- Gmail
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo89
senior tag
Van egy Chromium 87 alapú kínai böngésző, mely működik XP-n. Mini Browser Mennyire ajánlott, vagy nem ajánlott?
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az MSDNAA // DreamSpark Windows XP-t bármennyiszer aktiválhatom? Azt tudom, hogy a Windows 7-et ötször lehet aktiválni, tapasztaltam is.
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Valaki eltudná küldeni nekem az MSDNAA-s letöltő alkalmazást a "Windows XP Professional with SP2 (Single User) ISO Image (Hungarian)" -hoz? Már nem engedi letölteni, kértem újra letöltést, de még nem kaptam választ. -
gabo89
senior tag
Hali!
Rejtett fájlá tettem néhány mappát, amit néha használok csak. Viszont ha beállítom a mappabeállításba, hogy a rejtett fájlokat jelenítse meg, és leokézom, nem történik semmi. A pipa visszaugrik az elrejtésre. Így a mappákat egyáltalán nem látom. Tudtok megoldást erre?
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítés előtt áttettem egy másik gépből egy rendszerlemezt a gépembe, hogy átmentsem az adatokat, de nem enged belépni a dokumentumok mappájába. Azt írja, hogy nincs jogosultságom. A felhasználói fiók jelszóval van védve, lehet ez a baj, nemtudom.. Hogyan tudnék belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest