-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz szallasi007 #1237 üzenetére
Nekem az alapból engedve volt, illetve a VmWare-t használom régóta, ott több 64 bites rendsezrem is van. Mellé lett felrakva a Vbox és kiírta, hogy csak 32bitest rakhatok fel.
@(#1238) cattus: értem, hogy az alapján, de amikor létrehozod a lemezt és először indul meg kell adni az ISO-t asszem majd a rendszert, hogy milyen OS-t telepítesz, ott mit ír ki? Kiválasztod, hogy Windows8.1 és mit ír utána? 32bit vagy 64?
-
corran9
tag
válasz szallasi007 #23638 üzenetére
Szia!
Bocs nem láttam a kérdésed korábban... két progival néztem:
1. DPC Latency Checker (erre mondják, hogy félremér állítólag, de annyira nem mérhet félre szerintem, hogy totál fals adatokat adjon)
2. LatencyMonUtóbbi azt is kiírja, hogy melyik driver okozza a latency-t. Nálam a hálózati driver volt első helyen, de még erősebb forgalom generálás hiányában is volt, h "szkreccselt" a zene...
That's a real nasty habit you got there......
-
anonymus89
addikt
válasz szallasi007 #25307 üzenetére
Ezt a választ vártam valakitől köszi a megerősítést, hogy a win10 még nagyon gyerekcipőben jár.
Nem is fogok vele szarakodni hazamegyek kikapom a winyót lementem a cuccokat aztán format C: és megy fel rá a win7.Köszi!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Bacusuz
addikt
válasz szallasi007 #32589 üzenetére
megoldotta köszönöm
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
addikt
válasz szallasi007 #84583 üzenetére
Ha Office 365 előfizetés, akkor igen, már így fog kinézni a 2019-es verziótól.
-
zolee001
őstag
válasz szallasi007 #89058 üzenetére
Igy igaz,arra céloztam viccesen.
A domainba léptetett pro-k downgradelödnek Home-ra,userek meg néznek ki a fejükböl de leginkább az IT részelg -
Keeperv85
nagyúr
válasz szallasi007 #102128 üzenetére
Szia!
Azért, mert a sysprep után az egész oobe alapra áll. Ha már van is egy userem, tuti kell csináljak mégegyet és végig kell vigyem a 20 gépen 20 alkalommal a setup wizard-ot legalább a nyelv kiválaszásától.
Ráadásul most még csak ez a 20 gép, de utána 40 másik, másik típus is... És elvárás hogy bármikor állítgatás nélkül fel lehessen telepíteni ezeket.
Gépnevet a tartományi neveken kívül nem tolerál a hálózat és AD-ben tilt, ha úgy települ bármi is, hogy nem engedélyezett neve van. Márpedig a sysprep azt is randomra állítja.
Hát ezért.
-
Core2duo6600
veterán
válasz szallasi007 #105955 üzenetére
Én még meg is csinálnám, de az építész kollegák képtelenek erre, ezért lenne jó egy végleges megoldás, de egyellőre az MS nél sincs megoldás.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest