Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Ezt nem hiszem el hogy az smc gondol egyet és eldobja a wifit! :@
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Smc routerem van fenn, és elmegy magától a wifi időközönként de úgy hogy, világít a wlan de még sincs jel. router restarttal megoldódik, de mér van ez?
-
Csabee.
nagyúr
Van egy sima routerem! Van egy Wifis rouerem! ez a kettő össze van kötve rendesen! Most még egy wifi-s routert akarok összekötni! És azt rákötöm a sima routerre, de nem megy... egyszerre csak egy wifi-s router akar menni valamiért! Mit állítsak?
-
Csabee.
nagyúr
egyik munkahelyen is van ilyen, és számomra érthetetlen a probléma oka, én 3routert vittem ki oda és 4wifi kártyát cseréltem a géppel és a gép és a router között 3m volt.. tehát én ezt a feladatot nem tudtam megoldani! és újralett telepítve a gép 2x és a legfrisebb és a régi driverrel is egyaránt ezt jáccotta el.. kíváncsi vagyok más mit tanácsol neked...
-
Csabee.
nagyúr
nem kell neked wireleses modem!!
kapsz az UPC-től egy modemet, veszel egy Linksys vagy Dlink wifi-s routert és összekötöd! és akkor akárhány notebookot kitudsz szolgálni wifin.. (akárhány, ez azért én optimalizálnám 5-6gépre amin még jól menne egy ilyen ár kategóriájú routerrel)
-
Csabee.
nagyúr
válasz modflow #9269 üzenetére
ha kézileg megadsz egy ip címet akkor azt a címet fogja kapni a routertől! ha nem kézi a kapcsolat, akkor automatikusan kapsz a routertől egy ip címet a megadott tartományból!
ezt úgy lehetne leírni hogy a DHCP szerver az a jegy eladó csaj,
ha te lefoglalsz egy jegyet akkor az a tiéd..(kézi beállítás) ha nem foglalsz le, akkor az eladó csajszi random módon fog adni neked egy jegyet a maradék címből amit még nem adott el remélem így már érthető és világos.Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
válasz lakatosturbo #9077 üzenetére
Válaszoltam az azonnali kérdések órájában.. igazándiból nem lehet megoldani sztem.. de a lopás nem korrekt dolog
-
Csabee.
nagyúr
Üdvözletem!
Van egy nagyon nagy problémám!
Otthon már közel 3éve működik a hálózat. Következőkből áll: Van egy router, ár rá csatlakozott 4gép! Ezt követően vettünk egy wifi routert! a Wifi routernek azt a szerepet szántam hogy megosztja a hálózatot wirelessen.. ez minden szép és jó!
Namármost, iphone, pda, notebookok szépen kapják a wifin az internetet!
DE sajnos az egyik HP notebook, nem kap ip címet! legalábbis 90%ban nem kap, csak hülye windowsos ip címet, aminek foggalmam nincs mi lehet az oka!Igen DHCP-vel vannak kiosztva a címek, és beállítottam hogy 15ip-t oszzon ki! Ez a bizonyos hp notebook általában a .103as címet kapja, vagyis eddig nagyrészt azt kapta! de most valamiért nem akarja megkapni a címet!!! Mitől lehet ez? DLINK routerem van!
Elvileg lehet MAC cím szerint statikusan kiosztani ip címet, de az valamiért nem működik, legalábbis a HPnotebook mac címét hozzáadtam hogy fixen a 103as ip-t kapja, de ettől függetlenül látja a a WIFIt hogy nagyon jó a jelerősség, fel is csatlakozik rá, de mégis más címet kap.... nah várom a tanácsokat!Routerből a wifi routerbe az 1es portba megy a kábel(gondolom nem a wan ba kéne dugnom) mert sima elosztóként működik a router..
Fontos lenne , mert idegesítő a probléma.
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
linksys 54wrtgl routeren hogy lehet azt beállítani hogy mac címhez fix ip-t rendeljek? előre köszi a helpet
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
illetve ha veszel akkor két antennásat vegyél, hátha az erősebb! illetve nem csak a wifi routernek kell jónak lennie, hanem magának a vevőnek is!! Ha egy mód van rá, próbálj 1 márkából venni vevőt is meg wifit is, hátha azok jobban passzolnak. Linksys,D-link teljesen jó márkák. illetve az N típusú Wifiknek talán már erősebb a sugárzásug mint a g-seknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest