Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszi, király vagy, achon!
Ez volt a megoldás! Leírom, hátha másnál is előfordul:
ez az ikon-eltüntetősdi az Asus energiabeállítási profiljának a hülyesége, ha a Power4Gear beállításainál a profil a "Quiet Office"-ra van állítva, akkor előfordulhat ilyesmi, erre a megoldás:
-jobb klikk alul a Tálcán, az óra melletti, töltöttséget jelző elem ikonra
-Power4Gear Hybrid menüpontra katt
-a megjelenő ablakban a Quiet Office profilon belül a jobb alsó sarokban a "Hide Desktop Icons"-t No-ra állítani (és szerintem érdemes a "Presentation Mode"-ot is ugyanígy No-ra állítani)
-Save, OK, és máris megjelennek az ikonok.Köszi a linket még egyszer, achon!
-
WonderCSabo
félisten
Sajnos ez a probléma alkalmazás függő, oprendszer szinten nincsen hozzá beállítás, ha az alkalmazásban sincs, akkor nem lehet megoldani.
Locsi: A chip nevére keresve én sem találtam. Mi a kártya pontos neve? Itt keresgélj, ahogy láttam, az összes ez van x64 Vista driver.
-
Sylar666
csendes tag
Nekem nincs gondom...nem kell már állítgatnom. Jól és stabilan fut a rendszerem. De már használtam a beépített Vista partíció - kezelőt is. Zsugorítás, felszabadítás stb. Csak az egy említett esetben volt nehézségem, amikor az aktív rendszerpartíciót akartam növelni (pedig volt hely). Úgy vélem, 80 giga még SP1-gyel (és programokkal is) elég lesz a Vistanak.
-
Sylar666
csendes tag
Ez szép és jó, csakhogy...Vannak a Vista gyári partíció - kezelőjének korlátai. Én pld. végül 80 Gigát állapítottam meg rendszerpartíciónak. Hely van (750 G), jobb a békesség. Ide ("C") jön a többi egyéb program is. Tehát: alapos kutatást, tájékozódást végeztem, mielőtt profik véleményét kérdeztem. Ugyanis sok program telepítése után kicsinek találtam az általam először kigondolt méretet, és hiába próbáltam a gyári Vista partíció - kezelővel az AKTÍV partíciót kiterjeszteni, nem engedte (eredetileg 20 Giga volt). A megfelelő helyen (Lemezkezelés, Tárolás) szürke volt a menüpont, nem ajánlotta fel a kiterjesztést. Kizárólag külső (Acronis Disk Server) partíciókezelés segítségével tudtam a nagyobb, "Adat" - partíciómból lecsípni a szükséges mennyiséget. Igaz, hogy ezt másodjára, "on the fly" megoldotta, még boot-olni sem kellett. Hogy miért nem engedte a Vista az aktív rendszerpartíciót kiterjeszteni ? Csak találgatni tudok: nyilván metadata, MBR stb. helyezkedett el az adott helyen , s ezt talán nem engedte mozgatni. Úgyhogy nem teljesen láma az, aki nem tud mindent megoldani a gyárival. Nos, ez az én tapasztalatom 64 bites Ultimate Vistam van.
-
amdni
aktív tag
Na letöltöttem a drivert amit ajánlottál, sajna men sok sikerem volt vele.
Feltelepítés után újraindult a rendszer, és utána nemhogy 5.1 hang nem volt de semmilyen hang nem volt.
Uninstalláltam a drivert, és utána kékhalállal indult mindig a gép, még szerencse hogy a rendszer visszaállítás be volt kapcsola így meg tudtam javítani.
Hát már kezd elegem lenni a vistából, ma vettem egy pendriveot a readyboost-hoz, és kiderült hogy amit vettem pont nem támogatja. (kingston 2Gb)
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest