Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Magnézium #65136 üzenetére
Javaslom, hogy a telepítőkészletet mindenképp megbízható forrásból szerezd be, mint például a Microsoft szoftverletöltés oldala, a kétes forrásokat pedig messziről kerüld el. Ha jól sejtem, itt rövid úton kiderül az is, hogy a birtokodban lévő kulccsal egyáltalán jogosult vagy-e erre, ha pedig nem, akkor ne is feszegesd itt tovább ezt a témát!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz gabor7th #50773 üzenetére
Nem feltétlenül, az elem kivételével megszűnik a tápellátás, de maradhatnak még töltött kondik, ezek simán elvannak 10 percig akár, és amik jumper lezárással kisülnek.
Ha ez sem oldja meg, akkor szerintem kakukkoltak az alaplapi hálózati adapternek, vehetsz bele egy kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz gabor7th #50748 üzenetére
"Már talán nincs egy órám se."
Jahh... Meddig lehet használni Win7-et aktiválás nélkül? 30 napig? Bár lehet nem jól tudom, de ez akkor miért most jutott eszedbe?
Magyar helpdesk-ek sajnos sokszor ilyenek, nem csak MS esetén, így ha SOS a dolog, marad valami külföldi szám, és persze elő kell venni az angol tudást.
Egyébként ha jól tudom aktiválni bármikor lehet, csak nem enged majd bejelentkezni a gép, hanem lesz leállítás, meg aktiválás lehetőséged.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz gabor7th #50745 üzenetére
Ismeretlen eszközként (egyéb eszközök alatt) sem szerepel az eszközkezelőben? Akkor mire akarsz drivert telepíteni? Ez esetben lehet meghalt a chip az alaplapon, vagy ha már kártya van a gépben akkor azon. Megoldás, vegyél egy hálózati kártyát, tedd be egy üres slot-ba, és azt jó eséllyel fel fogod tudni telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz gabor7th #50739 üzenetére
Az eszközkezelőben ha rámész a hálózati adapter tulajdonságaira, és azon belül a részletek fülre, meg tudod nézni a hardver azonosítót? Jobb klikkel másold ki, és keress rá Google-el.
Így valahogy...
Találat: http://www.driveridentifier.com
-
MODERÁTOR
válasz gabor7th #50739 üzenetére
Légyszíves ne szórd tele ezzel az egész fórumot, írd be egy, esetleg kettő megfelelő topikba, de ne minden szembe jövőbe, főleg ha annak köze sincs a kérdésedhez. Egy-egy kérdésnek külön topikot nyitni pedig abszolút felesleges, ráadásul szabályellenes is, és várhatóan rövid időn belül be is zárják.
Köszi szépen!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz F_Zolee #50473 üzenetére
Feltételes módban eddig eljutottam én is, és lényegében pont erre várok megerősítést, ezért írtam ide, mert kipróbálni jelenleg nem tudom. Ennek ellenére köszönöm a választ, végső esetben elviszem a kollégának, aztán próbálja meg, és majd eldől. Csak gondoltam hátha már úgy tudom odaadni neki, hogy állítólag működik, más is használja ilyennel.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Valaki használ itt Windows 7 alatt Creative Sound Blaster 128 PCI CT4750 hangkártyát? Igazából csak annyi érdekelne, hogy működik-e...? Nem kell hozzá Creative Labs keverőpult, meg tudom is én milyen csicsák vannak az eredeti driverében - ami nyilván nem érhető el már Windows 7 alá -, csak legyen hang, meg persze működjön a mikrofon bemenet, stb... tehát ha betesszük a gépbe, akkor lehetőleg PnP működjön.
Kollégám gépében megdöglött az alaplapi hangkártya, most körülnéztem itthon a lomok közt, és egy ilyet találtam, ezt odaadnám neki, de nekem nincs asztali gépem amiben ki tudnám próbálni, jelenleg csak notik vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest