Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbo73
tag
Ööö, köszi. Nem lettem túl vidám, nem akartam most új HDD-t venni, pláne, hogy ez egy 2TB-os...
-
Turbo73
tag
válasz LonGleY #43579 üzenetére
Az a problémám, hogy van egy rosszalkodó HDD. A windows hol kidobja PIO módba, hol minden rendben. A Sentinel-en hol 90%, hol 99%. SATA kábel csere, másik tápba dugás már megvolt. Gondoltam, hogy egy teljes formázás esetlegesen felderíti a hibákat (scandisk már lefutott, nem talált semmit), amik bekerülnek a naplóba és a rendszer nem ír a hibás területre. Működő win7-nél persze van teljes formázás, de a rendszert nyilván nem engedi. Tipikus 22-es csapdája. Asszem akkor előkaparom a régi XP telepítő lemezemet...
[ Szerkesztve ]
-
Turbo73
tag
Egy kis segítség kellene. Hogyan lehet beállítani a win7 telepítésénél, hogy a HDD-t teljesen formázza le és ne a gyorsformázást használja? Korábban az XP-nél ez teljesen egyértelmű volt. Lehet itt is csak én nem találom. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest