-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
King Unique #129235 üzenetére
Igen, de gyorsabban végzel a telepítéssel egy ilyen telepítővel (nincs a telepítés után frissítés).
Na most a bajom ezzel a linkeddel az, hogy felmentem az MS oldalára, de szerintem aki ezt ép ésszel követi az vagy UFO vagy napi munkájához tartozik és ugye innen már mindjárt nem kell hülyének nézni azt akinek ez kínai.
PL.: mint említettem korábban, nekem van, hogy pro N-es kiadás kell, van hogy sima pro. Ez minden telepítőben benne van? Vagy külön kell letölteni telepítőt ehhez is ahhoz is?
Az MS oldalán rámentem az MSDN szerverről letöltésre, valami my visualstudio oldalra dob be. Miért?
A media creation tool-lal elkezdtem letölteni , onnan ha jól sejtem akkor ahogy írtad, a 20H1 jönn le jelnleg.
Bár a media creation tool letöltve tartalmazza az update verziót, azaz azt tölti le? Ez most 20H2, akkor már ezt adja az MS alapból?Amúgy köszi, csak egyelőre nem tudom merre induljak
Đusty: Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Diablo 3 Collector's Edition
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest