Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz sfdrakex #9341 üzenetére
Addig eljut a total commander, hogy látja a másik személyt, majd belemegyek, és a megosztott meghajtót is látja, de ha onnan mennék tovább, ott már nincs hozzáférés. Mindkét gépen van jelszó beállítva, pont emiatt, mert mikor telepítettem tudtam, hogy fog kelleni... azon agyaltam, hogy mivan ha elsőre elírtam a jelszót, és esetleg azt vhogy újrabeírni, de nem találtam rá módot.
-
RockHaRD
addikt
Valaki segítsen már pls... annó kérdeztem ugyanezt, azt írtátok, hogy otthoni csoportot kell létrehozni. Arról lenne szó, hogy egy laptop, meg egy desktop gép van routerrel összekötve vezetékesen. Total Commanderbe, meg máshol is látja egymást a két gép, otthoni csoport is megvan, mindkettőn win 7, egyiken x64, másikon x86, és ha az asztaliról a laptopra megyek, azt írja, hogy a hozzáférés le van tiltva. Nagyon felb*sz már, hogy mindent megnéztem... az összes pontot, amit ír hibalehetőségnek, minden be van állítva, és mégse enged másolgatni
-
RockHaRD
addikt
Erre valaki?
-
RockHaRD
addikt
sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy tp-link mittoménmilyenszámú routerem van, rajta vezetékesen az én gépem, meg egy laptop. total comanderben a hálozati fülnél látja egymást a két gép, de ha rányomok azt írja, hogy hozzáférés megtagadva
mindkettőnél meg vannak osztva dolgok, régen ment is a dolog. Olyat lehetne esetleg, h vmi otthoni hálozatot létrehozni, és csatlakozni, de az meg nem műxik, mert az én gépemen létrehozom, kiírja a hűdejó kódot amit a másik gépen kéne beírni, beírom, és ottan vár a végtelenségig... vki esetleg?
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest