Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS RT-AC68U
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Linux kezdőknek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #28440 üzenetére
sőt a 32 bites sokkal gördülékenyebben működik, hamarabb indul, nincsenek gondok/korlátozások stb pl vírusvédelmi progik területén)
Ebből még az utolsó elfogadható (bár azok a védelmi programok, amik 2010-ben nem támogatják az x64-et, a lomtárba valók), de a többi... kötekedhetek?
Azonos hardveren gördülékenyebb a 32bites Windows? Wadafakk? x64 akadozik, or what?
A bootidő meg... hát fejből nem tudom, hogy hány service-el indít többet egy x64, mint egy x86, de hogy lényegi eltérés nem lehet, az biztos.Persze teljesen jogos, hogy a srácnak x86-ot ajánlottál, én is azt mondanám neki. De azért nem csak a gyorsabb x64 az urban legend, de a gördülékenyebb x86 is
Sectumsempra - For Enemies
-
gg72
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #28440 üzenetére
Nem az enyém lesz a gép, csak én teszem majd fel rá a rendszert, RAM-bővítés nem lesz szerintem, így akkor marad a 32bit/x86. Kösz szépen!
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest