Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Nekem se több 1,5M/mp-nél. Érdekes hogy laptopról gépre gyorsabb mint gépről laptopra.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz szmissz #6184 üzenetére
ennyit tud, kábellel gyorsabb
'802.11g
A 802.11b továbbfejlesztett változata, mely az OFDM modulációs eljárását használja, de ezt
a szűkebb 2,4 Ghz-es tartományt használja, ellentétben 802.11a-val. Az eljárás segítségével
akár 54 Mb/s-os sebességet is elérheti. Működési elvében megegyezik a 802.11a-nál
szemléltetett, OFDM-mel. Az 54 Mb/s-os elméleti sebesség valójában, jó vételi viszonyok
esetén, 25-30 Mb/s között ingadozik, biztonsági kódolástól függően, a tényleges adatátvitel,
körülbelül 15-22 Mb/s körül ingadozhat'moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
hali
Készenléti állapotban kikapcsol a wireless net laptopon, ez ellen lehet valamit tenni? Mert jó lenne ha mennének a letöltések(torrent) amíg alszik a gép köszi.moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz @Pirate@ #5748 üzenetére
Tehát minden jó csak a wifi nem még a laptopon.
wireless részt keress és kapcsold be ha nincs.
ESSID a hálózat neve. a többi beállí utás maradhat, titkosítást nem árt bekapcsolni majd ha már működik.
DHCP résznél nálam pl static dhcp van. A router 192.168.62.1 gépem 2 laptop 3-ra végződik. Ezeked beírod a hálózati kapcsolatoknál és akkor már előrébb vagy Ha gépbe raksz kártyát akkor sztem fel kell telepíteni a hozzá adott progit, drivert.[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz @Pirate@ #5744 üzenetére
"A modem és a wifi router egy külün kébellel van összekötve..."
Tehát modemből egy kábel megy a router wan portjába. aztán van még 4 abból az elsőből megy ki a kábel az asztali gépedbe. nem? ha igen akkor jól van összedugva. A router setupjába be tudtál lépni?
nálam úgy van beállítva hogy router: 192.168.62.1 gép: 192.168.62.2 laptop: 192.168.62.3,[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Működik végre, engedélyeztem a laptop mac addressjét a router setupban és mostmár jó, de sztem anélkül is mennie kellett volna, érdekes.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Sziasztok.
Van egy kis gond. Adott egy wireless router egy gép meg egy laptop. Össze van kötve rendesen, fix ip beállítva ahogy régen is volt, a gép kábellel van rádugva ott van net, a laptop látja a hálózatot, kiváló jelerősség, kiírja hogy csatlakoztatva, tehát elvileg van net, gyakorlatilag meg nincs. Tűzfal se kavar be, nem értem, chello bronze csomagban vagyok. Mi lehet a gond? kösz.moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
hali wlan kártya beállításainál mi a Station mode és a Soft AP mode között a klönbség?
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
felraktam az xp-t aztán végülis jó lett a hálózati varázsló után, szóval a windows volt már gatya.. ennyit erről
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz fradi81 #2090 üzenetére
szóval minden jónak tünik, van jel, világít az usb hogy kapcsolódott, de nincs ping. Látja a routert, kapcsolódik is hozzá de az elérhető hálózatok listájába nincs semmi.. az msn mikor kapcsolódik a hibaelhárításnál először azt írja nincs ip. aztán javításnál kizöldül és annyi.
újrarakom az xp-t most nincs más 5letem.
[Szerkesztve]moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
tehát kiírja hogy van jel, úgy néz ki minden ok, de ping az nincs.
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
hali
2 gép + router, elromlott az usb adapter és vettem másikat, egy gigabyteot, elég jó a másik x-micro volt.. feltelepítettem és látja a jelet, 94% erősség, de valamiért nincs ping se a routerrel se az én gépemmel, net sincs azon a gépen, mi lehet a gond?moto g72, Ninebot d28e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest