Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Baltazár123
őstag
Bizonyítottad? egy képpel? oké, mindent értek
Én hónapokig, sőt 1 évnél is tovább próbáltam a kitüntetéssel megcsinálni a t55a spg15-t és jártam közel hozzá, amikor az alap megvolt, de a másodlagos nem jött össze vagy fordítva, minden összejött, de nem voltam top xp.
Hagyjuk is, én ezt körbejártam elég jól, a legjobb az alap spg15 küldetésre (top xp + stun) a brit 8 arty, a kis ágyúval. A stun potenciál alig kisebb, mint a nagyobb ágyúk esetében (radius, stun idő), cserébe sokkal gyorsabban tölt. Tier10 csatában ott van még a +1-2 tier adta xp előny is és a gyors ágyútöltés fontos, mert mindenki használja az eü csomagot. Aztán ennyi, feladtam a t55a spg15-t egy időre, most az obj260 spg15 az aktív. Majd összejön.
-
ZsYr
kezdő
válasz
Baltazár123 #258354 üzenetére
Én értem a keserűséged, de próbáld meg értelmezni a képeket, és leírtakat. Egyetlen egy van normál csatából belőle, azt véletlen raktam bele. Az összes többi nagy csata. Az SPG-15öt kitüntetéssel sem került több időbe tavaly 261-el. Itt van arról a kép: [link] ez is nagy csata
. A 260-ról beszéltem ott, hiába másodlagos a győzelem, vesztes csatában nem tudsz első lenni XP-ben az egész csatában. Szóval fosmindegy, hogy másodlagos, vagy elsődleges a győzelem, T-55A esetében könnyebb másodlagos nélkül, mert ott csak a csapatodban kell elsőnek lenni.
A T55-A küldije nem jelentett nagy kihívást 261-el. Minden harmadik-negyedik nagy csatás csatában sikerült volna, amikor a 260-éval próbálkoztam. Szerencse, hogy minden második csata nagy csatába dobott.De ez a kognitív disszonancia, hogy "biztosan kijelenthető" "évente 1x" "esélytelen" mert neked nem sikerül azért elég bicskanyitogató azután, hogy valaki bizonyította neked az ellenkezőjét.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Baltazár123 #258353 üzenetére
szerk csak lejárt már az idő: stun + assziszt ha összeadom megvan 2900,
Nekem a gondom, hogy a t55a-t kitüntetéssel kell megcsináljam, hogy vissza tudjam venni a 4 parancsot. Az obj260-hoz majd egyszer meglesz az spg15 alap küldetés, arra írtam, hogy néha összejön, de az se gyakori. Vicces valahol úgy beállítani, hogy leülsz aztán letolod fél órán belülqrva nehéz az alap küldetése is, minden össze kell jöjjön.
-
Baltazár123
őstag
top xp-ről beszéltem, az kell az alapküldetéshez, csináld meg tier10 artyval, még normál csatában se egyszerű, a grand battle-ben meg hatalmasak a terek, futni kell az artyval és mindig jól lőni és stunolni és még úgy se leszel top xp, szinte biztosan kijelenthető
a győzelem a másodlagos küldetéshez kell, de egy győztes csatában még nehezebb top xp lenni, mert ahhoz nagyon lassú, sokáig tartó csata kell, ami mostanság nem gyakori. minden össze kell jöjjön az spg15-höz és már az alap küldetés is kirívóan nehéz, a kitüntetéses része meg, ilyen évente 1x összejöhet esetleg és ha szerencséd van, akkor éppen aktív a küldetés
Egyébként ezek a képek nagy csatából vannak? Mert szerintem nem és én arra írtam, hogy a nagy csatával se vagy előrébb. Meg amit spg15-re írod, ott nincs meg az assziszt sebzésed, 2900 stun vagy láncolás utáni assziszt kell az elsődlegeshez. Szóval a csapattársaidra vagy utalva. Ez van, qrva nehéz, maradjunk ennyiben.
-
ZsYr
kezdő
válasz
Baltazár123 #258351 üzenetére
Azért nem könnyebb, mert nyerni kell? Mivel könnyebb artyként nyerni normálban, mint nagy csatában?
Ugyan ezek nem 260 kitüntetéses körök, de itt van pár kép arról az egyetlen januári délutánról amikor a kitüntetés nélküli teljesítésért artyztam:
Némi XP híja volt, 1-2 kill beakadt volna meg is lett volna:
[link]
[link]
[link]
[link]
Első lettem, de kikaptunk:
[link]
[link]
kitüntetés nélküli spg-15 a 260-on:
[link]
Ezek csak azok amikről megtaláltam a képeket, hogy küldtem valakinek, több hasonló eredmény is volt aznap.
Mivel nekem elég volt kitüntetés nélkül, nem próbálkoztam tovább, mert leépítette volna a statomat, de ezen tapasztalatom alapján nem hinném, hogy ne tudnám összehozni kitüntetéssel is, ha ráfeküdnék.
Próbáltam blindolni amikor tudtam, mert azzal nem osztoztam az XPn azzal, aki spotolta. Próbáltam olyan tankokat kábítani, akik rögtön utána több társam is sebezni tudott. Iszonyat fontos, hogy ha tudtam, killeket is próbáltam szerezni, mert rengeteget nyom az XPn. Ideálisan 2-4 killt jó összeszedni.
Lehetséges, hogy T92-vel könnyebb lenne, mert 261-el a 4k sebzés a legnehezebb része a küldinek, hiszen csak 20 lövedék van benne, érdemes volt általában tankok lánctalpa mellé céloznom, mert a splashből sokszor többet kaptak, mintha direkt módon lőttem volna őket. -
Baltazár123
őstag
válasz
po1son #258347 üzenetére
Tudom, a t55a spg15-re elhasználtam 4 parancsot, miután több évig nem sikerült még az alap küldetés se, aztán 2 hónapra rá sikerült volna
Azóta se mentem olyan jó csatát, brit t8 arty, t10 csatában, ghost town és minden összejött, de persze a másodlagos nem sikerült volna. Nyertünk, de a sebzés nem volt meg és amúgy se ez volt aktív már
Az obj260 spg15 meg már évek óta megoldásra vár. Talán egyszer az alap küldetés meglesz. Sajnos, azt a 4 parancsot csak úgy tudnám visszavenni, ha kitüntetéssel megcsinálnám a t55a spg15-t, ami közel lehetetlen nekem, már nem is erőlködöm rajta, elfogadtam, hogy örökre bent ragadtak.
A wg úgy segít, hogy vegyem sok ezer aranyért a parancsot black marketen
csak ennyit nem ér az obj260 tank, inkább másra költöm az aranyat. Ez van.
ZsYr: nem könnyebb, ugyanis az alapfeltétel, hogy top xp legyen és másodlagos, hogy nyerni kell. A sebzés és stun mennyiség valóban könnyebben összejön, de tier10 artyval nagy csatában szerintem esélytelen top xp lenni. Én még ott nem láttam artyt elsőnek lenni, pedig egy időben figyeltem, hogy érdemesebb lenne-e ott próbálkozni. Persze minden elképzelhető elméletben, próbálkozni lehet. Nekem néha összejön, jellemzően tier8 arty tier10 csatában, ha jó ütemben sikerül kábítani és lövik is a kábított tankokat. Az ad sok xp-t.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #258339 üzenetére
Oly mindegy mit és melyiken változtatnak, jobb nem lesz a játék.
Jó vagy elfogadható tank is lehet/lesz sz.p. roller etapon akkor az is épp egy f.stalicska.Olasz közepesre kitérve, igen sokkal rosszabb mint volt de nem volt op-ok.
Sokkal több más egyéb tank megérdemelte volna a nerfet.
Amúgy nálam még így is top 3 játszós az Olasz közepes sor.
Havi statban is ott vannak. -
po1son
addikt
válasz
Baltazár123 #258342 üzenetére
Miről beszélsz, hogy nehezek az arty küldetések?!
Obj260 15. küldetés mai napig nincsen megcsinálva kitüntetéssel, pedig az összes t10 arty 3 gunmarkolva van nálam. -
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #258342 üzenetére
Mondasz vmit amúgy tényleg azokat szokták nerfelni, amit sokan használtak Roham módban és azt buffolják, amit meg keveset használtak. Ha e szerint gondolkodunk és azt is nézzük, hogy az ST-II mégis csak orosz tank, akkor én arra szavazok.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Az artykhoz nem nyúlnak szerintem már soha többet, ami sajnos a küldetéseket is érinti. A nagy arty reszelés után át kellett volna dolgozni a küldetéseket, mert némelyik lehetetlen szinte, de az sem érdekli őket.
A wg nem játékos fejjel gondolkodik. Náluk a leggyengébb az, amit a legkevesebben használnak, illetve ami az onsloughtban nem teljesít jól vagy a legkevesebbet használják ott (is).
A progetto65 nem volt kiemelkedően jó, de sokat használták abban az időben, mert ToTT tank volt és BP főszereplő, úgyhogy a WG felfigyelt a használat mértékére és emiatt nerfelték
szóval a legrosszabb tank az valamelyik keveset használt lesz, valamelyik light vagy mondjuk az STII-t is ritkán látni, 121-t is.
Várhatóan megint az lesz, hogy túlbuffolják és majd a sírás miatt vissza
-
ZsYr
kezdő
válasz
Ha nekem kell belegondolnom mik a leggyengébbek akkor így nézne ki:
Overall a WZ-132-1 messze a legrosszabb szerintem.
TD-ből szerintem Foch 155, ha tech tree akkor badger.
Heavyből Type 5, az 50B maga annyira talán nem, de az előtte lévők elég hulladékok.
Medből Progetto, Concept 5. -
jano_77
nagyúr
Szerintetek melyik a játék leggyengébb X-es tankja?
Progetto 65 eléggé gyenge lett a legutóbbi nerfet követően, de talán van tőle jóval gyengébb is. Esetleg Type 5 HT vagy Concept 5?
Ki, mire tippel?
Remélem nem artyra gondolnak.Meg milyen paraméter alapján a leggyengébb? (ha a WG szerint, akkor nem biztos, hogy a leggyengébb kap majd buff-ot
)
DPM alapján a még tesztelés alatti Griphon a leggyalázatosabb az artyk után.Még1: szerintetek milyen ág tankjai lesznek majd a következők, amik bekerülnek a játékba? Most a Wotinfo-n a japó és cseh heavy tesztelését látni, esetleg ezek közül vmelyik?
-
nanus
senior tag
.
-
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya #258336 üzenetére
Ezt választom, tudom nem mérvadó a 10K-s sebzés, mert ott az ellenfél is bőven alá játszott, de egy jó tank.
-
M60 kapott buffot, a torony jó lett, de a kupola maradt a régi. [link]
Én is azt szeretném legközelebb kiváltani, ha meglesz rá a kötvény. -
Raidon
őstag
válasz
Taragas #258328 üzenetére
Mea culpa... Igazad van nem engedi. De emlékszem még korábban meg lehetett változtatni a fokozatot. Biztos valamelyik frissítéssel vették ki ezt a lehetőséget.
Mivel volt egy szezon ahol nem tudtam a teljes kinézetet megcsinálni és ott pl golddal engedte megvenni a hiányzó szintet. Az volt a Warhammeres az E100-ra. pl az úgy van meg fullosba. Talán korábban a battle pass csíknál több részletbe lehetett a skint öszerakni talán addig lehetett állítani. Most ugye a végén kapod. -
Thrawn
félisten
RIP Lesta...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Raidon #258327 üzenetére
Bírom amikor berak valaki egy ilyen képet, és baromira nem segít. Ez kb addig élt, amíg a 3d-s lófaszokat be nem hozták a játékba. Azóta így kiszürkül, és nem lehet váltani... Az szóljon, aki tudja erre a megoldást, köszönöm.
(és mielőtt valaki megszólal, hiába kattintok szerkeztésre, oldalt a gombra, megyek át másik stílusra, akkor is úgy marad, és nem lehet váltani). Ha tudja valaki a pontos folyamatos, és képes leírni, az válaszoljon, köszönöm...
-
Taragas
aktív tag
Nekem is lenne egy technikai kérdésem. Régen valahogy lehetett a progressziv battlepassos 3d-s skineknek változtatni a szintjeit. Nem kellett kötelezően a 4. maxos szintet használni. Hol lehet ezt most változtatni? Az istenért nem jövök rá.
-
h1mpi
félisten
Van 15k+ kötvényem, érdemes most kivenni valami tankot onnan? M60-on vagy a 121B-n gondolkozom.
-
Taragas
aktív tag
válasz
ledgeri #258319 üzenetére
268 v 5 elsőnek fekete piac volt, ma màr bent van a kötvény boltba. Type 63 a 23/24-es karácsonyi event lootbox eseményében volt bent, azòta párszor volt már kaphatò is, pl legutòbb asszem a kínai újévkor talán. A ts-54 meg a wot plus elöfizetéshez jár. Ha előfizetsz megkapod arra a hònapra, ha lejár az elöfizetés, nem tudsz vele játszani.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Az Object 268 Version V, a TS-54 és a Type 63 milyen formában voltak beszerezhetőek és mennyiért?
Keresgélem a wiki-ket de valahogy nem jön szembe az infó... lehet, hogy inkább aludnom kéne -
ddt500hu
veterán
Két light gondolta átjön rögtön az elején. De én ott voltam és intézkedtem.
[Replay.]
-
Puculo
aktív tag
válasz
jano_77 #258315 üzenetére
A TPM 2.0 modul addig volt jó a win 11-nek amíg nem cseréltem procit. Utána mintha nem is lenne a gépben. Nálam is probléma az a vacak. Anno az alaplap win 11 ready emblémával került megvételre. De valamit elbaltázott a hardver csere. A biosban engedélyezve van ami kell. Mégsem jó.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Puculo #258314 üzenetére
Nem tudom, hogy ugyan az-e a gondunk, de nekem a következőket írta ki oknak, ami miatt nem tud frissülni a jogtiszta windows
- Számítógépének támogatnia kell a biztonságos rendszerindítást
- TPM 2.0 támogatni és engedélyezni kell a számítógépenA linken lévő dolgokat találtam eddig magamtól, de amiket ott leír, hogy hová kellene lépni, azokat nem találtam meg. Lehet, hogy nem a windows-ban, hanem a BIOS-ban kell keresni, odáig még nem jutottam.
-
jano_77
nagyúr
Van itt informatikus, aki esetleg tudna nekem segíteni ötlettel, tanáccsal?
Ha rám írna privát, azt nagyon megköszönném!
Win11 frissítési problémám van, ebben kellene segíteni.
Gépem adatai az adatlapon látható.Köszönöm
-
po1son
addikt
Akinek kell valami a prémium boltból és szeretne spórolni írjon rám, van 15%-os kuponom ami bármire jó (tankok, festések, gold, prémium nap)
Pl lt432 9320 Ft helyett 7922 Ft -
phoenix1989
őstag
gondoltam kicsit játszom ezt a modot mégis csak legalább a harctéri módosításokat hamar lenyomom de csodálatos csapatokat kapok. ma első 4 csata győzelem aztán utána sorozatban 7-8 bukta , hát maradok a heti küldetéseknél és ennyi. közben megnéztem pár igen komoly harcost, 3-4k wtr játékosok 56% győzelem 2k átlaggal.
köszönöm
-
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #258309 üzenetére
csak NE olyan medeket kapjunk mint tegnap Murovankán!
Amúgy volt egy csatám még este szintén ott, amikor egy heavyt leszámítva csak medekkel mentünk be és sikerült megnyernünk azért, mert az enemy balfék volt és mindenki bevonult a zászló mögötti pár házikó közé, mi meg szét soroztuk őket a dombokról minden irányból. Szegénykék azt sem tudták merre figyeljenek, rohanjanak. -
-
po1son
addikt
válasz
h1mpi #258296 üzenetére
Köszi!
Én pont ezért is fogom az utolsó kettő hétben megcsinálni a rohamot, mert sokat játszok, de vannak időszakok, amikor napokon keresztül inaktív vagyok. Másrészt számomra sokszor toxikus játékélményt nyújt... Random 15v15 sokkal lazább és szórakoztatóbb.
Palfitom -
-
jano_77
nagyúr
válasz
Raidon #258301 üzenetére
Tegnap egyik csatánk azért ment el, mert Murovankán tőlünk a medek (3-4) bementek a mágikus erdőbe és 3 maradtunk az enemy 7 főjére, akik persze le is rohantak minket. A medek ezt szépen végig nézték, meg sem próbáltak bejönni a zászlóhoz segíteni!
Másik csatában - map neve nem jut eszembe, de egyik felén nagy csarnok/hangár, másikon meg szén dombok és sinek - 2 med és 1 Ho-Ri (és itt a Ho-Ri a durva, mert meddel esetleg még tud is ott kezdeni vmit, de a TD-el?!?) kimentek a széndombokhoz!
Szal voltak "jó" csaták, ahol csak pislogtunk, de összességében nem ment rosszul. Köszi h1mpi!
Csak mentem még 2-3 csatát, mert az első győzelem lett még miután leléptél és sikerült feljutni Bronz A-ba, aztán már csak 47 pont hiányzott az Ezüsthöz és gondoltam azt már rápróbálom, de bukó jött így elengedtem, nehogy még a B-be is vissza csússzak. -
Raidon
őstag
válasz
h1mpi #258300 üzenetére
Sajnos gyerkőc miatt nem tudok beszélni mivel be nem áll a szája... szóval inkább zavaró mint sem segítene. Nálam a szakasz ezért kilőve. Arany szintet egyszer sikerült elérni.
Játéktudásom azért javuló szinten van. Ha most kezdeném a nulláról egész máshogy állna a széna, de az, hogy általában ha nem hozzuk a meccset az esetek 80% ban nekem semmi közöm. Pedig lehetne hozni sok meccset, de valahogy vagy nem jó a helyezkedés vagy nincs fókusz nem figyel az ember a másikra, hogy öten rámennek vagy egyebek. Ilyenek sokat számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest