- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Windows 8-on ezzel a problémával küzdöttem, frissítettem 8.1-re, utána ismét rendszergazda jogokat kapott a fiókom, majd tegnap megint azt tapasztaltam, hogy ismét csak vendég fiókom lett, miután jelszót változtattam. Tud valaki fájdalommentes megoldást (nem Win reinstall, vagy letörlődik minden program) a problémára?
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Egy elég speciális problémám lenne: a kollégiumomban letiltottak majdnem minden portot a hálózaton, így a Microsoft fiókra való bejelentkezés sem működik rendesen (ezt onnan sejtem, hogy másodpercekig szokott szüttyögni miután beírom a jelszót, most pedig egyből bedob a start képernyőre). Ezzel még önmagában nem is lenne baj, viszont a vezérlőpultban egy csomó rendszergazdai jogosultságot kérő részhez nem férek hozzá (ami mellett UAC jelecske van), és néhány beállításhoz sem, valamire csak kattintok és nem hozza be, valamire azt mondja váratlan hiba történt. Van valami lehetőség a Microsoft fiókomat lekonvertálni sima Win8 fiókra?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akvarisztika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Outlook topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc