Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Azt tapasztaltam hogy régen volt ennyi probléma windowsal mint most a 11-el. Az elején nagyon sok, most is van de sokkal kevésbé érint több gépet.

Viszont nagyon nagy pozitívum: (nekem legalábbis)
    Eddig több nem támogatott gépen megy hibátlanul (core2, tpm nélkül, régi videókártyával...stb)
    WDDM driver elég neki (vista x64), nem hard követelmény az hogy WDDM 2.0 vagy tudomisén mi kell hozzá. Annyira hogy GeforceFX-ekkel is működésre tudtam bírni. (csak AGP-ssel, Pcie változat nem működött)
    Továbbmegyek 64bites winsrv2003 drivereket is eszi, simán felraktam rá a voodoo1-es x64-es driverét és bizony meg is szólította a kártyát csak egy másik bug miatt még nem volt sikeres a projekt. (az lesz egyébként csak időt kellene rá szánnom, 1000% hogy menni fog vele natív glide)
    Érdekes hogy egy ilyen modern rendszer elműködik a 10-20 éves driverekkel is,

Nagyon nagy negatívum hogy sokadjára lehet csak felrakni aláíratlan drivereket és minden indításkor kézzel kell kikapcsolni annak ellenőrzését, kész horror lehet annak aki mondjuk hardverhez fejleszt drivereket. Ehhez lehetne valami dev kapcsoló ami véglegesen tiltja az ellenőrzést. (tesztmód kevés rá)

joghurt
    Nálam konkrétan kettő control panel futott egy időben amikor beraktam az iris xe mellé az A770-est. Érdekes módon az update húzta le, de persze működött csak furcsa volt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák