- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #191474 üzenetére
Inkább told az FH4-et. A 3 is jó volt, de ez még egy nagyságrenddel jobb.
Amúgy a befejezett FH3 mit jelent nálad? ‘Kiezrezted’? Vagy csak megcsináltad az utolsó showcase versenyt? Csak mert iszonyat tartalom van benne, pedig a Forzathonok már nem is mennek. Kiegek is megvoltak?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz slyder81 #191506 üzenetére
Valami triviális beállítási probléma lesz, szerintem a routerben, de lehet a gépen is (ha hardveres gond lenne, ip-t sem kapna). Tudom, hogy macera utána mindent újra beállítani, de mindkettőn egy gyári beállításra visszaállítás gyaníthatóan megoldaná. Én először azért végignyomkodnám a menüket, hátha találok valamit.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Jeffi #191558 üzenetére
2 hét múlva kezdődik az őrület. Tippem szerint 100k huf lesz a magyar akciós ár, és 300 eur a külföldi (akár amazon.de). Mindenképpen érdemes várni. Nem is beszélve arról, hogy valószínű, hogy lesznek csereakciók. Én tavaly 230 eur-t fizettem rá egy fat one-ra a zsír új, dobozos, forza bundlis x-ért, ami akkor akciósan sem volt sehol 430 alatt, a fat meg a használt piacon ért talán 150-et akkoriban.
p
-
parandroid
félisten
válasz icemad #191567 üzenetére
~200 eur értékben számolta be a gamestop.de a gari nélküli fatet. Ezután 7 hónappal vettem 150 eur-ért a pár hónapos s-et két kontrollerrel, MM-os számlával. Most van itthon egy s, és egy x, mindkettőre van mégvegy év gari. Szerintem a gari nélküli gépet érdemes beadni ilyen csereakcióknál, főleg, ha többet adnak érte, mint amennyit ér.
p
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #191564 üzenetére
Én azt mondanám, hogy ha 2 évre veszed, akkor megéri megvenni. Na most az még egy év, mire jön a következő modell, és az nem 100k lesz. Ha eddig kihúztad az s-sel, akkor szerintem az x-szel is elleszel a megjelenés után még egy évig, addig legalább normalizálódik az ár is. Én inkább addig egy tv-re gyűjtenék, mert már az s és az x között is jókora minőségi ugrás van, legalább ugyanekkora előrelépésre számítok generációváltásnál, és ott már a fullHD megjelenítő szerintem komoly minőségi kompromisszum lesz. Szóval inkább most egy x, és jövőre valamikor egy 4k tv (sportév lesz megint, nyáron dőlnek majd az akciók a mindenféle eb, vb, olimpia miatt).
p
-
parandroid
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #191578 üzenetére
Most kaptam tőlük mailt, hogy ha beviszek nekik egy akármilyen, működő ps4-et egy kontrollerrel, meg 3 akármilyen használt játékkal, és ráfizetek 100 eurt, akkor elhozhatok egy zsír új, dobozos 1tb ps4 pro aktuális bundlet.
Vannak jó akciók azért néha. Játékokért amúgy tényleg filléreket (centeket) adnak csak.
p
-
parandroid
félisten
válasz #10186752 #191602 üzenetére
Az megvan, hogy ha már 3 évet várt rá, akkor ez a ~3 hét még belefér? Nem a megjelenésre vár, csak egyszer majd játszana vele. Simán lehet, hogy PC-re megvan neki, vagy akár boxra is egy korábbi kiadás a(z utolsó) kiegészítők nélkül.
Egyébként meg ez az a topik, ahol párszáz forintért képes bárki napokig túrni a netet egy cook szigeteki gift cardért, amit aztán kétnapos küzdéssel von-en be tud aktiválni, hogy majd teljes profilmigráció után, 3 hónapra ott ragadva a kívánt 2 eur-s kiegészítőt is meg tudja belőle venni.
p
-
parandroid
félisten
válasz parandroid #191607 üzenetére
Ja, és még ott van a lemezes vs digitális kérdés is.
Amúgy *vpn-en.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #191616 üzenetére
Ahh, véget ért egy éra. Az első Just Dance, ami nincs x360-ra. Jól tudom, hogy idén már FIFA sem volt?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz persil #191700 üzenetére
Helyesen: 360 gold kell a felhőbe mentéshez. Saját gépedre ment, de csak akkor tudsz a felhővel szinkronizálni, és így később másik gépen folytatni a játékot, ha van aktív goldod. Szerencsére úgy is működik, ha veszel goldot, és akkor az összes mentésedet egyben felhősíted. Költözés előtt standard eljárás.
p
-
parandroid
félisten
válasz N.Szil #191788 üzenetére
Nem ismerem a magyar árakat, de szerintem ne kapkodd el. Nem kell feltétlenül az a game drive, bármilyen márkás, 2,5” mobil hdd jó lesz. Nekem is 4TB WD Passport van, az amazonon.de-n most is 100 eur. Nyakunkon a fekete péntek, biztos lesznek leárazásban, én megvárnám. Az a kéthavi game pass nem akkora nagy dolog, épp ma linkeltek 6 havi game pass ultimate-et 6000-ért.
Arról nem is beszélve, hogy felénk 80 eur körül van már 1 TB-os mobil SSD, igaz, hogy kisebb a háttértár, de jelentősen lerövidülnek vele a töltési idők.
Sry, magyar árakat nem ismerem, kicsit biztos drágábbak, de a nagyságrend stimmel.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #191869 üzenetére
De még mennyire, hogy jó hír! Csak 170 eur, és lehet, hogy csak szoftveresen szar. Juhé! Most nem azért, de ha egy 60 eur-s játékszoftverben ilyen hibák vannak, az egy bughalmaz, ennek meg örülünk?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz hefike #191874 üzenetére
Használtan a kinect nem nagy tétel. Újan ugye már nem létezik. A hozzá való átalakító más kérdés, az olyan pár tízezres nagyságrend. Kínából tudsz rendelni olcsó hamisítottat is, némelyik működik. Ha szerencséd van, rendeltetésszerűen, és le sem ég.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #191878 üzenetére
Ebben az a gáz, hogy tömeges hibának tűnik, aminek a tesztelés alatt ki kellett volna jönnie, és rohadtul nem szabadott volna a végleges verzióba bekerülnie.
p
-
parandroid
félisten
válasz Maxxy10 #191907 üzenetére
3 éve ugyanazokat a venom akkukat használom. Még a fat boxhoz vettem a dokkolót. Semmi bajuk. Nem vagyok hardcore játékos, max 4-5 órát játszok egyben, annyit is ritkán, viszont előfordul, hogy nem teszem vissza a bölcsőre. Lányom többet tolja, szünetekben kvázi egész napokat is néha. Használat közben még soha nem merült le egyik kontroller sem.
p
-
parandroid
félisten
válasz Gebriel #192043 üzenetére
Ha már van, hátha használod. Ha már használod, hátha lemész minuszba. Ha lementél minuszba, fizeted a kamatot. Na, onnét buli a banknak. Minden hitelkártya így működik. Felénk óvatosabbak azért a népek, amcsik mindent hitelkártyával vesznek, aztán nem győznek törleszteni. Felénk inkább a személyi kölcsön megy. Na, ez kb ugyanaz, csak nem kell mindig eljátszani az igénylést, meg a hitelbírálatot.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Madoc #192047 üzenetére
Passz, nem ismerem a konkrét terméket. Mastercard elvileg hitelkártya. Ez nem csak a webes (netkártya) része, amit fel kell tölteni, de különben kapsz hozzá egy fizikai hitelkártyát is? Nem tudom, kérdezem.
Közben látom megválaszolták, ha jól értem, pont így működik.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz golfvariant #192360 üzenetére
Helyzetérzékeny menü gomb a játékon, és áthelyezés külső meghajtóra.
p
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #192441 üzenetére
Nem azért, mert kell, 2 évre való ultimate-em van még, de a müzli tényleg fogytán, a kódot meg bedobálom ide, ha az van benne. Inkább, mint a toystory-s matricák, azokat már bontatlanul szórtam ki.
p
-
parandroid
félisten
válasz Edgar2621 #192444 üzenetére
Én pl így utólag nagyon bánom, hogy a 2-ből nincs meg az ultimate, meg a f2f kieg (?), az 1-ből meg a rally, mostanra ezek már konkrétan beszerezhetetlenek. Bár az is épp most tudatosult bennem, hogy a FH3-ban nekem nincs még meg a Hoonigan autócsomag, ami vagy 500 acsipont lenne, és most volt akcióban, csak abban a tudatban voltam, hogy már van ilyenem. Na nem mintha teljes áron földhöz vágna az a 7 eur, na de ha lehetett volna 2-ért venni...
wesder #192445: Na, ez meg a másik. Ha most nem lesz akcióban, mindenképpen vehetem meg teljes áron, vagy soha többet nem lesz meg ez sem.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Na, úgy néz ki, halódik a live. Status check szerint nincs vele gond, de a down detectoron tegnap délután óta látszik, hogy köhög a rendszer. Pillanatnyilag egyik gépen sem enged be boxra egyik accounttal sem. Egyéb MS szolgáltatások mennek.
p
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #192466 üzenetére
Tiszta sor, az aktívakhoz meg is van minden. Az FH3-nál viszont nem egyben vettem, hanem külön vip, és külön car passt, mert a kiegek már megvoltak (mindent akciósan vettem), viszont most néztem, hogy a hoonigan, meg még egy autócsomag nincsenek benne a car passban.
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192483 üzenetére
Megőrjítetek ezzel a twitterrel. Csakazértsem. A saját kicseszett felületére képtelen kiírni, de a kikúrt csipcsiripen ott van. Meg gondolom facebookon, sőt iwiwen is. Ott rohadjon meg az összes szósölmédia fos, ha már egyszer van beépített status check a fizetős szolgáltatásukban, amihez kétévente 500 eur-s hardvert is veszek, akkor oda miért képtelenek kitenni a szarháziak? Most is ott röhög a minden a legnagyobb rendben felirat.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192531 üzenetére
Mondjuk nekem ebből a leárazás mértéke, és az akciós ár rohadtul nem áll össze. RDR2 65% kedvezménnyel 40 usd, FH4 Ultimate 50% kedvezménnyel 50 usd. Többinél kb ugyanez. Mivan? Ráraktak előtte 20-30%-ot, és onnét jön le? A lista amúgy tetszik, 1-2 beszerzés ilyen %-okkal lehet, hogy lenne, de nem ezzel az akciós árral.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192671 üzenetére
A szezonális akciózást kezdhetik - van, ahol már egész novemberben megy -, de BF-ig még akkor is van két hét. Amúgy is egy vicc, lassan már húsvét másnapján indulnak az év végi “akciók“...
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192675 üzenetére
Úgyis jön helyettem 3 másik, aki ki lesz akadva, hogy a One X kap 25%-ot a 170k-s listaárból, és az milyen blekkfrájdéj már?!? Csak erre próbálom lelkiekben felkészíteni a népet.
-
parandroid
félisten
válasz AMD Power #192679 üzenetére
I feel you, brother, október óta karácsonyi szarokkal van tele a bolt, úgy megy a szekér, hogy nem győzzük a melót, kb a teljes management árufeltöltőt játszik, hogy ne legyenek üresek a polcok. Őrület, ami van. És ez lesz január végéig, mint mindig.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192742 üzenetére
RDR2 Ultimate-et, meg a Forza Horizon 4 Ultimate-et is most néztem, a flash sale-ben németeknél 50 eur, magyaroknál 14.200 huf. Nem egy nagy spórolás, de 10%-nál több, még ha nem is vált túl jól a bank. Fordítva persze szívás a gyengélkedő huf, idén asszem nem lesz akkora buli német amazonról (vagy uk store-ból) rendelgetni.
Ja, amúgy Hungary az új Turkey. Nafasza.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #192751 üzenetére
USD irányba is csak azért jó, mert tudtok keresni áfa-mentes államot, az ottani árak meg nettók.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz szimszonos #192843 üzenetére
Állítólag az ms store-ban is akörül lesz:
”*$20 off select Xbox Wireless Controllers. You won’t want to miss these savings – with $20 off select Xbox Wireless Controllers, including Night Ops Camo Special Edition, Sport Blue Special Edition, Kait Diaz Gears 5 Limited Edition, Fortnite Special Edition, and Phantom White Special Edition.”
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz HunChris #192891 üzenetére
18 helyett 12k lol. Normál áron, hétköznapokon mennek 42 eur-ért az alap (fekete, fehér) kontrollerek, a hivatalos MS ár 50 eur.
Jó ez a “fekete péntek”.
p
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #192974 üzenetére
Teredo lesz a nagyobb gond, azt engedélyezd a routerben, különben bizonyos játékok nem fognak multit tudni. Nálam is ez oldotta meg a Forza multi problémát.
p
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #193124 üzenetére
Nekem meg letudva a fekete péntek, vettem egy X360-at (250GB, HDMI, WiFi, asszem S kiadás) kinecttel, 3 kontrollerrel (egyik ránézésre kuka), meg pár játékkal 60 eur-ért ebayen. A szomszéd faluban hirdették, átmentem érte. FM3 az volt hozzá, most veszek egy FM2-t, meg FM4-et is, aztán a következő generációig szerintem el is leszek vele, főleg, hogy még az FH2-3-ban is van tennivaló, hogy az újabb Motorsportokról ne is beszéljünk. Tudom, húzzak a nyomorommal a 360-as topikba, köszönöm, hogy meghallgattatok, leülök magamtól, de most kicsit FM3-aztam, és épp ilyen a fejem: .
p
-
parandroid
félisten
válasz Stauffenberg #193138 üzenetére
Kihagytad a multimédia-centert, meg hogy tv, tv, tv! Persze kábeles (fizetős) csatornákkal. Jó, akkor épp logót kerestek a netflixnek, de az első streamingszolgáltatók már vidáman működtek. Anno már x360-on néztük az első streamelt tartalmakat, mert okostévé még nem volt. Ebben is visszalépés volt a one, aztán hagyták is az egészet a fenébe, aki akar, írjon rá appot, de rendszerbe integrálva lópikula se lett.
p
-
parandroid
félisten
válasz zbrab #193235 üzenetére
A classic, vagy x360 játékokat igen, a one játékokat nem.
Szerk.: na, akkor én tudom rosszul, vagy ti?
Szerk2.: ja, ha mindenki szerkeszt utólag.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz icemad #193249 üzenetére
Ha megnyitom a rohadt linkjeidet, átállítja az amazon appomat hollandra, ami egyrészt ritka gusztustalanul néz ki, másrészt a beállításoknál manuálisan kell visszaállítanom. Nem a te hibád, az app szar, ha így be lehet bugoltatni, de azért éretd magad te is lebaszva miatta.
Amúgy majdnem behúztam, de rátenne még 5 eur postaköltséget (wtf?), pedig prime-om van, és német szállítási cím.p
-
-
parandroid
félisten
válasz bulikavagyok #193653 üzenetére
Sajnos rosszul emlékszel. Botrányos, mennyit bír tölteni. Nekem is az ssd lesz a következő beruházás, jöhetne valami normális 500-as external lassan akcióban.
p
-
parandroid
félisten
válasz sith7 #193844 üzenetére
Azért a 4k rengeteg erőforrást elvisz. Semmi gond az s-sel, nekünk mindkettő van itthon, lányom szobájában egy kis fullHD tv-vel van S, annyi, hogy az X-en, meg a 65” uhd tv-n azért minden sokkal szebb.
Amúgy a fat one, és az s között is kevesebb, mint 10% a teljesítménydifi, szóval akinek az előbbin szaggatott valami, a másikon meg nem, ott más gond volt (hardverhiba, túlmelegedés, hiányzó patch, akármi). X előtt fatem volt, nem volt azzal sem semmi gond.p
-
parandroid
félisten
Átépítettem a nappalit kicsit, helyére került a sok kacat, van a tv mellett egy x, egy 360, egy ps4, és egy htpc, de csak 3 hdmi bemenetem van. Vettem egy ugreen hdmi switchet amazonon, hogy az egyik bemenetet megosszam, de megy is vissza, mert vibrál, ugrál, képhibás a kép vele. Direktbe kötve semmi gond, egyedül a 360 háklis az egyik kábelemre, a ps4 azzal a kábellel is ok, másik kábellel a 360 is, több bemeneten is próbálva.
A kérdés az lenne, hogy létezik használható hdmi switch? Ez valami 10 eur-s kacat volt, hajlandó lennék többet is költeni egy minőségi darabra, ha az normálisan működik... Kábeleket nem szívesen húzgálnám ki-be, még ha napi szinten azért nem is kellene, arra gondoltam még, hogy a 360-hoz veszek egy adaptert, és analóg, rca-n kötöm a tévére.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Shit, megvettem a RDR2-t most az akcióban, azóta nem férek az x-hez, mert a lányom szerint sokkal szebb azon, mint az s-en. Játszani sem tudok az s-en, mert arra vagyok lehome-olva, ha be is jelentkezek rajta, az x-ről kiléptet, és ott sincs játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebook hibák
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest