Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #128448 üzenetére
Oh bakker, én is itt kutakodtam, és még is elkerülte a figyelmem. Köszönöm!
Viszont érdekes, hogy míg az SSD-nél engedélyezné, hogy itt formázzam. A HDD-nél ez a lehetőség szürke. És törölni sem tudnám.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a gépet ismét, miután megjött az új SSD.
Viszont most a HDD-vel akadnak gondjaim. Felismeri a gép, de a fájlkezelőben meg nem látom. Lemezkezelésben sem tudok vele kb semmit csinálni.
Mi lehet a gond? -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy bekapcsolás után nem tudom megnyitni az intézőt, a windows defender inaktívvá vált, és még egy feladat kezelőt sem tudok behozni.
A gép bejelentkezéskor kiírt valami gpsvc-hez nem tudott csatlakozni v valami ilyesmi.
Mi lehet a gond, lehet-e újratelepítés nélkül megoldani a problémát?Természetes próbáltam újraindítást is már többször. De ugyanaz.
-
cross56
senior tag
válasz Sanyi52 #127526 üzenetére
Nálam is azóta van. Sőt a napokban vagy vírus, vagy akkor lehet, hogy ez a frissítés szétvágta a windowst.
Nagyon nehezen tudtam belépni a fiókomba (10x-re kb) és ha sikerült is belépnem akkor csak az ikonokat láttam de a megnevezéseiket nem. Illetve start menü, fájlkezelő is csak az ablakot hozta be, de sem ikonok sem megnevezések nem voltak.
Rendszer alaphelyzetbe állítása oldotta csak meg. -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a Windows10-zel, hogy futtattam Windows Defenderrel egy víruskeresést. Talált is egyet. Szokásost feldobta, hogy válasszam ki, hogy karanténba helyezem, törlöm, vagy kivételként hozzáadom.
Hiába megyek a karanténra vagy a törlése majd művelet indítására, nem tűnik el.Újraindítottam a gépet, kikapcsoltam, mi kínja lehet?
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Ma telepitettem a windows 10-et és feltűnt, hogy mintha telepítette volna a szükséges drivereket...
Gondolok itt videókártyára pl. Viszont nem tudom h az alaplap is települt-e. Esetleg h tudnám megnézni h mi az ami hiányzik/nincs telepítve? -
cross56
senior tag
válasz FollowTheORI #12853 üzenetére
Igen, tegnap frissítettem. Köszönöm
Szerk: Na most az a gond, hogy a 64bites telepítőd nem tudom megnyitni, így nem is tudom ezeket megtenni amiket leírtál.
[ Szerkesztve ]
-
cross56
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy nekem eddig 32bites operációs rendszer volt a gépemen, holott 64bitesnek kéne lennie, csak figyelmetlenségből nem az került rá fel. És a tegnapi nap folyamán lefrissítettem a Windows 7-et Windows 10-re, de így ugyebár csak a 32bitest tudtam telepíteni. Hogyan tudnám a 64 bites verziót feltelepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest