Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #38493 üzenetére
Azt írtam tegyen fel live mail-t a W7 re és abba beletudja importálni az outlook expressből exportált leveleket és partnereket. Tudom hogy W7 en nincs outlook.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
jeni
félisten
Köszi
Igaz még nem jött meg.Elolvastam és az szerepel benne,hogy rövid ideig hibátlan és utána veszít a teljesítményéből viszont ez csak a Sata2 vezérlésű HDD-k-re érvényes(Optikai írókra?) de a Sata3 HDD-k esetében ez a hiba nem áll fen. Az is ott szerepel ,hogy ez garanciális hiba tehát ingyen cserélik ki ha a hiba elő áll később. -
félisten
-
atirag
őstag
Előre is bocsánat a kérdésért,de keresésben nem bíztam.Ha xp-ről váltok és outlook express van fent akkor win7-re át tudom menteni a levelezést?Köszönöm.
-
gkevin
csendes tag
Sziasztok!
A napokban újratelepítettem a gépet (Windows 7 van rajta). Eddig 3 merevlemez (3x 250GB) volt berakva (mind 3 működött). A telepítésnél kivettem kettőt, hogy még véletlenül se törölje róla az adataimat. Sikerült felrakni a harmadikra a Windowst, szépen fut azonban az egyik merevlemezt sem ismeri fel (csak azt amire telepítettem). A BIOS látja és ha bemegyek a lemezkezelőbe, akkor ott is megjelenik csak az van mellé írva, hogy "offline".
Ilyenkor mit kell tenni, hogy visszakapjam az adataimat és használhassam mind a három merevlemezt?
Előre is köszönöm
Üdv
Kevin -
Speeedfire
félisten
Érdekes dolog van mostanában nálam. Eddig nem volt ilyen. Ha egy ikont a tálcán a helyére húztam akkor ott maradt. Viszont most sokszor a lista végére ugrik és nem tudom miért. Eddig egyik sem csinált ilyet, most raktam fel a netbeans-t és mindig a lista végén van ha kilépek belőle vagy ha más icont igazítok rajta....
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
jeni
félisten
válasz polonic #38482 üzenetére
Nem cseréltem gyengére csak kipróbáltam működik-e?Mivel a srác dobozban tartotta sose használta. Kíváncsi voltam hibátlan e,mert a gyereknek vettük ,hogy az új gépbe betudjuk tenni ahhoz a lap a héten jön meg és i5-Sandy lesz
Nem szedtem le magától felismerte újra indításnál
Mivel láttam a minialkalmazás nem lett jó,akkor letöröltem az ATi-t és újra elraktam a 10.10-t. Még a NFS Shift is elölről kezdte az egészet,addig megszerzett pontjaimat törölte. Pedig a profilt nem töröltem[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Lenne egy kis gondom
Még pedig az,hogy az új ATI 5850-s karít kipróbáltam a gépemben(5870 helyett berakva). Hibátlan volt a kipróbált Asus 5850 itt a P.h-n vettem bontatlanul.
Viszont onnantól már a minialkalmazásokat nem tudja megjeleníteni. Hogy tudnám azt életre keltetni az asztalon. Be tudok menni oda ki tudom tenni de ahogy kiteszem a tapétára rögtön átmegy sötét kockába és onnantól nem látható. -
-
-
DreiNN
tag
Hali!
Ismét van amit angolul ír ki a start menüben: Kellékek---Accessories és benne minden angolul van.
Sajátgép-ben az bal oldalsáv elemei is: Desktop, Downloads, stb.Nem utólagosan van rajta a magyar nyelv
Mit tudok tenni?
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
-
félisten
válasz McKane #38473 üzenetére
Innentől az Otthoni csoport felejtős, nem fog működni
(Ezt csak úgy kiegészítésnek szántam, ha netalántán használtad vagy tervezted volna a használatát a jövőben)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
McKane
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #38471 üzenetére
a torrent-klienset már régen töröltem..anélkül csinálta újra..
bobsys: feltettem a linkelt javítást, és letiltottam az ipv6-ot,kíváncsi leszek..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
McKane
senior tag
válasz sfdrakex #38466 üzenetére
amit Fire írt ( 1. Állítsd alapra az TC/IP protokollt (rendszergazdaként indítsd a parancssort, add ki a netsh int ip reset c:\resetlog.txt parancsot, majd gép restart
(Ha statikus IP/DNS beállításokat használtál, akkor újra be kell állítanod) 2. torrentkliensek is okoznak ilyen BSOD-eket ) megcsináltam. így ment kb 2 napig hiba nélkül.. -
Воланд
titán
válasz Fapuma77624 #38457 üzenetére
Mintha lenne chorme-nak saját topikja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
_ATi_1
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy miért van az, hogy a windows minden indulásnál újratelepíti a drivereket? Restartnál nem, csak akkor ha kikapcsolom. Nem is igazán zavarna, ha csak annyi lenne, hogy 1 perccel tovább tart a boot, de a wifi kártyához mindig rossz illesztőt rak fel, és ezért rögtön lefagy a rendszer a hálózat igénybevételekor, hacsak nem dob egy "kékhalál"-t még telepités közben. Ilyenkor boot csökkentett módban, driver leszed, jó driver felrak, restart. Ez mindennapos procedúra...
-
nagyúr
válasz koshmar #38453 üzenetére
Hát kb 4-5 mp alatt berakja magát sleepbe nálam.
(#38459) AXisBOLD:Nem biztos hogy a ccc a szar. Nem lehet hogy a winfast produkálja? Ha az, akkor egy régebbit próbálj ki.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
AXisBOLD
addikt
válasz AXisBOLD #38456 üzenetére
sikeresen produkáltam ezt a hibát 3x egymás után:
elindítottam a winfas fm-et és a felvételre majd a felvétel leállítására kattintottam. mikor a felugró ablak jött volna, ami jelzi hogy leállítottam a felvételt megállt minden, egér se reagált, pillanatra elsötétült a kép, aztán jött az üzenet a jobb alsó sarokban.
ez most mi lehet ez a program, vagy driver vagy win?
Aurea mediocritas
-
Fapuma77624
tag
Sziasztok!
A google chromban h állithatom be h minden egyes megnyitott oldalt 120% nagyításban nyissa meg?Fárasztó minden egyes oldalnál ugyanazt végigjátszani.
THX -
nagyúr
válasz Morden24 #38445 üzenetére
Úgy van. Multkor sleepbe raktam, majd bekapcsoltam vagy 5 óra múlva a gépet, nem egész 3 mp alatt felébredt. Hát ez a kemény, nem a raid ssd.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Chris16
csendes tag
Sziasztok!
Angol nyelvű Windows 7-et használok. Kaptam egy számlázóprogramot, ami Tahoma betűtípust használ. A problémám az, hogy bizonyos ékezetes karaktereket nem jelenít meg, így hibás lesz a számla is. Ezt hogyan lehetne megoldani, hogy a karaktereket helyesen jelenítse meg?
Chris
-
waporka
tag
én már jópár éve használok win 7et és teljesen megvagyok vele elégedve. 64-bit-nek eleinte voltak gondjai a progikkal de mára már egészen kiforta magát a dolog...
a privire illik válaszolni....
-
koshmar
addikt
Most lefényképeztem az ablakot, ahol az automatikusan induló programok vannak, de ha be akarom ide rakni, akkor feszt csak annyit ír ki, hogy a megadott kép nem megfelelő.
Pedig mások is raknak be ilyen PrintScreen-es képeket.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Morden24
nagyúr
válasz sfdrakex #38441 üzenetére
Nem az Adobe Reader indul a géppel, hanem egy pre-launcher, ami elvileg az Adobe Reader betöltését tudná gyorsítani.
Tök értelmetlen, mert ha sokat használod, akkor úgyis prefeccset kap, ha meg nem, akkor ki nem szarja le, hogy hány másodperc alatt indul el(#38444) betyarr: Azért ez így nem egy jó tanács, halom dolog lehet a Windows és a védelem mellett, ami nem árt, ha startupként indul. Hálózati elemek, egyéb hardverelemhez kapcsolódó cucc stb.
Magyarán inkább szépen mindent nézzen meg egyenként, sok szart nem ér a bootidő csökkenése, ha utána meg azt kell kutatni, hogy miért nem indul valami a gépen. Egyébként sem értettem soha ezt a farokhegyezést a bootidőre... ha valakinek annyira fontos a gyors startup, pakolja sleepbe a gépet, akkor gyorsabban feláll, mint a RAID0-ás SSD-k
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
VGYke
addikt
válasz sfdrakex #38435 üzenetére
Hát csak azért zavar, mert egy ssd ne legyen partícionálva, gondolom az élettartamnak nem tesz jót (gondolom az azon lévő adatok ott is maradnak, nem rakosgatja a trim ide oda. Vagy ez hülyeség?). A HDD-n meg ne legyen rendszerhez és indításhoz tartozó partíció.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
AXisBOLD
addikt
válasz AXisBOLD #38436 üzenetére
(#38439) sfdrakex: 1x csinálta eddig, de azóta is játszottam vele és semmi hiba. nem tudom hogy kiderül-e ha kiveszem valamelyik modult. sokat kellene ahhoz játszani. valami más megoldás kellene.
de egyébként is memtest megmondja a frankót nem? nekem így tanították.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
-
koshmar
addikt
válasz sfdrakex #38434 üzenetére
Soluto-val csináltam.
Most 1.55 a boot-időm, igaz, abból 7 másodpercet vesz ki a Soluto.Igazad van, letörlöm, és az msconfigál csinálom.
betyarr:
Hát nem sok minden.
A Windows (ki gondolta volna? ), ilyen Adobe Reader, meg ilyesmik.
Semmi MSN, Skype, stb.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
korábban már írtam hogy pillanatokra megáll a gép: [link]
új win telepítéssel sem múlt el(utlimate 64) és most kaptam egy kékhalált is, mikor a L4D2-t indítottam.
memtest ment 5 órát, nincs hiba.
furmark ment 1 órát, nem fagyott, nem szemetelt.
hd sentinel a teljesítményt és a kondíciót is 100%-osnak látja.
orthos már ment egyszer 15 percet. tudom ez kicsit kevés, de nem hibázott, nem fagyott, ha baja lenne a cpu-nak akkor már az elején fagyna. most azért elindítottam még egyszer.2x volt hogy kiírta a win, hogy a videó driver leállt de helyreállt. viszont furmark alatt zenét hallgattam és neteztem és nem volt semmi hiba. mikor elindítottam az utorrentet, utána pár percel jött a beakadás, de máskor meg semmi. 1x pedig mikor youtube-on néztem valami videót. utorrentre gyanakodtam, meg netre(ami wifi-s), de inkább random a dolog.
eseménynaplót is megnéztem, valami kernel-power hiba volt a kékhalál. ha kell kép róla linkelem, én nem tudok kiolvasni belőle semmit.
mitől lehet ez szerintetek? vagy hol keressem még a hibát?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
sfdrakex
nagyúr
válasz koshmar #38431 üzenetére
Mivel lőtted ki ? Nem lenne egyszerűbb magában a programban kivenni a pipát az elől a rész elől hogy induljon a Windowsal? Minek ehhez más program ami szintén lassítja a gép indulását? Vagy ahogy Morden24 írta msconfigban is kilőhető.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Morden24
nagyúr
válasz koshmar #38431 üzenetére
Semmiféle külső program nem kell ahhoz, hogy kilőj ilyesmiket, elég beírnod a futtatásba, hogy msconfig.
Tök felesleges telepíteni egy külső programot olyan dologra, aminek jobb és biztonságosabb megoldása van "házon belül".(#38434) sfdrakex: Ja, naná, az már evidensnek kéne, hogy legyen, hogy megnézem egy program options menüjét, és ha nem akarom, hogy a géppel együtt induljon, akkor ott kiveszem a pipát, nem nehezítem a saját dolgomat mindenféle gagyi 3rd party nyavalyával
(#38432) VGYke: 100 megás partícióról van szó. Száz megáról. Most komoly, hogy ezért te inkább újraformáznád a cuccodat?!
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
VGYke
addikt
válasz polonic #38334 üzenetére
sfdrakex, polonic, köszönöm!
Kicsit olvasgattam és mint ha azt írták volna, hogy ezt (80-100MB rendszer számára fenntartott partíció-t) akkor csinálja, ha a win7 formázza a lemezt, ha meg van formázva, nem kreál ilyet. Ez igaz?
Ha igen, telepítés előtt mivel tudnám leformázni úgy, hogy az SSD miatt helyes legyen a partíció eltolása (ne kelljen "alignálni")?
(Sajnos nincs lehetőségem másik win7-es gépbe betenni az SSD-t, HDD-t)kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
koshmar
addikt
Nem tudtok valami biztonságos módszert a W7 boot-time csökkentésére?
Jelenleg a 2.09 a boot-időm, de én egy olyan 1.30-cal lennék boldog.Persze nem azt akarom, mint az internetes-bootkirályok, akiknek 6 ms alatt betölt a Windows-
De azért szerintem egy 10-20 másodpercet le lehetne belőle faragni.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! Windows 7 Ultimate x64-et használok. Olyan üzenettel találkozok mielőtt be enged a windows-ba hogy ' autochk program not found ' egy pillanatra jelenik meg majd eltűnik. Talán valami boot vírus? Vagy megsérült valami file vagy registryben? Csak azért gyanakodom mert tuningoltam a gépet és többször volt kék halálom mire megtaláltam a megfelelő órajeleket. Legyetek szívesek ha tudok segítsetek köszönöm!
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
betyarr
veterán
w7 alatt (xp-t nem próbáltam) miért nem lehet "con" nevű mappát létrehozni?
-
-
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Steelmanus #38416 üzenetére
igen van IE-nek is. Úgy látszik mégiscsak nálad van valami, ami ezt megszünteti.
sweetlou6.wordpress.com
-
nandude
tag
Hohó! Valami gebasz van már megint. A Total commanderrel le akartam törölni egy mappát tele kis állományokkal. Döglassan csinálja, és a TC 515 ezer K memóriát zabált o_O Erre mondom hogy mi a here? 8%-osan tördelt az a bizonyos lemez... tolok mindjárt egy defragot. Azon kívül valami ötlet a lassúságra?
-
Steelmanus
addikt
válasz Sweet Lou 6 #38406 üzenetére
Koszi' hogy megnezted, gondolom igy van az IE8-nak is mert a WMP, IE, es a tobbi proginak egyszerre szoktak elallitodni. Most hoztak egy par cuccot, TP Link stb, igy azokat probalom ki majd visszaterek meg a problemahoz, de majd csak akkor ha fogom telepiteni a rendszert.
-
darthimp
csendes tag
Elképzelhető! Először is lelkes felhasználó láma vagyok. Másodszor én raktam össze a gépet de nem vagyok informatikus így nem mindent tudok. De gyorsan tanulok.
Idióta is vagyok dinamikus ip-t akartam írni
Ne arra figyelj amit írok, hanem amire gondolokTP-Link router 54M (TL-WR542G). A gép kábellel a routerhez kötve. (Biztos van erre egy kifejezés)
NGZ
-
sfdrakex
nagyúr
-
Newyorker
addikt
c:\felhasználok\user name mappa 10 giga végigmegyek egyesével a benne lévő almappákon és semmi 10 giga akkor :S
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
föccer
nagyúr
válasz Newyorker #38408 üzenetére
Vezérlőpult->megjelenítés-> mappa beállítások->nézet fül. Listában kikeresed a megfelelő részt..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Snay
csendes tag
Heló
alig 25perc játék után dob egy ilyen hibaüzenetet a windows
*** STOP: 0x00000101 (0x0000000000000019, 0x0000000000000000, 0xfffff880030f7180,
0x0000000000000006)*** ntoskrnl.exe - Address 0xfffff80002ad8740 base at 0xfffff80002a68000 DateStamp
0x4c1c44a9Csak azért kérdem mert nem találok semmi okosat rá
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz Steelmanus #38397 üzenetére
Tuti, hogy nem a LibreOffice+ATI CCC okozza, mivel pl. nálam Intel driverek+Office van IE-el meg gondolom egy rakás tök más progi, mint nálad, mégis megvan a hibajelenség. Szerintem ez egy GUI bug, talán SP1-ben javítják.Szerk.: Lehet, hogy nálam mégis jó, mert a WLM-nek és a Skype-nak is van ilyen menüje (persze ha el vannak indítva).
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
-
Aktív témák
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest