Új hozzászólás Aktív témák

  • #71043776

    törölt tag

    válasz Norbi887 #80079 üzenetére

    A Fókuszsegédnél az automatikus szabályokat kapcsoltad ki, ugye? Egyébként lehet, hogy a gondok forrása azonos, de ezt így nehéz lenne megmondani (kb. mint hogy mitől sérül a felhasználói profil). Indítsd újra a gépet, majd állítsd be amit kell (például a Fókuszsegédet). Ha a frissítésekre hibát ír, akkor próbáld meg a hibaelhárítót, az magától reseteli is, ha kell. Lehetséges, hogy majd kézzel kell telepítened egy frissítést, amitől megjavul (1709-en volt ilyen pár hónapja).

    Szerintem is elég bugos lett, egy laptop le lett húzva a töltőről alvó módban, ébresztés után azt írta, hogy nincs aksi, és hálózatról megy. Frissen telepített rendszeren a Defender úgy megőrült, hogy a beállításai megnyitása helyett elkezdte 100%-on használni az SSD-t (nem is lehetett csinálni semmit rajta), plusz megevett 3-4 giga memóriát. Semmi sem hozta helyre, ezért újra lett rakva a rendszer. Azóta sincs semmi baja. Az Avastra nagyon sokan panaszkodnak, hogy állandóan összeakad a rendszerrel, de a Defendert sem kell félteni.

    (#80077) Geth: Gépház > Kivetítés erre a gépre, piros szöveg: "Még mindig próbáljuk megállapítani a funkciók támogatottságát". Ez most azt jelenti, hogy a gép nem támogat valamit, vagy hogy a rendszer? :)

Új hozzászólás Aktív témák