Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz akela91 #2297 üzenetére
Szerintem azért, mert Zengőnek szimplán nincs annyi pénze (saját tőkéből és szponzori pénzekből), hogy 2 autót tudjon futtatni a bajnokságban. A Gabinak ezért kell szponzort találnia, ha bent akar maradni. Sajnos az autósport nem csak a tehetségről szól. Pénz, pénz, pénz, jó csapat, tehetség.
[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
Saját képek: [link]
(Nem egy minőség bajnok, 25e Ft-os kompakttal lett lőve, de ahhoz képest elég jók lettek /a hangulatot mindenképpen visszaadja/ )[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
-
MaTTeS
senior tag
válasz - = Zk = - #1733 üzenetére
Ha jól emlékszem januárig úgy volt, hogy ingyenes lesz. De aztán kiderül, hogy mégsem.
Szerintem inkább legyen jobb az infrastruktúra (több kivetítő...) és kerüljön egy kevés pénzbe a belépő. -
MaTTeS
senior tag
válasz - = Zk = - #1731 üzenetére
Nem ingyenes: 3000Ft a hétvégi jegy, 11€ és ott ülsz ahol akarsz (és találsz helyet).
[link] Alul vannak a jegyárak.[ Szerkesztve ]
-
MaTTeS
senior tag
válasz Mano_01 #1570 üzenetére
Wtcc-n? Mindenhol, nem szeretek egész nap egy helyen üldögélni.
Norbitól sikerült autogrammot és közös fotót is kérni.Idén, valószínűleg vasárnap a sikánnál is sokat leszek, mert a kocsit ott fogom letenni (nyitva lesz vasárnap a 2-es kapu), nem fogok megint 1 órát állni a főbejárathoz vezető dombon, inkább körbesétálok bent a pályán.
-
-
MaTTeS
senior tag
válasz !Overdose! #1560 üzenetére
Szintén.
Kíváncsi vagyok idén raknak-e kivetítőt a célegyenes végén lévő tribünhöz. Tudnám értékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest