Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tapasztaltam hogy régen volt ennyi probléma windowsal mint most a 11-el. Az elején nagyon sok, most is van de sokkal kevésbé érint több gépet.
Viszont nagyon nagy pozitívum: (nekem legalábbis)
Eddig több nem támogatott gépen megy hibátlanul (core2, tpm nélkül, régi videókártyával...stb)
WDDM driver elég neki (vista x64), nem hard követelmény az hogy WDDM 2.0 vagy tudomisén mi kell hozzá. Annyira hogy GeforceFX-ekkel is működésre tudtam bírni. (csak AGP-ssel, Pcie változat nem működött)
Továbbmegyek 64bites winsrv2003 drivereket is eszi, simán felraktam rá a voodoo1-es x64-es driverét és bizony meg is szólította a kártyát csak egy másik bug miatt még nem volt sikeres a projekt. (az lesz egyébként csak időt kellene rá szánnom, 1000% hogy menni fog vele natív glide)
Érdekes hogy egy ilyen modern rendszer elműködik a 10-20 éves driverekkel is,Nagyon nagy negatívum hogy sokadjára lehet csak felrakni aláíratlan drivereket és minden indításkor kézzel kell kikapcsolni annak ellenőrzését, kész horror lehet annak aki mondjuk hardverhez fejleszt drivereket. Ehhez lehetne valami dev kapcsoló ami véglegesen tiltja az ellenőrzést. (tesztmód kevés rá)
joghurt
Nálam konkrétan kettő control panel futott egy időben amikor beraktam az iris xe mellé az A770-est. Érdekes módon az update húzta le, de persze működött csak furcsa volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest