Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
redwhite78
aktív tag
válasz tothjozsi96 #53110 üzenetére
Nálam szintén. Nemrég csináltam egy gépre szűz win7 telepítést, ahol ugyanezt teszi. Aktiváltam és csak keresi a frissítéseket...(Megnéztem aktiválás előtti image-el is és akkor is ugyanez van.)
A másik, régebben telepített gépen meg simán leszedte az aktuális win7 frissítéseket.
Valakinek van ötlete, hogyan lehetne megbabrálni?
[ Szerkesztve ]
never go full retard
-
redwhite78
aktív tag
-
redwhite78
aktív tag
Üdv!
Nagy szakértelemmel sikerült a Win 7-et RAID módban telepítenem a gépre és most szeretném AHCI-ra átállítani a belakott rendszert.Megpróbáltam eszerint cselekedni, de nem használt. Nem telepítette a win újra az AHCI drivert (csak nem indul el ACHI-n, RAID-ben persze igen). Tudok még valamit csinálni reinstallon kívül ? (pl. manuálisan telepíteni az AHCI drivert, ha igen hogyan?)
[ Szerkesztve ]
never go full retard
-
redwhite78
aktív tag
-
redwhite78
aktív tag
Melóban XP helyett win7-et raktak a gépemre. Szuper, éljen, de...
az xp-ben volt olyan, hogy fájl tartalmában tudtam keresni (jelen esetben rengeteg szöveges dokumentumben), viszont nem találom, hogy hol van ez a funkció a Win7-ben.
Csak a név, címke, szerző meg ilyenek alapján talál meg nekem doksikat, pedig nekem az kellene, hogy kidobja az összes olyan .doc fájlt, amelynek szövegében egy adott szövegrészlet szerepel.Segítsetek pls!
never go full retard
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest