Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandro
senior tag
válasz
szandro #31167 üzenetére
Tehát, kb egy hétig ment simán az op. rendszer, tegnap megszakadt a kapcsolat, kihúztam a routert, meg a modemet ahogy szoktam, majd midnent vissza és a többi gépen volt net, az enyémen, vistan nem. Elvileg internet kapcsolat van, meg ugyanezen a gépen xp-ről tudok böngészni és msn-ezni, de valami bibi mégis akad
-
szandro
senior tag
válasz
szandro #31000 üzenetére
valaki?
Nincsenek másnak problémái a .NET 3.5 telepítése után?
Ma délután is megszakadt valami miatt a kapcsolat, jó modem, router kihúz, 10 másodperc utánvissza, másik gépen jó a net énakár újraindítom, akár letiltom majd újraengedem a lan-t nem működik. Vagyis internetkapcsolatot érzékel, de se böngészni, se messengerbe belépni nemtudok. Windows Update megy, pingelni tudtam, csak valami probléma van a .NET-el...
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest