-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska15
senior tag
Sziasztok! Most költöztem egy új lakásba, mielőtt ideköltöztem szóltak, hogy valószínűleg vennem kell egy WLAN jelerősítőt, ezzel nincs probléma. Tényleg gyenge a jel telefonon és laptopon is. DE a telefon csatlakozik rá és van net, míg a laptopon csak csatlakozik, de azt írja nincs internet! Ez lehetséges azért, mert gyenge a jel? Vagy mit tudnék csinálni most ebben az esetben?
Másik gyors, bár nem olyan fontos kérdés! Ha az első probléma megoldódik, akkor WLAN jelerősítő helyett jó lehet a pl. TP-Link routerekhez csomagolt usb-s wlan vevő (vagy nem tudom mi a neve), azzal erősebben látná a jelet? Egyik lakótársam olyasmit mutogatott, csak ilyen mini kivitelben.
Nem tudom számít e, de Deutsche Telekom Speedport W 724V TypC a router!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest