- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumsang
aktív tag
Köszönöm a választ.
Eléggé zöldfülű vagyok a témához. Ezért szeretnék még kérdezni pár dolgot. A szolgáltató (hot-spot) akitől jön a free wifi, annak a routerjébe nem kell semmi beállítás, mert arra nincs lehetőségem.A TP LINK-TL-WA701ND-n megtalálja automatice a hotspotot, mint egy laptop, vagy okostelefon, vagy mit kell konkrétan beállítani rajta.
Ennek a Access Pointnak a LAN csatlakozójára rádugom az előre bekonfigurált (PAP2) analóg telefon adaptert és akkor elvileg működnie is kellene? Bocsi, ha sok badarságot kérdezek -
sumsang
aktív tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni abban, hogy....
Van egy készülék jelen esetben egy analóg telefon adapter, de lehetne ez akár egy PC is, melynek nincs WiFi vételi lehetősége. Olyan megoldás kellene, hogy a jeleket felfogja pl. egy készülék, s azt egy UTP kábelon továbbítani lehetne ehhez az adapterhez. -
sumsang
aktív tag
A következőre szeretnék tanácsot kérni.
Panelban az egyik haverommal közösen fizetnénk elő egy Diginet LAN net szolgáltatásra, illetve ő már előfizetett, de ezt szeretnénk megosztani egymás között. Mindkettőnknek wifi routerje van. Az Ő wifi routerjéről az én wifi routeremre szeretnénk az internetet továbbítani, ahonnan tovább LAN-on, illetve wifi-n keresztül továbbítani az én PC-mre, laptopomra, stb.
Neki egy tl-wr841-es routerje van, melyen van WDS beállítási lehetőség, viszont nekem egy régebbi típúsú Linkpro w routerem van, ahol sajnos nincs lehetőség WDS beállításra. kérdésem, hogy ebben a felállásban megvalósítható e kettőnk között és hogyan a wifi összeköttetés, vagy másik routerre kell lecserélnem a jelenlegít.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest