- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Köszi az infót.
Azért azt megkérdezném, hogy olyan megoldás/plugin vagy bármi más nincs amivel kiváltható az Optin Form és közvetlenül az én e-mail címemre küldené a a feliratkozó nevét, e-mail címét?
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Secretive
aktív tag
ez nagyon szép (ötletnek el is rakom), de ez is menü, nekem meg már van menüm! bármennyi menüm és almenüm is van,ne erre összpontosíts.
annyit szeretnék, hogy a menük alá tudjam rakni a tartalmat, nem almenünként megjelenítve minden egyes "hírt".tehát pl. van egy főmenüm,aminek egyik pontja főtéma1 elnevezésű. ezután létrehozok egy oldalt vagy bejegyzést,aminek pl. hír1 a neve, ez tartalmazhat bármit,az egyszerűség kedvéért mondjuk egy sima szöveges részt. ebből létrehozok 100-at, hír1-100-ig. tehát van már egy főtéma1 menüpontom és 100 hírem (ami lehet bejegyzés vagy oldal is). ezt a 100 hírt mind be akarom rakni a főtéma1 alá közvetlen, tehát amikor ráklikkel valaki a főtéma1 menüpontra,akkor mind a 100 hír egymás alatt szépen legördíthetőben látszódik, vagy 5-10 (akárhány) elemenként lapozható. ezt szeretném. ennél egyszerűbben már nem tudom leírni.
[ Szerkesztve ]
Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest