Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget! Sikerült végül letitkosítani, de a másik gépem nem tudott fellépni a hálózatra. Maradt szabad a hálózat. Ebből nekem lehet valami problémám?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
A Radius server Ip-hez mit kell beírniom? Mert a WPA vagy WPA2-őt akarok oda is kéne írni valamit. (Hibának írja, ha nem írok oda semmit.)
Amúgy mivel WPA-t választok nincs Acsii kód.Ezt a két hibát írja ki állandóan: Selecting the incorrect country may cause interference to other devices and violate the applicable law. és Invaid IP adresse for Radius Server please input again.
Bocsi, hogy ennyit kérdezek...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Ha WPA-t választok akkor más kérdés van.
Az első: Security Option: (WPA\WPA2)
Második: Encryption: (TKIP\AES)
harmadik: Radius Server IP: (Ide valamit kell írni, de hogy mit azt nem tudom.)
negyedik: Radius Port: 1812 (Ezt a router adta meg)
Ötödik: Radius password: (gondolom ez lenne a jelszó helye)
Group Key Update Period: (30 mp van megadva )Azok a lehetséges válaszok amiket zárójelbe írtam.
A segítséget előre is köszi!
Üdv.: SipiAki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Igen, a securityig eljutottam, de ott felkínál valami Security option-t ahol 3 lehetőség van (Automatic, Shared key, Open System). A másik "problémám" WEP Key Format. Itt két lehetőség van (Hexadecimal, ASCII). Ezek után elvileg 4 kulcsot adhatok meg, de semmit sem fogad el.
-
Sipi16
őstag
Helló!
Ma üzemeltem be egy Wlan Routert és egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudom lejelszavazni a hálózatot?A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.: SipiAki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...