Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
robagp #22952 üzenetére
Ha visszaolvasod egy kicsit a fórumot, többször is előfordul ez a tekerés probléma, és a megoldás is le van írva hozzá.
Windows Serach, ütemezett töredezettségmenetsítés, Windows Defender, stb.
Törölgetni meg fölsöleges. Már leírtuk, hogy mi az amihez érdemes nyúlni. A többi nem véletlenül fut. Nem hiszem, hogy ki kéne gyilkolni az oprendszert. -
-
válasz
robagp #22152 üzenetére
Parancsikon-eszköztár készítése az asztalon
Amennyiben könnyen el kívánja érni a leggyakrabban használt programokat és fájlokat de nem kívánja telepakolni az asztaltparancsikonokkal, tárolhatja az adott elemekre mutató parancsikonokat egy az asztalon található eszköztárban is.
Kattintson a jobb gombbal az asztalon egy üres területre, mutasson az Új menüpontra, majd kattintson a Mappa parancsra.Az asztalon megjelenik egy mappa. Ez lesz a parancsikon eszköztárként használt mappa.
Írja be a mappa nevét (például, Parancsikonok), majd nyomja le az ENTER billentyűt.Húzza a mappát a képernyő bal, jobb vagy felső széléhez és engedje el.
A mappa eszköztárként fog kinézni.Húzza az ott megjeleníteni kívánt parancsikonokat az eszköztárra.
A parancsikonok megjelennek az eszköztáron.
Kattintson bármelyik parancsikonra az eszköztáron a kapcsolódó program vagy fájl megnyitásához.
erre gondoltál?
harry3: én is
-
Morden24
nagyúr
válasz
robagp #22136 üzenetére
Amikor letöltesz egy gadgetet, akkor simán a megnyitásra, majd az engedélyezésre kell kattintani, és automatikusan települ a sidebarba.
De most megnéztem a kedvedért, letöltöttem egyet, ráklikkeltem, és jött is az ablak, hogy Install / Don't Install. Nem tudom, mi lehet a gond nálad. Esetleg nem hibás a gadget file?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
robagp #22119 üzenetére
az összes bemeneten némitsd le, line in, mic in, Cd player.
Ha ez nem segít, akkor nem tudsz mit tenni, mert valami zavar átszurődik.
Próbáld meg, hogy nem foldelt konnektorba dugod a gépet, monit és mindent, mert ugye galvanikusan össze vannak kötve.(#22120) Vasinger!
Beadtad neki a drivert install közben ?(#22126) Dusee
Kb 200 szor le van írva, hogy ez az előtöltés miatt van, ne nézd a szabad ram mennyiségét, azért van, hogy használja.
Ha valami progit elindítasz azonnal felszabadítja.
Ha nem lassult be a gép, no problém, így kell mukodnie
Megnéztem én is, nekem 4-15 közt ugrál a free.
Alul a számban
A zöld csik 50 % körül van, van, hogy feljebb lejjebb megy,.(#22127) robagp
Milyen eszköztárra gondolsz ?(#22132) dni
Szerintem sehogy sem -
Gülümaci
tag
Igen! A legtöbb problémát ez okozza, ugyanis amíg be van kapcsolva, addig nincs rendszergazdai jogosultságod! Nem tudom, ki találta ki a Microsoftnál, hogy erre szükség van, de "nagy agy", az biztos! Még a telepített programok sem rendszergazdaként futnak.
Én rengeteget szívtam vele, azóta tudom, hogy első lépésként ezt kell kikapcsonli, minden más előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Politikai mémek
- Mini-ITX
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- SONY LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest