Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Ottoka #30917 üzenetére
Ez esetben ha nem zavar semmit, lehet nem érdemes külön figyelmet szánni rá. Nem vészes 7-8%. esetleg a resource montort még megnézheted, hátra kiderül, h mi pörgeti ill a process explorer progit is kipróbálhatod. sokkal infó gazdagabb az alap feladatkezelőnél.
Csabee.: ez esetben passz, a kommentek közt is több embernek segített. az utolsó tipp? nem lehet h nálad is vmi frissen telepített progi gátolja?
-
_ak_
addikt
válasz
Ottoka #30905 üzenetére
Nem sokat segít, de pl nálam néha néha ugrik csak fel 4-5%ra, de esetedben így (számomra legalábbis) lehetetlen megmondani, h mi pörgeti. lehet h egy progi vagy maga a win, igaz az inkább az svchostot, mást nem figyeltél meg? (nagyobb net forgalom vagy lassabban töltenek be a programok?)
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Ottoka #21625 üzenetére
Ezesetben használj külső usb és keretet
Az állandó lekapcsolás ujrainsulás csak cseszteti a hdd motorját.
Felesleges.(#21634) Koocka
Valami szemét maradhatott a hálókártya egyik cshipjében
RÉgebbi asztali gépeket kellet emiatt több mp re kikapcsolni, hogy elfelejtse az adatokat. -
Polllen
nagyúr
válasz
Ottoka #15916 üzenetére
Vezérlöpult\felügyeleti eszközök\fbwtüzfal, ott 3 profil lesz, kiválasztod amelyiket haszálod&kimenö forgalom blokkolása!de semmit sem fog kiengedni,amire nincs szabály!(pl avastnál macera,5 fájlt kell,mellesleg sztem nagyon jó,de nagyon fogja rendszert,uh áttértem avirára!)
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Ottoka #15843 üzenetére
NEm tudom, hogy van - e hozzá köze, de itt a ph n is egy teszt eléggé lehuzta az nforce 790 es és társai chipseteket....
(#15859) V.Szabee
Nekem nem HP ém, van, én nem vettem észre változást
HA másik drivert tettél fel, és nyilván másikat mint xp hez, akkor hp a ludas, hogy nem kalapált össze egy normális drivert(#15855) dono18
UAC ot kapcsold ki.
És utána próbálkozzál vele
De úgy is tudod tesztelni, hogy fogd és letiltod a hálókarit, majd szöszmötölsz a gépen, és megnézed fagy -e
Ha van wifi routered, és kéznél áll egy wifi vevő is a gépbe, akkor a biosban is kitilthatod a lan karitHa ezek után is fagyogat akkor viheted vissza a lapot, és vagy többi cuccot
-
donsergiooo
senior tag
válasz
Ottoka #13961 üzenetére
mondom:
Vista 64SP1 [Ma updatelve HUN-ra]
Minden játék nagyszerűen fut, lehet érezni minimálisan amikor töltődik a rendszer be, hogy sok a 32bites progi (picit lassabb). Játékoknál nem tapsztaltam lassulást! Crysis ment és nem volt rosz! 64 bit nem hátrány, de mindenképpen előny ha nagy particiókat és 4gb több RAM-ot használsz!
C2dE4300 és Q6600 cpukkal semmi gond nem volt!1 gondom akadt most csak a Vista 64-essel! a Drag&Drop művelet az Adobe Premiere és az After Effectnél kifagy a program váratlan hiba miatt!
Minden más területen müxik! Driverek már vannak, magyarosítás van, 32bites programok stabilak, 64 bites (3dStudio9 és Crysis 64) nem okozott problémát!
Jó mulatást!
-
Vistaboy
veterán
válasz
Ottoka #13744 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen érdekes esetem a régebbi alaplapommal. Boot-oláskor állandóan megállt a boot-képernyő vagy 20mp-re. A csík csak ment, de meg nem moccant a vinyó. Nem fagyott le, mert 20mp után mindig elindult, de elég idegesítő volt. Akkor azt hiszem hogy az volt a megoldás, hogy kikapcsoltam az AHCI-t a BIOS-ban.
Persze annak semmi köze nem volt a Vistához, mivel akkor még nem is volt Vista.
Csak azért írtam le, hogy miken múlnak ilyen dolgok.
-
Pipó
őstag
válasz
Ottoka #13477 üzenetére
Ennek az okára én is kíváncsi lennék, mert nekem is írt már ki ilyet, bár újraindításkor normál módban simán indult utána. Talán háromszor is előfordult már.
Úgy emlékszem, hogy mielőtt ilyen történt előzőleg futtattam rendszerkarbantartó progit (több is van a gépen, egymás után szoktam őket indítani, de mégis az ashampoo winoptimizerre gyanakszom. -
Spirit
őstag
Én is felraktam őket, 1gb ramom van, eddig Win-ben pötyögte, másolgattam, kisebb progikat indítottam, és tényleg sokkal pörgősebb minden. Most próbáltam ki a Cod2-őt, eddig egy ALT+tab kb 10-15mp-et vett igénybe a ramom miatt,(xp-n 1-2 mp csak), most itt itt hasonlóan gyors lett, kb 2-3 mp.
A másik nagy mumusom a Stalker volt. Max grafon, 1280-ban toltam, de minimum textúrarészletességnél, mert ha feljebb vettem, perceket swappolt egyhelyben állva. Persze xp-n nem. Most telepítem...
[Szerkesztve] -
DV
senior tag
Hi!
Nekem 64 bites Vista van fent X-fi XtremeGamer kártyával és a legújabb driverekkel.
A creative audio consolban nézd meg a beállításokat, ha még nem tedded meg.
Lehet, h találsz 1-2 hasznos beállítást. (X-fi CMSS-3D, X-fi CMSS-3D Surround-Upmix mode/Stereo Xpand, Stereo Surround).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest