- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hello.
Windows 8.1-hez van olyan beépített eszköz, vagy CMD script, esetleg Powershell, amivel be lehet állítani, hogy mikor kapcsoljón ki? (Időzített kikapcsolás)
Ezért külön progit nem nagyon akarok feltelepíteni. -
Lacces
őstag
Sziasztok.
felkerült az amd driver a win 8.1 pro-ra. De sajnos boot közben meghal a Windows, csak fekete képernyő es Max vibralva látszik az egér... De innen nem tudom hogyan tovább... Valakinek van valami ötlete? F8-ra sem reagál... -
Lacces
őstag
válasz
szabonagyur #50262 üzenetére
Ja, szerintem rendben vannak a driverek, windows alól frissítettem őket. Bár igaz volt rajta egy darabig directx, lehet az szedte szét... mmm.
-
Lacces
őstag
Hali.
Windows 8.1 Pro-m van, full legál. De elég lüke a rendszer, mert az összes Windows app (mail, skype, calendar, one note, stb.) becsődöl. Megnyitom, felugrik az ablak egy pillantra és bum, el is tűnik. De a tálcán ott van egy full átlátszó ikon.
Frissen telepítve a windws 8.1. Akkor még el is indult, de az appok megbízhatósága, már akkor katasztrófális volt. De most már tényleg érdekes...
Mit lehet tenni azért, hogy na, jól működjön mindegyik? -
Lacces
őstag
lehet, de semmilyen kiírást nem láttam, hogy jó-e vagy sem, csak a szoftverekről kaptam figyelmeztetést. Lehet csak akkor figyelmeztet, ha nem jó. Az ISO letöltésének a megkezdéséig elkattingattam, de én nem láttam semmi infót a hw-ekről.
Na mindegy. Köszönöm a segítséget! -
Lacces
őstag
Aha, látom. Csak valahogy úgy vagyok vele, hogy a gombfeliratná, én személy szerint azt várnám, hogy akkor Upgrade Assistant írjanak ki.
Elindítottam, de csak a szoftverek írt valamit, hogy komptabilis-e velük, vagy sem, de a hardverre semmit sem írt. Lehet, mert úgy van vele, hogy rajta van a win7 és akkor a hw nem ellenőrzi?
-
Lacces
őstag
és pzstm köszönöm szépen.
Viszont kérnék egy kis segítséget, ezt a Upgrade Assistant honnan lehet letölteni, beírom a keresőbe is, és csak a windows 8 relaise preview download-t ajánlja fel, amit én meg nem akarok letölteniEzt az Upgrade Assistant külön le lehet valahonnan tölteni?
-
Lacces
őstag
Hali!
Olvastam anno, hogy van progi vagy lesz, amivel le lehet csekkolni, hogy a vasra felmegy-e a win8.
Azt hiszem akkor olvastam, amikor kijött egy hír, hogy majd aránylag olcsón (40 dollárért) le lehet tölteni a Windows 8 pro-t ha van legalális win7-t a gépen.
(Plusz olvastam olyat, hogy a Windows 8 gyorsabb, mint a windows 7 és így felkeltette az érdeklődésemet)
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc