Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz Kékes525 #81011 üzenetére

    "Ezt meg nem is értem. Az erre ráfordított idő nem több mint 1-2 óra. Ez sok?"

    ??? 2016 óta foglalkozol a win10 "szétcseszésének" lehetőségeivel - miközben 1,5 hónapja használod csak -, de ezt több száz hsz-en keresztül. Nem beszélve arról hogy rögtön 1 nap használat után szétbaxkuráltad.
    Szerintem csak a hsz-ek és egyéb szétcsesző appok beszerzése, telepítése, használata, utánaolvasása, kérdezése+egyéb állítgatások...stb. nem kicsivel tesz ki többet mint 1-2 óra... Ezek már súlyos évek ;] ... de te tudod.

    És mindezt ahelyett hogy feltennéd, beállítanád, és használnád évekig úgy hogy minden ilyen emlegetett "szarbantartó" appot mellőznél.(az ócska külsős vírusbeengedő appokkal egyetemben) És még az is előfordulhat ezek elfelejtése után hogy pl. egy win update közbe/után nem kell "Imádkozni". Persze MS sem szent és akadnak hibák, de sokszor bebizonyosodott hogy az ilyen általad is tolt baxkurálók, vagy 3rd virnyákolók, esetleg vmi nem odavaló driver okozta a gondokat a júzereknél.

    ui: Amúgy konkrétan mennyi időt töltesz a win nézegetésével? Vagy mondjuk százalékosan mi a nézegetése/használata arány? :U

    ui2: Ráadásul de megérte ez a másik topikban említett hosszú (több éves!!!) vajúdás a win10-re váltáshoz, hogy a végére kapj egy jobb rendszert. :DDD (Ugye mondtam én hogy kissé túltolod a dolgokat. ;] )

    (#81012) Döglött Róka:
    Hááá ezt mondom én is. :D
    És igen, az is furcsa és érthetetlen, hogy sokan MS-nek tulajdonítják a driverek írását is. :)

    [ Szerkesztve ]

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák