Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
spyduck #30985 üzenetére
Hadd lássam jól értem-e:
Ha azt csinálom, h rátelepítek egy Ultimatet a gép alján lévő Busines kóddal akkor ugyebár rögtön felismeri, h Busines van rá telepítve.
Nem. A kódot azelőtt kell beírni, mielőtt a kiadást kiválasztod, így ha beírod a kódodat, akkor egy Business fog települni. Az Ultimate-et max. kód nélkül telepítheted, ekkor vonatkozik rá a 30 nap. A Business kóddal nem fogod tudni aktiválni természetesen.
Hogy tudom regisztrálni? Nem fogja a gépem kiírni, h szoftverhamisítás áldozata lettem ha így csináltam?
Ha Ultimate-et természetesen egy Ultimate kóddal, amit mondjuk egy Ultimate kiadás megvásárlásával szerezhetsz.
Szoftverhamisítás áldozata nem leszel, de 30 nap után kizár a rendszer. Természetesen élhetsz a rearm lehetőséggel. Mellesleg ha van kódod, lazán lehet online aktiválni.Lehet telefonon keresztül is regisztrálni?
Lehet, csak mivel az Ultimate-hez nincsen kódod, ezért nem fogod tudni.
SP1-es ultimatot raktam rá de csak azt írja ki, h Busines. Akkor most ez is SP1? Csak nem írja ki?
Kicsit kezd bonyolódni. Ha beírtad a Business kódodat, akkor nem Ultimate települt, hanem Business. Minden telepítődvd megegyezik, a kódod dönti el, hogy "mennyit" telepít fel. Te egy Business kóddal egy Business-t telepítettél.
A Computer/Properties-ben ki kell írnia, ha SP1. Egyébként ha nem, akkor meg WinUpdate.
Van jogosultságom az SP1-re ha a licencem nem SP1-es?
A Service Pack-ok ingyenesek, természetesen letöltheted bármelyik kiadáshoz őket, akár a microsoft.com-ról, akár a WinUpdate-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest