Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
egyszer már valahol kérdeztem, de ott se kaptam választ. meg lehet oldani valahogy címkenyomtatásnál a sorszámozást? tehát van egy zweckform 3666 ív, ezen 13x5 címke, és ezekre kellene szép sorban 1-től 65-ig sorszámokat írni egyszerűen és automatikusan. ötlet?
-
kolja
tag
Üdv!
Van egy kis problémám az MO Word 2003-al, piti dolog de engem piszokul zavar, és nem tudom orvosolni, nevezetesen a kurzor a kis betűk feléig ér, kb akkora mint egy vessző, villogni villog, de ez számomra kicsit zavaró, lehet-e tenni neki valamit? Súgót már próbáltam de igazábol semmi.
Lama-e vagyok?
Minden segítséget előre is kössz!kolja
-
szabzolee
tag
Sziasztok! Az utobbi napokban meghulyult mindket gepemen az Office 2007, azon belul is csak a word. Ha egy wordfajlra rakattintok, elindul a program, de nem nyitja meg a fajlt, kiveve, ha a programon belul a megnyitas menuponttal megkeresem. ez meg nem is lenne baj, de a megnyitott dokumentumokba nem lehet belekattintani egerrel, se bal se jobb klikk semmit nem csinal. A gombok, a formazas el, tabulatorral lehet benne maszkalni, de kattintani azt nem lehet. Mindenfele fajlnal ez van, mindket gepemen, reinstall nem segit. Mi tortenhetett?
-
Zoza24
senior tag
üdv srácok!
segítség kéne,mégpedig ahhoz,hogy egy szakdolgozatban vannak álló és fekvő lapok is,és az oldalszámozásnál,hogy lehet azt egtenni,hogy a fekvő lapoknál oldalt legyen a számozás,magyarán ne ugyanott mint az álló lapoknál?vki tud erre megoldást?
-
Biaggio
őstag
Nemcsak a Word, hanem általában az Office minden induláskor fájlokat hiányol, hiba 1706, helyezzem be az eredeti telepítőlemezet. A hibát talán ott követtem el, hogy az Office XP-t felültelepítettem egy Office 2003 programmal...
A hiba 1706 minden frissítés után előjön, a karbantartás mindig meg is oldotta, de volt olyan karbantartás, ami pl. az összes Outlook levelet is eltüntette. Ki lehet valahogy teljesen irtani ezt a problémát, vagy szembesüljek minden service pack után vele??
-
-
bocX
tag
válasz
RoyalFlush #933 üzenetére
Szia!
Word-ben szakdolgozat írásnál mi is így jártunk. Nem tudtuk hogy lehet megoldani. Legegyszerűbb megoldásnak az kínálkozott, hogy az első két oldalt kivágod, és beilleszted új word dokumentumban és ott nem lesznek sorszámok. Míg maga a szakdogozat fájlban, az első két oldal ugyan nem lesz, mer az a külön a doksi, de akkor már az ebben a fájlban tudod szabályozni hogy honnan kezdődjön. Számunkra ez volt a legegyszerűbb megoldás...szóval két fájlban.
Más, kellene segítség: hogy tudom az egy mappában lévő fájlokat egyesíteni egy word dokumentummá? mert nem akarok 300 állományt egyesével kinyomtatni, és legegyszerűbb lenne ősszefűzni egy dokumentummá őket. Ezt hogy lehet kivitelezni?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush #917 üzenetére
Senki nem írt szakdolgozatot? Vagy ha igen, hogy oldaotta ezt meg?
-
metaldog
aktív tag
Hi van egyolyan gondom hogy a munkatársam kap egy word dokit e-mailben és ha megnyitja e-mailből akkor a benne lévő ábrák megjelennek de ha lementi a gépre és onnan nyitja meg akkor nem látszanak az ábrák. Nekem átküldte mailbe és ha lementem a gépre nekem megjelennek az ábrák ha gépről nyitom meg nem a mailből. Mi lehet a gond?
-
sanyixXx
senior tag
hali!
word dokumentumba ágyazott képet ki lehet szedni onnan valahogy?
köszi
-
Szaszati
tag
válasz
svédcsepp #925 üzenetére
Hát elvileg pont erre lenne kitalálva a csatolás. A méret természetesen növekszik egy keveset, de közel sem annyit, mint a csatolt fájlt mérete. Idézet Office Online-ról:
"Csatolt objektum esetén az információ a forrásfájl módosításakor frissíthető. A csatolt adatok a forrásfájlban vannak tárolva. A Word-fájl vagy célfájl csak a forrásfájl helyét tárolja, és a csatolt adatok képét jeleníti meg. Csatolt objektumokat akkor célszerű használni, ha a fájl mérete fontos szempont."Szóval elvileg a "Csatolás"-t kéne kipipáld, az "Ikonként látszik" nincs befolyással a beillesztés típusára, csak annyit tesz, hogy a dokumentum képe helyett egy ikont jelenít meg, ami a beszúrt dokumentumra hivatkozik.
-
Szaszati
tag
válasz
svédcsepp #923 üzenetére
Ha linkeled akkor nem nő a méret, mert csak hivatkozást szúr be. Beszúrás > Objektum > Létrehozás fájlból, s ott van olyan opció, hogy csak hivatkozzon. Ha a könyvtárszerkezetet megtartod akkor gondolom utána az egészet gond nélkül össze lehet zippelni, nem lesz gond kicsomagolás után sem.
-
svédcsepp
tag
Be lehet úgy illeszteni vagy linkelni több ugyanazon doksit (pdf.xls.ppt fileokat) több WORD fileba, úgy hogy ne nőjön mindenegyes word file mérete a linkelt doksik méretével ?
?
és az egész cókmók egy zip fileban legyen. -
VIC20
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy az Office 2003-as (és afölötti) verziókban át lehet-e állítani valahogyan a billentyűkombinációkat úgy, hogy az Office XP-vel (és az előtti verziókkal) egyezzenek meg? Mi nagyon hozzászoktunk itt a munkahelyemen pl. az Alt+D, Alt+F, Alt+A stb. kombinációkhoz. (Különben is milyen bunkóság: elvileg magyarított a program, akkor meg miért kellene angol rövidítéseket használni? Meg hát a szokás nagy úr.)
Előre is köszi!
-
RoyalFlush
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogyan lehet azt megoldani, hogy az oldalszámozás ne az első és ne a második lapnál kezdődjön, hanem az azt követőknél. Előre is thx!
-
mezis
félisten
válasz
VinoRosso #912 üzenetére
Üdv.!
Én először a Vezérlőpult/Trületi és nyelvi beállítások/Nyelvek/Részletek útján telepítenék egy orosz billentyűzetet is a meglévők mellé. Aztán majd meglátjuk...
Az lenne a kérdésem, hogy eredeti cirill betűs szöveget hogyan tudok megnézni cirill karakteresként a wordben.
-
VinoRosso
veterán
Csöcs!
Az lenne a kérdésem, hogy eredeti cirill betűs szöveget hogyan tudok megnézni cirill karakteresként a wordben. Az a bajom, hogy nem cirill karakterekkle jeleníti meg, hanem így:
Őđĺíîâî
Mit kell tennem hogy ezek cirill karakteresként jelenjenek meg?
-
Bandit21
addikt
Gógli a barátom!
-
Bandit21
addikt
Üdv, az érdekelne, hogy létezik-e bármi olyan kütyü, amivel ha word-ben beírunk egy számot, akkor varázsütésre odaírja szépen betűvel is az értéket.
Nagyonsok dokumentumot csinálunk a munkahelyemen nagyonsok értékkel és mindet ki kell írni egyenként szöveggel is, a ráfordított időt megrövidíteni jelentősen ha megoldódna a dolog!
üdv! -
VIC20
őstag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni egy Word-ös elválasztási problémában?
Úgy tudom, ez minimum a 97-estől jelentkezett és még a 2007-esben is benne van. Arról van szó, hogy vannak dokumentumok, amelyeknél működik az automatikus elválasztás, míg másokban nem. Sőt, van úgy, hogy bizonyos bekezdésekben működik, másokban nem.
Tudja valaki a megoldást?
-
piadex2
senior tag
Hello!
Először is köszönöm a választ Szaszati-nak.
Most egy olyan kérdésem volna, hogy tudjátok-e, hogy hogyan lehet dupla aláhúzást figyelő makrót készíteni?
Előre is kösz a választ.piadex2
-
Szaszati
tag
Nekem azt mondja, hogy nem lehet, mert nem kompatibilis IE 4-el és Netscape 4-el. Azt nem tudom ki lehet-e ezt a "védelmet" lőni valahol, de lehet hogy más HMTL szerkesztő kell, hogy meg lehessen oldani.
Kaptam itt valamit [link]. Ez CSS kód, nem kizárt, hogy csak ezzel fog összejönni a dupla aláhúzás.
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani azt, hogy ha van egy olyan szövegem ami duplán (kétszer) van aláhúzva, akkor az a wordbeli html konvertálás után a htmlben is megmaradjon duplán aláhúzva?
Előre is kösz a segítséget.piadex2
-
Szaszati
tag
Hát ha a helyesírás ellenőrzéséből kiveszed a pipát akkor elméletileg nem kéne aláhúzzon semmit. De ha be van pipálva akkor alatta van egy olyan, hogy rejtse el a hibákat ebben a dokumentumban (Hide spelling errors in this document), ha az bejelölöd akkor a hatás elvileg ugyanaz.
Vagy ezt lehet alkalmazni egy szövegrészre is. Kijelölöd, Eszközök > Nyelv > Nyelv megadása > Ne ellenőrizze a helyesírást.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest