Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na egy kis elrettentés a telekomos webshopos vásárlásól:
Ma visszavittem a Miix8-at. Helyben nem cserélik, mert webshopos. Ott kellett hagynom, visszaküldik a raktárba, majd onnan felhívnak, hogy a pénzt kérem-e vissza, vagy másikat küldjenek. Ha másikat küldenek, akkor az egésznek az átfutása kb. 8-10(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)nap (jelzem kocsival onnan a raktár ahol vettem 10perc).
Ha a pénzt kérem vissza, akkor 30(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)napon belül utalják, mert bankkártáyval merészeltem fizetni.Tudnék most nagyon cifrákat mondani, de olyanokat, hogy kb. az alapelvek durva megsértése miatt azonnali hatállya örökre vágnának ki a ph-ról, csak hogy érzékeltessem az idegállapotomat.
A jövőben mindenkinek azt ajánlom, hogy 3x is gondolja meg a telekomos webshopos vásárlást, mert a rohadt mocsok állatok csúnyán büntetnek, pusztán azért, mert náluk vásárolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest