-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
válasz azbest #34652 üzenetére
Te még jól jártál, nekem ébresztés után elszállt kék halállal a Windows 10.
CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION (NTFS.SYS)
Azóta a böngésző elfelejtette a jelszavakat, sok program alapbeállítással indul el, mindent újra be kell állítani.
Még van két hetem, hogy eldöntsem, hogy visszaállok-e Windows 8.1-re, ami nálam beton stabilan működött. -
RoboGuru
tag
válasz azbest #34652 üzenetére
Na kiteszteltem Process Explorer-el a kis szemetet ami okozta ezt a kinlódást.
A System processen dupla klikk amelyiken a legnagyobb terhelést mutatja, esetünkben ez ugye a Rendszer és tömörített memória.
Aztán a Threads fülön megkeresni melyik fájlon van szintén a legnagyobb CPU használat.
Google-ban rákeresni mihez tartozik ez a fájl, nálam a Ricoh Media Card Reader (kártyaolvasó) volt.
Érdekes módon amit a Windows 10-hez adtak ki illesztőprogram volt fent és okozta a bugot, lecseréltem Windows 7-esre, azóta jó.[ Szerkesztve ]
www.rendszerguru.hu
-
félisten
válasz azbest #34695 üzenetére
Fogalmam sincs. Csak a düh forr bennem, hogy mennyi plusz időmet veszi el a Win10-el való tökölés, mert hát a laikus két dolgot hall, az egyik, hogy egy rohadt nagy kémprogram (ez persze költői túlzás), a másik, hogy hát mennyire jó és szuper a Win10 (ez legalább ekkora költői túlzás). Ráadásul mennyire természetesnek veszik egyesek, hogy az eddig probléma nélkül működő dolgok is a fejük tetejére állnak.
Anno a Win Vista esetében anyáztam a hiányzó driverek miatt, de ott azt is mondtam, hogy igen, a HW gyártók lassú vagy teljesen hiányzó supportja a hibás. Itt viszont nem (csak) ez a helyzet, mert valóban vannak hibajelenségek, amelyek driverekre vezethetőek vissza, ám rengeteg probléma mögött a Windows maga áll, és ráadásul olyan hibák, amikkel korábban sose találkoztunk, illetve a mindennapi használatot teszik pokollá (hangakadás, felébredő gépek, alapértelmezett programok felülírása, stb.).
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kisapa
senior tag
válasz azbest #53560 üzenetére
Ha a proci vagy az alaplap nem támogatná akkor nem is menne túl a bios-on vagy rosszul gondolom? Ez már nekem túl bonyolult. Szerencsére 4db slot van a lapon tehát a 2*2GB mellé tudok tenni még 2*2GB-ot és úgy is meglesz a kívánt 8GB. Erről jut eszembe ez a gyors indításos dolog processzor cserénél is bekavar?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen monitort vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam topic
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest