-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
net91
senior tag
válasz #93794560 #70188 üzenetére
Köszönöm a választ.
Közben sikeresen megtörtént a frissítés.Más:
Két beállításban kérném a Tisztelt Fórumozók segítségét.
1)
Az asztalról levettem a csempéket, de egy csempét nem tudok eltávolítani.
Ez a csempe az Edge csempéje. Ha rákattintok, akkor nincs olyan lehetőség, hogy levétel az asztalról, hanem csak a méret beállítása lehetséges és kijön egy olyan kereső sor szerűség amely azt tartalmazza, hogy adjon nevet a csoportnak. De én semmilyen csoportot nem akarok beállítani.2)
A minden alkalmazásra kattintva az alkalmazások csempeként jelennek meg az egész asztalon.
Mit kell beállítani, hogy a hagyományos módon, bal oldalon egymás alatt legyenek elérhetőek?A gép egy lenova yoga 510 laptop. (érintőképernyős)
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
senior tag
-
-
CirrMee
addikt
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Kb. egy hete írtam ide egy problémával, ami a következő volt, de azóta több megfigyelést is tettem.
Határozatlan időközönként összeomlik a Windows Intéző, mikor épp az 500-as merevlemezen tevékenykedek. Arról a meghajtórol tudni kell, hogy arra megy a torrent meg a letöltések, de tárolok is rajta. Minden program fut a háttérben szépen, de az Intéző mindíg bezárja magát.
Megnéztem a Megbízhatóságfigyelőben, hogy vajon mit is jegyezhet fel a Windows ilyenkor és a problémák 95 %-ában Explorer meg Windows Intéző összeomlás történik. A Windows frissítve van teljesen, ahogyan a driverek is. Az is érdekes megfigyelés, hogy az összeomlásnál a proci kihasználtsága felugrik 90% fölé, de aztán visszaesik normálisra, pontosabban olyan 70% környékére, mert a gép kutatást folytat és az fogja a proci legfeljebb 75 %-át.Szerintetek mik okozhatják ezt a problémát?
-
válasz Pardise #70206 üzenetére
Márpedig ott kell annak lennie.
[kép]
A listában kiválasztod a lemezedet (a linkelt képen sata3_0 maxtor...), megnyitod és olyanokat tudsz beállítani, mint hdd vagy ssd, és persze a hot plug - vagy valami ilyesmi szokott lenni.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Ma feltette a gép a 1709-et. Néha alkalomszerűen szoktam játszani a F1 2017-el, de mióta felkerült a frissítés kb 10-15 fps-t esett a sebesség. Van esetleg valami beállítás amivel tudok ezen segíteni?
-
pc360
addikt
válasz mokus1 #70210 üzenetére
Volt egy olyanról itt, a topikban is szó, hogy ki lehet kapcsolni az adott játék parancsikonjának tulajdonságaiban a fullscreen optimalizációt, az jó eséllyel segít. A kompatibilitás fülön található az opció.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
válasz Exodius #70207 üzenetére
véleményem szerint alap windows probléma okozhatja a sok programhibádat, most megnéztem én is, nekem is tele van hibákkal, a 80%-a az Windows nem megfeleően lett leállítva,pedig mindig startmenüs leállítással állítom le a gépet,gondolom az utorrentem is ekkor omlik össze mivel nem zárja be rendesen az alkamzást
ez 12.12.-én [kép]
ez meg másnap 12.13.-án [kép]
az érdekesség az hogy leállításkor semmilyen hibát nem ír ki,még is azt jegyzi be az Eseménynaplóba hogy hibásan állt le , ezt 12.14.-én jegyezte be [kép] hogy a "A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott nem omlott össze vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása." nem váratlanul szűnt meg véleményem szerint ez csak akkor következhet be elméletileg ha az ACPI meghajtó nem 100%-san kompatibilis...mondjuk nekem ez lehet a gond mert ősrégi a laptopom és a SIS chipsettel nem hinném hogy 100%-san működik együtt a Windows 10[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Exodius
őstag
válasz st3v3np3t3r #70213 üzenetére
De mi okozhatja ezt a problémát? Mik a lehetőségek? Ha kell, benézek én mindenhová és leírom miket írogat ki az op. rendszer, csak jöjjünk rá, mert nem mindig volt ilyen összeomlós kedvében a Windows.
-
törölt tag
Ismét visszaütött a Microsoft hülye döntése, hogy erőlteti a fizetős Windows-ba a kéretlen 3rd party gagyikat: az előtelepített Keeper Password Managerben rés van. Remélhetőleg nem sokan próbálták ki.
-
-
Exodius
őstag
válasz st3v3np3t3r #70217 üzenetére
Bejegyzés meg tapasztalat, mert egyszerűen összeomlik, mint azt írtam is.
-
félisten
Onedrive másnak sem megy böngészőből? Se Edge, se Chrome alól nem megy.
-
SP4C3
veterán
válasz szabonagyur #70219 üzenetére
"Sorry, an error has occurred."
U.I.: Használjatok Google Drive-ot, vagy mega.nz-t.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest