Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Asrock Z87 Extreme6 alaplapom van, és a minap felmerült bennem a kérdés, hogy ha már 2 gigabites LAN csatlakozó van rajta, ami a specifikációk szerint tudja a teaminget, akkor érdemes lenne kipróbálni.

    Windows 10 alól próbálkoztam, feltettem a letöltött intel drivert, viszont nem jutottam sikerre.
    Hogyha a két ethernet csatlakozót teambe rendezem, akkor totál elveszti a gép a kapcsolatot, és csak annyit érzékel a gép,hogy be van dugva a LAN kábel, de nem látja a hálózatot.
    Többféle teaming opciót kipróbáltam, hasonló eredményekre jutottam, sőt, az egyik esetben olyannyira sikerült elbarmolni valamit, hogy a teaming törlése után hiába volt internet, és töltött be bizonyos honlapokat, sok másikat nem volt hajlandó,valamilyen DNS hibára hivatkozva. Csak az segített,hogy a beállításokat alap állapotba állítottam vissza a Gépházban. Maga a gép pedig egy gigabites TP-Link switch-re csatlakozna, ami tudja a teaminget, és be is van rajta állítva,hogy az 1-es és 2-es portot rakja egy csoportba.

    Van valakinek ötlete,hogy mi lehet a problém?

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák