- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
válasz Alex123 #6401 üzenetére
Ez lesz az!
REGEDIT4
# Disable removable drives option for SATA disk on nForce controllers - pcforum.hu
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata]
"DisableRemovable"=dword:00000001[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64]
"DisableRemovable"=dword:00000001Innen már át tudom írni szerintem. Köszi!
-
fasyrt
őstag
-
fasyrt
őstag
Tudom, hogy volt már valamikor, de hogy lehet a tálcáról (bizonyos eszközök esetén) a hot swap ikont eltüntetni? Konkrétan a noti ODD-jét lehetne eltávolítani, de én nem akarom, de a fölös ikon zavar. Előre is köszi!
-
fasyrt
őstag
Hali!
Adott a c: partíción a Vista (32bit), a d:-n pedig adott egy rakat adat de mellé feltettem az xp-t. Na azóta nem jön be a vista.
Szeretném a vistát használni, és az xp-t letörölni, de az adatokat meg kellene tartani. Hogyan tudom ezt reinstall és adatmentés mélkül megtenni? Az XP nem látja a Rendszer-speciális - indítási beállításoknál a vistát.Valami nagy blődséget csináltam?
-
fasyrt
őstag
Üdv!
Van néminemű problémám.
A probléma az, hogy nem tudom a hangerőszabályozónál kivenni a pipát a mikrofon némítása elől, és így persze nem hallatszik az ég egy adta világon semmi. Mi a megoldás?
Audigy 2 ZS, Gigabyte 965p-ds3 a komponensek. -
fasyrt
őstag
válasz kraftxld #727 üzenetére
hát jó, akkor lesz még 1 winem, majd restartolgatok, a jelenlegi megoldások közül talán még ez a legegyszerűbb, bár nem a legkényelmesebb.
Ez ugyanúgy zajlik majd mint egy normális wintelepítés, csak másik partíciót adok meg neki? Az úgy működik, ha a jelenlegi rendszerem leghostolt képét rakom fel az új partícióra?
Sajnos még1 ilyen kaliberű gépet nem tudok kiállítani... Bár megtehetném... -
fasyrt
őstag
válasz Dr. Romano #720 üzenetére
Köszönöm a választ, segített is, csak azt felejtettem el közölni, hogy kell a grafikus teljesítmény is a virtuális gép alá (is), a VPC s3-asa nem lenne elég, a wmvare se nagyon...
Így mit tudtok mondani? Húzzak fel még1 xp-t a gépre, és használjam azt erre? Evvel csak az a baj, hogy akkor mindig újra kell indítgatni a gépem. -
fasyrt
őstag
Lenne egy kérdésem, amihez sajnos nem tudom a keresőt használni, mert nem tudom, hogy ezt minek hívják. 1000 bocsánat.
A kérdés az lenne, hogy megoldható-e az, hogy a felállt rendszeren egy ablakban (mint egy alkalmazás) futtassak még 1 xp-t? Teljesen más regisztrációs adatbázissal, mindennel együtt. Vmi PIP vagy rendszer a rendszerben lenne. Ez megoldható valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest