnt, átalakult, vagy felvásárolt fejlesztőkkel nem egyszerű.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz oriic #144064 üzenetére
Így a képek feelingje alapján nekem nagyon az NFS fénykora ugrik be (Underground 1-2, klasszik MW, Carbon, Pro Street). Ha azt a hangulatot tudják ötvözni a Horizon minőségével, ez is nagyot üt majd. Ejj, mit nem adnék egy újragondolt Porsche Unleashed-ért, némi szerepjátékos elemmel, az autó adás-vétellel, és főleg a factory driver kampánnyal együtt!
p
-
parandroid
félisten
válasz slyder81 #143912 üzenetére
Ajjajj, ha sose volt x360-ad, hanem one-on hoztad létre a profilt, az kemény meccs tud lenni... Első körben arra figyelj, hogy a profilod lokációja a tartózkodási helyed legyen, és legyen a profilon hozzáadott, érvényes fizetőeszköz (azonos lokációval, mint a fentiek). Ha ez megvan, mégsem megy, akkor support, de volt már, hogy ők is vsak széttárt kézzel néztek bután. Remélem, nálad menni fog.
p
-
parandroid
félisten
válasz slyder81 #143863 üzenetére
Szabadon állítgathatod a régiós, és nyelvi beállításokat. Vannak bizonyos kódok, amiket csak az adott ország ip-jéről enged beaktiválni, de gold és game pass általában nem ilyen, szinte biztos, higy simán menni fog. Más régiós vásárlás egy fokkal bonyolultabb, de azt is meg szokták tudni oldani.
p
-
parandroid
félisten
válasz turikoczka #143447 üzenetére
Az az észak-koreai típusú érvelés megvan, hogy a kétszereplős tornán a válogatott az előkelő második helyre befutva az ezüstérmet szerezte meg, míg az ellenfél a szégyenteljes utolsó előtti helyen zárt?
p
-
parandroid
félisten
válasz vonSux #143442 üzenetére
"A multiplat címek meg nem olcsóbbak az MS-nél, nem tudom ez honnan jön."
Én asszem kapizsgálom már. Valószínűleg onnét indul majd az érvelés, hogy szingapúri, orosz, török, vagy alsóegyenlítőidélmucsaröcsögei sztórokban mindenféle egzotikus valutákban kiadott ajándékkártyát vásárolva némi vpn-ezéssel időnként fél-kétharmad áron beszerezhetők friss játékok is. Ha meg nem, akkor is ott a jó öreg US-store trükk, ahol ugye minden annyi USD, mint amennyi EUR felénk, csak be kell kamuzni valami nulláfás államot lakóhelynek.
Az tény, hogy ez PS-en nem (illetve nem ilyen egyszerűen) működik, lesz is majd nagy sírás-rívás, ha az MS előbb-utóbb bezárja a kiskapukat.
p
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #143385 üzenetére
Kicsit azért gáz, hogy mennyire nem akarjátok megérteni, hogy mi a kolléga problémája a box-szal / platformmal, és beindul mindjárt a sértődött fanbojkodás.
Rengeteg hibája van az xboxnak, ezerszer kitárgyaltuk már mindet, ahogy a másik oldalnak is, ki-ki mérlegel, és eldönti, hogy ő melyiket képes tolerálni, mi hiányzik neki, mire van feltétlenül szüksége, és mire telik - aztán könnyen lehet, hogy az lesz a vége, hogy ott figyel mind a kettő egymás mellett. Ha a kettőt párhuzamosan használva egyértelmű, hogy neki az egyik sokkal jobban bejön, mint a másik, és megosztja velünk a tapasztalatait, illetve feltesz pár kérdést teljesen kulturált hangnemben, hogy ezek a hibák, vagy bosszantó faszságok, amiket az egyik konzol produkál, orvosolhatók-e, és még azután is képes normális hangnemben válaszolgatni, hogy kezdődik az oltás, az szerintem nem őt minősíti.
Mondom mindezt úgy, hogy nekem nincs ps-em, bár néha játszok a gondolattal, hogy veszek egyet - pontosan azért, mert a kisebbik lányom erősen odavan a single player, sztori-alapú játékokért, és odaát lenne azért mit kipróbálni, ami itt nem elérhető. Azt meg, hogy az xbox mely hibái, illetve hiányosságai bosszantanak, azt nem rejtettem véka alá eddig sem, és ezután sem fogom, és tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a kék sarokban sem lesz semmivel sem jobb a helyzet.
p
-
parandroid
félisten
válasz StLui #143242 üzenetére
Kiegészítésként (egyszerűbben megfogalmazva): A számlázási cím (a vásárló tartózkodási helye, illetve még pontosabban a szállítási cím) szerinti áfa-mérték a meghatározó, és az áfa is ennek az államnak kerül megfizetésre, nem az eladás helye szerint. Az egész pont egy, az amazon, és társai miatt készült eu-s szabályozás, mert előszeretettel székeltek a webshopok luxemburgban, ahol 0 az áfa, és ezzel tisztességtelen versenyelőnyt szereztek, nem mellesleg egy rakás áfa-bevételtől megfosztották az egyes országok költségvetését.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz szupermacs #143231 üzenetére
Ki kéne találni még valamit, amivel lehet ezt bonyolítani, mert bár ugyan továbbra is egy eszement, és alig követhető rendszer, de már rutinból el tudjátok magyarázni 2-3 mondatban. Indítsunk már valami petíciót, hogy bonyolítsák még egy kicsit tovább, mert így azért lassan már minden kezdő pár nap után behúzza az ‘I get it, how GwG works!’ acsit...
p
-
-
parandroid
félisten
válasz #95558144 #142964 üzenetére
Nem írtad, melyik játék, de ezek után érdekelne. Németországban élek, az összes játékom német dobozos, a német store-t használom, de a box angolra van állítva. Eddig az összes játékom angolul beszélt, akár digitális, akár lemezes volt, már az x360-on is, pedig ahhoz vetttem anno pár tucatot lemezesen, meg az xbo-hoz is párat azért (bár az utóbbi időben szinte minden digitális vásárlás már). Egyetlen kivétel volt a dishonored, ami a német doboz ellenére csak és kizárólag franciául volt hajlandó megszólalni. Mondjuk ezt azóta sem értem...
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz bandi0000 #142957 üzenetére
Saját akkuja van, nem kell hozzá tölthető elem pluszban. 2,5 éve használom a Venom dokkolót, teszi a dolgát, semmit nem tudok felhozni ellene. Gyerekek nyúzzák eleget, még sosem merült le játék közben.
p
-
parandroid
félisten
válasz krx21 #142675 üzenetére
Gondolom az idei drágább (5-600k +) modellek már tudják. Idén foci vb, eu boldogabbik felében már a csapból is tévés ajánlatok folynak, sokan fognak most új készüléket venni. Ha nekik történetesen xboxuk is van, vagy őszre-karácsonyra elgondolkodnak új konzolon, akkor azért ezek a frissítések selling point lehetnek az ms-nek.
p
-
parandroid
félisten
válasz negyven2 #142239 üzenetére
Hát persze, hogy nálunk mind 10 EUR. Remélem lesz majd valami nagy akcióban kedvezmény rájuk, semmi kedvem 50-100 EUR-t eltolni classic xb játékokra...
p
-
parandroid
félisten
válasz frankdelgado #141445 üzenetére
* enhenszdet
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz pzstm #141401 üzenetére
Mi tagadás, én mindenben egyet tudok érteni az indexes kollégával - igaz, csak a bétával próbálkoztam. Sok év WoW van a hátam mögött, szóval értem én, miről szól az MMO, de (talán éppen ezért) ez a játék nekem üresnek, monotonnak, és totálisan érdektelennek tűnik. Pedig a Sid Meier's Pirates!-en nőttem fel, aztán Guybrush Threepwood kalandjait is lelkesen követtem (mindkettőnek megvettek még a remake-jei is), tehát a kalózkodás is a szívem csücske, de valahogy ez mégsem.
Mindemellett azért néha majd visszanézek, ha kicsit még sikerülne feltölteni tartalommal, még több játékmóddal, változatosabb küldetésekkel, szörnyekkel, hajótípusokkal, és játékmenetre is kiható játékstílusra való érzékenységgel, akkor azért lehetne még benne potenciál bőven.
Persze nincs azzal gond, ha valakinek meg bejön, ez a szép ebben a műfajban, sok izgi kalandot, meg számtalan óra multis szórakozást kívánok hozzá.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Benoe77 #140881 üzenetére
Jobban jársz (főleg élettani hatását tekintve), ha háttérvilágítást teszel a tévé mögé (vagy bármi halvány, szórt fényt a helyiségbe). A pontszerű fényforrás mindig zavaró, de ha az a legerősebb fényforrás, ráadásul előtted van, az nem csak a koncentrációt keveri meg, és az élményt rontja, de konkrétan még a szemednek is rossz. Egyébként ebből a szempontból maga a megjelenítő is pontszerűnek számít, tehát sötétben játékhoz (munkához, filmnézéshez) amúgy is ajánlott megfelelő mennyiségű szórt fény.
p
-
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #138977 üzenetére
Azért az Oritól ne essünk hasra, kb mindenkinek megvan már, az összes akcióban 2-3k hufért osztogatták, az Alien játékról fogalmam sincs, mert engem teljesen hidegen hagy, bár ez a saját nyomorom. 360-as címeknél meg eleve csak a nagy klasszikusok érdekesek, ez itt két tizenkettő-egy-tucat játék (na jó, a max payne talán nem, de már vagy 10 éves az is), szóval ez alapján akár még valós is lehet. Amúgy is rendszeresen bekerülnek ide kamu, és nemhivatalos gwg-képek, szóval akkor sem lenne semmi, ha ez is valótlannak bizonyulna.
p
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #138975 üzenetére
Akárhogy is, akinél átcsúszott a státusz ‘rendelésre’ rovatba, ott biztosan törlés lesz. A többiek még reménykedhetnek.
Amúgy ha jól rémlik, webshopokat is elmeszeltek a közelmúltban kamu akciókért, erre alapozva szerintem reális, hogy inkább bukik 80k-t gépenként (áfa, besz. ár miatt annyit sem), minthogy bevállalja a negatív hírverést. Már a készletre, nyilván, ahogy írtam, a többieket értesíti, hogy sajna elfogyott, az új beszerzésre már nem tudja tartani az árat.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz modflow #138952 üzenetére
Az a kérdés, hogy mi nagyobb veszteség nekik? Az 1 milkás GVH bírság a nem létező akcióra, vagy kiszolgálni 10-15 vevőt, és bukni az áron? Akinek azt írja, hogy rendelés alatt, ott valószínű, hogy készlethiányra hivatkozva visszamondják, ezt megtehetik.
Zzola: Ebből ezzel nem fognak tudni kimászni, mert nem az árat írta el, hanem egy 51%-os kedvezményt adott rá, amire nem tudja ráfogni, hogy teljes képtelenség, mert rendszeresen vannak ilyen nagyságrendű akciók.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Jovanny2 #138944 üzenetére
Annyian berendelték már, hogy mire mobilról végigbénáztam a regisztráción, már csak rendelésre igazolt vissza. Amikor elkezdtem, még 2 napos szállítást írt...
p
-
parandroid
félisten
válasz Steelheart2 #138771 üzenetére
Hagyd, ez túl egyszerű, különben sem bírja 20 órán keresztül egyhuzamban, és az állandó rátöltögetések hetek alatt kinyírják a nimh akkukat (az enyém is már három éves, valószínű, hogy az utolsó 2,5 évben már nagyon a végét járja folyamatosan). Különben is, kinek van ideje mindig a helyére tenni a kontrollert? No meg otthon amúgy is van egy marék tölthető AA akku (nyilván ezért jön fel hetente a melyiket vegyem kérdés), és az különben is másra is jó (de akkor miért az xboxhoz veszi?). No meg az akkugyártóknak is meg kell élnie valamiből.
Asszem minden érvet lefedtem, ami legutóbb felmerült...
p
-
parandroid
félisten
válasz icemad #138515 üzenetére
Németeknél is működik, köszi a tippet. Bár ahogy nézem, inkább arról szól a dolog, hogy használd minél többet az ő szolgáltatásaikat (binget nagyon nyomják pl), és azért jönnek a pontok. Vásárláskor eurónként egy pont jár, böngészéssel, keresésekkel, kvízekkel napi 180-at lehet összegyűjteni. Egy 5 eur-s kuponhoz pedig kell 5350 pont. Aztán lehet, hogy a szintlépésekkel ez az ár majd csökken. Viszont akár pontokkal, akár anélkül lehet nyereményjátékokra nevezni (minél több pontot szánsz rá, annál nagyobb esélyed van a nyerésre - elvileg).
Szerk.: Na, a mai 180 pont meg is van. Megjelenik egyébként a pontszám a MS saját oldalain, jobboldalt felül, a saját neved, és avatarod mellett.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz hackeeeee #138491 üzenetére
Így jár az, aki már mindent megvett, ami érdekelheti.
Tedd a szíved a kezedre (vagy valami ilyesmi), és sorold, hogy mi az, ami még feltétlenül kéne! Naugye...
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Miért kötné valaki a boxot hdmi-vel a soundbarra, és onnét egy másik hdmi-vel tovább a tévére? Komolyan kérdezem. Lerontja a tévé a hangot, ha rajta keresztül megy? Ez egy digitális jel, amit csak tovább kéne küldenie optikai kábelen, kizártnak tartom, hogy minőségromlás legyen benne. Ellenben a hdmi videójelbe én nem iktatnék be még egy eszközt, az sokkal nagyobb adatforgalom, valószínűbb, hogy nem tesz jót neki. Aztán lehet, hogy itt nem a józan paraszti logika működik, vagy hogy én vagyok fogalmatlan...
p
-
parandroid
félisten
Az mondjuk egy érdekes kérdés, hogy ha az eredeti, kv-nál vásárolt példányt az ms cserélte, és most az ms-től kapott romlott el, akkor azt a kv-nak kell-e cserélnie? Nyilván úgyis vissza fog jutni az ms-hez a rossz darab, és a kv is pénzénél lesz, de nem vagyok benne biztos, hogy jogilag muszáj-e nekik intézkedni. Ismétlem: a (most) hibás példányt nem ők adták...
p
-
parandroid
félisten
válasz Game-over #138228 üzenetére
Csere után nyilván nem az eredeti termék garanciaideje érvényes, hanem az újé, szóval ha azt 2017 őszén kaptad, akkor én az MS-nél nem hagynám ennyiben. Persze ha refurb, vagy ilyesmi példányt küldtek, az más kérdés, de valamennyit arra is vállalniuk kell (gondolom 6 hó, de valahol le kell, hogy írják részletesen).
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Cyrin #137285 üzenetére
Én nem vennék. 2 év van rá alapból, mire az lejár, gombokért lehet majd már kapni, de akkor már az XOX is jó áron lesz (és sanszos, hogy már jön annak az utódja is).
p
-
parandroid
félisten
válasz sting2 #137217 üzenetére
Azért ha kiderül regisztráció után, hogy csak egy év már rá a maradék gari, akkor nyugodtan vonj vállat, hogy nem baj, olcsó volt. Arról nem is beszélve, hogy tényleg simán lehet lopott cucc, akkor ha lebukik az orgazda, te is azonnal benne vagy az ügyben, jó esetben csak a gép ugrott, meg némi szabadidőd az idézések miatt.
Nem baj, csináld csak nyugodtan, én mindenesetre használt cuccnál is mindig ragaszkodok a szériaszámot is tartalmazó eredeti számlához, vagy bizonylathoz, simán kizáró ok, ha nincs.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz bulikavagyok #137066 üzenetére
Ó, az az utolérhetetlen X360-as Store. Valamennyit fejlődtek azóta, de még így is egy katasztrófa: keresés, navigáció, információk elérhetősége, de legalább minden kép teljes monitorszélességű, ha már hasznos infó úgysincs. Hát igen, ilyen az, amikor egy kis garázscégnél olyan szűken állnak rendelkezésre erőforrások, hogy sajnos az online megjelenésre nem marad...
Az MS már régóta vitathatatlanul és megkerülhetetlenül a világ legnagyobb tech-cége lehetne, a teljes életünket behálózva, ha rendesen meg tudnák oldani a különböző platformjaik, szoftvereik, és szolgáltatásaik összehangolását, de szerencsénkre (?). Apple, google, mindketten akkora hátrányból indult, hogy csoda, hogy idáig elértek (sonyt nem mondom, mert konzolfronton az MS eleve később szállt be, másrészt itt pont semmiben nincs elmaradva a konkurrenciához képest), ezzel együtt bizonyos területeken (UI, hétköznapi beágyazottság, mobil eszközök, és szolgáltatások) fényévekkel a MS előtt vannak, ami szimplán túlbalfaszkodta magát, és addig küzdött, amíg sikerült többszörös öntökönrúgást elkövetnie, és a folyamatban még az egyik kezét, mindkét lábát, és pár bordáját is eltörte, az egyik szemét is kiszúrnia, és fél fülére megsüketült. Na, innét lesz szép felállni.
p
-
parandroid
félisten
válasz ImpersonatoR #137014 üzenetére
Hozzáteszem, hogy csak az első hónapra vonatkozik az 50%, nem a teljes előfizetésre, szóval nem a világ üzlete, bár kétségkívül ez is valami.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #136317 üzenetére
Ehh, de jó lenne ilyenre egyszer időt találni, egyedül rohadt unalmas, pedig engem is érdekelne a sztori.
p
-
parandroid
félisten
válasz Ti Bo #136321 üzenetére
Japán után szerintem az USA nyugati partvidéke adja még magát: van nagyváros, kisváros, óceánpart, hegyek, sivatag, minden, ami kell. Mondjuk egy leegyszerűsített SF / LA /Seattle / Las Vegas / Grand Canyon / Yosemite környék. Persze kezelhető méretben, bár én személy szerint azt sem bánom, ha sokat kell vezetni a helyszínek között (az ausztrál szcenárió is elég nagy volt, de még mindig lehetne növelni szerintem).
Ha igényesen, szépen megcsinálják, maga a szabad autózás közel akkora élmény lenne, mint a versenyek. Ha még némi szerepjáték-szerű elemmel, vagy egy igazán jó, csavaros, és nem túl lineáris sztori-móddal is meghintik, az meg főleg királyság lenne.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Csapoati #136303 üzenetére
Ez ízlés dolga. Nekem a kedvenc részem. A nyári fesztivál-feelinget is ez hozta a leginkább. A 2-t nagyon vártam, de valahogy csalódás lett, a 3 fasza, csak az agyamra megy, hogy mindenki a rossz oldalon közlekedik. Ezzel együtt egy japán résznek én személy szerint azt hiszem, tudnék örülni.
Sajnos az első generációs XO-n a frissített grafikával nem tudok mit kezdeni (nem mintha az eredeti képi világ csúnya lenne, de azért csak eltelt pár év azóta). Meg kéne nézni XOX-n, hogy néz ki, lehet, hogy kedvet kapnék végre a cseréhez.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Zoleee83 #136014 üzenetére
Miért kéne annyit tudnia? Ha 168 órát játszol egyhuzamban, akkor persze nem játszik, de nálunk ha hétvégén game-party van a kölyköknek naphosszat, és négyen cibálják ki egymás kezéből a kontrollereket, még akkor sem merültek le sosem játék közben. Este meg visszarakod a dokkolóra, reggel kezdheted elölről. 2,5 éve nyúzzuk őket, hárman a családból (plusz vendégek alkalmanként), még mindig nem látok teljesítményvesztést. Biztos van, persze, de ez mutatja, hogy mennyivel túl van méretezve a napi használathoz.
Azt meg végképp nem értem, miért nem tested vissza a dokkolóra a kontrollert használat után?
l.skywalker: Ezt is értem, nekem is van itthon egy marék eneloop, mindenhol azok vannak, a 360-hoz még azokat is használtuk, de most már eszembe nem jutna.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz hackeeeee #136007 üzenetére
Még mindig nem értem, hogy miért nem ez a töltőállomás a legjobb megoldás?
De komolyan, mi szól ellene?
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz oriic #135604 üzenetére
Most tényleg abszolút nem volt a fejemben, hogy mik az egyes szabványokhoz tartozó lemezre írási értékek, guglizni meg lusta voltam. A gyanúd igaz lehet amúgy, tekintve, hogy emlékeim szerint a box is MBps-ben mutatja a letöltést. Nálam ez általában olyan 1,3, és 1,5 közötti érték, néha elmegy 2-ig is, de nem ez a jellemző. Elvileg 25 Mbps a netem, szóval reális, különösen, hogy a minősége sem kiváló, meg van elég fogyasztó a családban (humán- és eszközoldalról is), hogy ne kapjon a box exkluzivitást.
p
-
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #134542 üzenetére
Ez nem a Home funkció, ez a Gold Sharing. Egyértelműen benne is vana szövegben, hogy nem a konzol home-má tételéről szól, hanem arról, hogy ha vendégségben vagy egy barátnál, és ott bejelentkezel, akkor addig, amíg be vagy jelentkezve, mindenki eléri a gold előnyeit. Itt: a multis játékot:
A Home funkció teljesen más céllal született:
Mit jelent az Otthoni Gold tagság az Xbox One felhasználói számára?
Az Xbox One konzolon minden családtagjának saját, személyre szabott fiókja lehet, ami fokozott személyes felhasználói élményt tesz lehetővé. Részben ezért alkottuk meg az Otthoni Gold tagságot. Így válik igazán a sajátjává a fiókja és a beceneve. Egy többszereplős játék esetén nem kell megosztania a becenevét a többiekkel, és nem jelennek meg a gyerekeknek szóló ajánlatok a család felnőtt tagjainak szóló ajánlatok mellett. Ha a barátai átjönnek, megmutathatja nekik az új játékokat, és többszereplős játékokat játszhatnak együtt. Egyetlen Xbox Live Gold előfizetéssel többen is élvezhetik az Xbox Live Gold egyedülálló előnyeit az Xbox One konzolon minden további költség nélkül.Az, hogy technikailag így sikerült csak megoldani, hogy maradt egy kiskapu, és mégis engedik, az a MS jófejségének köszönhető, és semmiképpen sem ez volt az eredeti szándék. Az nyilván még belefér, ha otthon két konzol van (egy a gyerekszobában, egy a nappaliban), gondolom pont emiatt az eshetőség miatt használható a mai napig úgy, ahogy, még ha ez anyagi hátrányt is jelent a MS-nak (és közvetve a játékfejlesztőknek, kiadóknak is).
Ez a vadidegenekkel home-olás, meg home-partnert keresek dolog, pedig kimondottan visszaélésszerű felhasználás, ha engem kérdezel, de mindenki azt csinál, amit akar, nekem ugyan nem fáj.
p
Ps.: Nem kívánok az ördög ügyvédje lenni, nem sajnálom sem a kiadókat, sem az MS részvényeseit, megvan nekik erre a saját infrastruktúrájuk, csak ne akarjuk már megideologizálni, amikor kihasználunk egy kiskaput.
Ps2.: Közben látom, hogy a lényeg itt van a #134551-ben, nagy +1.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #134101 üzenetére
"Get a free sneak peek at the neighborhood, one week prior to the full release of NBA 2K18. Hit the Proving Ground streetball courts with your MyPLAYER and show the world what you have to offer. "
Ez egy demó. Egy utcai pályán játszhatsz - gondolom egy előre definiált, és nem variálható csapattal.
p
-
parandroid
félisten
válasz mike1334 #134088 üzenetére
"Passportot passzolom milyen."
Rádugtam, rámásoltam mindent, azóta el is feledkeztem róla. Ott van a gép tetején, kezd porosodni. Hangját nem hallom, nincs ami villogjon rajta, sebességben nem vettem észre különbséget a belső lemezhez képest, teszi a dolgát.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #133859 üzenetére
Hihetetlen, nem? Ennél már csak az ijesztőbb, ha még 10 évet visszaugrasz az időben: akkor még azt sem tudtuk, mi az az internet (papíron igen, de hozzáférni szinte nem lehetett). Ha pedig még 10 évet visszatekerünk, akkor ott tartunk, hogy 2 tévécsatorna volt csak az egész országban (meg az illegálisan fogott külföldiek), és hétfőnként még csak adás sem volt. És a színes tévé még nagy számnak számított, vezetékes telefon pedig csak a kiváltságos keveseknek jutott.
Van azért itt ugrás 10 évenként. Ami meg még félelmetesebb, hogy minderre mi még személyes érintettség kapcsán is emlékszünk.
A gyerekeinknek meg az a sci-fi, hogy hogyan lehetett felnőni internet, PC, lapostévé, és mobil nélkül.
Ehhez képest én kb kétévenként újítom meg a mobilelőfizetést, talán 8 évvel ezelőtt volt benne mobilnet, valami 100, vagy 200 MB havonta. 4 éve 500 MB-os csomagra bővítettem, 2 éve már alapból felajánlották a 1,5 GB-ot, most a hosszabbításnál a 3 GB volt az alap, de egy kb 20%-os emeléssel 6GB-ot is kaphattam volna.
NB2: Nem 10 év, hanem még 10 év. Azaz 20 éve... Nekem is akörül lett meg az első modemes netem amúgy. Mekkora dolog volt az akkoriban. Aztán talán 2005 (?) körül jött az 1 megabites adsl. Wow. Maga volt a csoda. Most ugyanabban a házban, édesanyámnál, gigabit van, optikai kábelen.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz 3L1T3 #133823 üzenetére
Azért ez annyira nem jó példa. Bár belegondolva, nekünk ugyanazért van két autónk, amiért két kontrollerünk: mert gyakran előfordul, hogy a családból ketten használnák egyszerre.
Amúgy abban igazatok van, hogy a gyűjtőket nem megérteni kell, hanem elfogadni. Van elég bajuk a saját szenvedélybetegségükkel.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Fernet #133547 üzenetére
Semmi. Munka, házimunka, sport, ha közös szabadidőnk van asszonnyal napközben, inkább nézünk valamit. Sorban állnak a játékok, többségüket el sem kezdem, mert ennyi időre (félórára, órára, ami napközben adódik) kár nekiállni. Inkább nézem, ahogy a lányok játszanak, ha úgy adódik, úgyis ügyesebbek nálam.
Ja, ráadásul állandó korai műszak, szóval esti játék kilőve.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Zoleee83 #133317 üzenetére
Standard AAA cím, 60 USD/EUR, ha lesz Deluxe kiadás, az még több. A kérdés ezeknél inkább az, mikor kezd el esni, és mennyire. Forzák utóbbi időben meglepően gyorsan kerülnek akcióba, az FM6-tal még nem volt ilyen lazázás. AC Origins is gyorsan bezuhant most, aztán vannak az olyan ‘sikerjátékok’, mint a Titanfall, vagy a SWBF, amiket 3 hónap után már gyakorlatilag ingyen is odaadnának. A másik oldalon meg ott a Tomb Raider, vagy a GTA5, amiknél évek múlva is húzós még az akciós ár is.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lightyear - befektetési app
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest