Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz CirrMee #64866 üzenetére

    Csak tudnám ha nem használsz semmit, akkor mit keresel itt a Windows 10 topikban, ahol a rendszerről van szó.

    És ne kezd magyarázni pl. a start menü, intéző és a kereső nem része a rendszernek, csak azért mert te nem használod. :U Hát nagyon kiröhöglek. Mellesleg szólok a vezérlőpultod idővel kukázva lesz UWP Settings miatt, ha látnád az irányt amerre megy a Microsoft. Már most több dolog csak az új felületen érhető el vagy nem: Októberben kikerül a system image backup funkció is például, valakit már a tavaszi update is zavart amikor az ablak címsor testreszabás kikerült. Szerinted nem vicces Windows a neve többes számban és több olyan UWP van amiből csak egy ablakban egy példány futtattható? Meg a többi amit felsoroltam.

    "Nem fogok itt azon háborogni, hogy melyik elb*szott segédcucca nem működik, majd miután kiderült, még tovább is erőlködni vele. Kösz, de kösz nem, de ha ettől jobban érzed magad, akkor csak erőlködj velük."

    Helyette belekötsz azokba, akik ontopik témát írnak a rendszerről. Grat :U

    (#64862) worxland

    Szerintem elvárható alap feladatokra ne kelljen 3rd party programokat telepíteni. És sajnos az van néha egy mezei croptól elszállnak az új UWP appok, akkor jogos a kritika.

    "Böngésző: mikor volt az IE valaha is jó?"

    IE11 például már egészen korrekt volt, a 8.1-ben a tabletes Metro IE is. A közgondolkozással ellentétben nem igaz az IE teljesen szar, már nem IE6 idejében vagyunk. Főleg, hogy közben a Chrome egy nehézkes böngésző lett, én Win8 óta IE11-et használtam 90%-ban elégedetten. Kár az Edge révén nem sikerült tiszta lappal kezdeniük, elszalasztották az esélyt a megújulásra és két év után is béta állapotban van, nem lett volna szabad alapértelmezett böngészőnek tenniük amíg nincs kész.

Új hozzászólás Aktív témák