Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
nekem meg semmitse sikerult a filedisk64-el felmountolni, sot a modolt tray-es valtozataval se.. helyette ''fantom dvd x64''-et hasznalok
amugy filedisk64 mindenre azt irta amit mar joparan emlitettek..
amugy elvileg nemsoka kesz lesz a daemon tools x64.. par het mar maximum (legalabbis annyira igergetik)
enis konvertaltam ma, 4 gigas mdf dvd isot.. orom volt, mikor 2 kattintassal betudnal mountolni.., es nincs mindig +4 giga free helyem
na mind1 64 bit forevervalaki tomoritget xvid64-el rajtam kivul ? kene valami ami mpeg2-t is megeszi, es 64 bites, ugyebar virtualdub64 csak mpeg1-et eszik, virtualdubmod64 meg nincs..
-
ebben igazad van ,tényleg jó ötlet csak sok embernek nincs affinitása ilyenekkel szorakozni, az emberek szeretik az egyszerübb dolgokat mint pl én
ezért nem hiszem h. most az összes image file-omat azért h. 64 bites win-em legyen nem kezdek el konvertálosdit játszani inkább várok 1 hónapot még és addig a használom a jó öreg bevált 32bit-et
de kössz ha valakit érdekel ajánlani fogom szeretettel...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest