Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    Valaki mondja már meg, hogy ez a "trágyadomb" egy laptopra miért úgy megy fel, hogy az energiagazdálkodásnál egy darab "Balanced" energy scheme van?

    Aztán, ha csinálok is másikat (Performance, Battery, etc.), amikor elindítok egy játékot az valami fantázia sémára kapcsolhat, mert minden addigi beállítás (pl. max cpu használat: 99% - hogy ne legyen turbo mód, képkalibráció) eltűnik és csak kilépés után jön vissza.
    Ergó leszarja a létrehozott és kiválasztott profil beállításait.

    Neten talált megoldásokat is próbáltam, de egy szarul működő taknyolást lehet csak csinálni velük.

    Ugyanezek a játékok a régi Win10 és LTSB (2016) használatkor (ott van rendesen 3 energy scheme) rendben működnek. LTSC és Win10 Pro esetében csak 1 energiagazdálkodási profil van alapból és amit magam hozok létre nem jó.

    Rohadtúl unom már a Win 10 szarjait... Fojton basztatják, de csak elkúrják azt is ami eddig működött. :W

    Azt már meg sem kell említenem, hogy friss nvidia driverben a nyomorék MS követelésére nincs Nvidia Control, Store-ból kellene letölteni. Vállalati Win10 LTSB/LTSC esetében nincs store... Ilyenkor mi van? Nem lehet beállítani semmit. Viszont lazán felteszi az update az xbox szaros komponenseit, amit szintén nem lehet beállítani, feljön a duma mondjuk játék indításkor és nem lehet full screent használni... Komolyan zsenik dolgoznak náluk.

    A MS egyetlen használható fejlesztése az Azure. A többi szemét a kiadás pillanatában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák