- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Crypto Trade
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Van most anyámnál egy régebbi XP-s notebook, mert az ővé gariba van. Viszont ez a gép olyat művel, hogy nem lehet készenlétbe tenni, mert olyat hisztizik, hogy ezt a szabványos 101/102 gombos billentyűzet illesztőprogramja megakadályozta. Miért van ez vagy hogy lehet segíteni??? (bár én a sika mellett lennék, mert rémes az OS állapota, de addig nem tud semmin dolgozni) Köszikee előre is!
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Srácok! Olyan problémám lenne, hogy idegesít frissítés után az hogy az xp negyedóránként feldob egy ablakot, hogy mikor indítom már újra. Nem tudjátok, hogy melyik registry kulcsot kell módosítani? Köszi: ferdi
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz rootkiller #12922 üzenetére
Nah gyerekek fenn figyel a notebookomon az XP, a progik is fenn vannak, már csak a VIstámat kéne újrarakni az asztalin, és akkor minden oké.
Egy gonddal kevesebb, mehetünk aludni
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz rootkiller #12864 üzenetére
Nah kész a telepítő, lle is teszteltem az asztalimon, tökéletesen működik. Viszont már csak a gép optikai meghajtójával van a probléma, ugyanis nem lát minden lemezt, így nem tudtam telepíteni még, várok hogy egy barátom kölcsönadja az usb-s DVD-RW-jét.
(Ha valaki tudna olcsón új vagy kiváló állapotú MultiBay I DVD-ROM-ot, esetleg DVD-CDRW-t, DVD-RW-t az lécci privátba dobjon egy üzit. thx)
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Nah sikerült megoldanom a notebookom gyári XP-jének problémáját. Fogtam, kimásoltam a gyári i386 mappát, és egy szűz XP telepítőből hozzácsaptam a maradék mappát és fájlt. Fogtam, kiírtam, és már kúszik is fel az asztali gépemre testelés és integrálás céljából, gond nélkül elfogadta a gyári telepítőkulcsot, és szépen műxik. Ha felment, akkor következik az SP2 valamint az SP3 integrálása, egy két tweak hozzácsapása, IE7 WMP11 integrálás, azt iso gyártás, és utána kiírom lemezre, majd a notebook fullos formázása és particionálása után jön a telepítés.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Valami megoldás esetleg az újratelepítésre?? Az biztos hogy hétfőn megkeresem a rendszergizdánkat a lemezekért.
Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz rootkiller #12710 üzenetére
Megpróbáltam ezt a lehetőséget, és nem az. Viszont a Windows mappám még mindig 4GB.
Az a helyzet, hogy 3 éves a rajt lévő rendszer, és rengeteg program volt rá telepítve, letörölve, agyon lett használva már szegény gép. Én meg szeretnék rá egy friss, stabil rendszert a saját megszokott progjamjaimmal.Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
válasz Core2duo6600 #12709 üzenetére
A Windows Speciális rendszerindítási lehetőségeinél van egy olyan menüpont hogy: Címtárszolgáltatások visszaállítása (Windows tartományvezérlők). Ez lehet az??
Egyébként olyan nincs hogy nem lehet eredeti állapotra visszaálítani, mert 3 éve egyszer újra lett az egész pakolva, amikor anyám megkapta.Artengo TR 990 Pro
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
A problémám a következő: Van egy Compaq Evo N800v notebookom, amit most örököltem meg anyámtól. A gépen XP Pro van, valamint rajta található a egy i386 mappa, amiről nagy valószínüséggel az egészet újra lehet telepíteni. Minden hozzá tartozó lemez elvileg a céges rendszergizdánál van.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom én elindítani ezt a telepítőt?
Köszi[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest