-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows 10 van a céges gépen. Olyanokat csinál, hogy bizonyos időközönként "nem ez a legjobb kifejezés,de ez jut először eszembe" letakarítja az asztalt: eltünteti az ikonokat,visszaállítja a gyári hátteret, és csak a c.windows.felhasználók.user mappában van újra meg minden az asztalon. Én külön portable mappát használok amit a D-n tartok, ezért megvan egyből, de ott is kijelentkezik a chrome-ban mindenből, lenullázza a társított alkalmazásokat.
Mit kéne tennem?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Windows 10 van a céges gépen. Olyanokat csinál, hogy bizonyos időközönként "nem ez a legjobb kifejezés,de ez jut először eszembe" letakarítja az asztalt: eltünteti az ikonokat,visszaállítja a gyári hátteret, és csak a c.windows.felhasználók.user mappában van újra meg minden az asztalon. Én külön portable mappát használok amit a D-n tartok, ezért megvan egyből, de ott is kijelentkezik a chrome-ban mindenből, lenullázza a társított alkalmazásokat.
Mit kéne tennem?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Ha windows-ban a régiót, nyelvet, megjelenített nyelvet már átállítottam magyarra az amúgy német piacos laptopon, de még mindig van olyan alkalmazás ami régiófüggően kezeli a nyelvet-emiatt német nyelvű a felület - akkor hol kell még átállítani valamit?
Előre is köszönöm a segítséget.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #142295 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Mindazon lépések amiket mutattál, már megvoltak hasztalan.
Nálam kettő érdekesség van:
1. Az XBOXgamepass alkalmazásban az age of empires 4 mindenképpen német nyelvű.(eredetelig az xboxapp is az volt, de letöröltem, átállítottam a nyelvet, újratelepítettem, ott megoldotta onnantól a játékok szépen angol nyelvűek lettek)
A warhammer 3 konkrétan nem tartalmaz szöveget a gombokon, a leírásokban a játékban (mintha hiányoznának a nyelvi fájlok)
2. Bejelentkező képernyőn németül van a dátum, de kijelentkezésnél "sign out" fogad...
Kínomban frissítettem win11-re de az sem segített.A Gép egy HP omen 2019 német gép, de nem az első gépem, ilyen gondom sohasem volt
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Köszönöm szépen neked is.
Most ez nagyon hülye kérdés lehet részemről, de van olyan, hogy magyar meg másmilyen windows? Nem a nyelvi csomag számít?
Ebben az esetben leszedem itt az összefoglalóban is adott linkről, aktiválom a kódommal és telepítem?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
- Microsoft 365 Personal (QQ2-01744) - 1 éves előfizetés BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest