Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Core2duo6600 #28919 üzenetére
itt irtam már pár dolgot az MCE-vel kapcsolatban, ugy látszik akkor nem értettem rendesen, tehát most akkor neked az kell, hogy a gép készenlétben van, aztán a felvétel idelyére bekapcsol, majd ujra készenlétbe menjen, és mindeközben a monitor maradjon készenléti módban?. Jól értem?
Erre is csak az a tippem lenne, hogy talán a bios erre vonatkozó(készenlétre) dolgai, illetve az energiagazdálkodás beállításai közt esetleg nem más valami mint az előző telepítéskor volt? Esetleg valami új hardverelem? hátha az kavar be valahogy..Igen közben már néztem hogy nem engedi ultimate-ről hp-re. Azért gondoltam mert az ultimate minden funkciója nekem nem kell..
-
Jégkokó
veterán
válasz
Core2duo6600 #28919 üzenetére
Akárhogy nézem a hang beállításoknál nem lehet kiválasztani a térhangzást. Valami hülye driver kéne hozzá, de sajnos mindenhol egy linket irogatnak, ahol meg nincsen smemi se.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest