-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Mister_X #84724 üzenetére
Az MM hunter nekem most nagyon bejön,jó vele instázni.
Egész más mint a BM.
Bár asszem a Bm hunti marad akkor is az örök kedvenc.
Az biztos hogy Legion instákban rengeteg hunti volt,ma végre már BfA instába fogok menni.
Reggel 110 lettem invázión.Karim már boraluson várja hogy ráérjek és vigyem instázni.
Szerencsére volt sok unsuilled mail cuccom,így mehet is egyből bfa instába,csak gyűrű meg trinket van neki elmaradva,a többi jó.De majd ha 111 lesz gyártok neki.
Visszamentem huntimmal garrisonba az építkezés miatt,fura hogy 110-es kari Legiós területen 110-es mobokat általában 1 aimed shottal leszedte,de draenoron kimentem kicsit fát vágni szórakozásból és 100-as mobot nem tudtam lelőni csak 3-5 lövésből.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Assassin's Creed: Origins
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest