-
PROHARDVER!
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
Hello
A témában szereplő készülékhez valaki tudna letölthető linket küldeni a ROM-al, mert az összes link halott
Üdv
-
fazer66
újonc
Sziasztok!
Anyósoméknak van egy Wayteq X920BT Navijuk, amelyen szeretnének térképet frissíteni. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok vásárolni/letölteni térképet, melyik a legjobb szoftver, térkép rá? Abszolút ismeretlen a terep számomra, de bízom benne hogy a segítségetekkel boldogulni fogok...!
Előre is köszi a segítséget!
Üdv,
Á -
snowdog
veterán
válasz
gumitamin2 #3616 üzenetére
Képernyővillogást nem hiszem hogy az akkumulátor okozza. Ha bekapcsolva hagyod, és órákig működik, akkor az akku biztosan jó. Ha pár perc után elsötétül a képernyő, na akkor már gond lehet az akkuval. Egyébként az akku töltésjelzőn is látod hogy milyen gyorsan merül.
-
gumitamin2
újonc
Használtam a keresőt, de nem találtam infót.
Akkut lehet cserélni az x920BT-n, illetve érdemes-e?
Fentebb olvastam, hogy ki lehet forrasztani belőle az akkut.
Rendelnék E-bay-ről vagy ilyesmi, ha tudnám a típusát milyen kell bele.Bekapcsoláskor villog egy darabig a kijelző, de utána jó. Nem tudom ez mennyire akku hiba, vagy már a végét járja?
-
zex
aktív tag
válasz
#97246720 #3614 üzenetére
Köszönöm az infókat! Időközben rendeltem egy érintőkijelzőt e-bayről, de sajnos még nem volt érkezetem beszerelni. Kicsit macerás lesz a szalagkábelre való forrasztás, de hátha sikerül!
Majd a végén beszámolok a sikerről, vagy a kudarcról!
-
törölt tag
nos, leinformáltam több szervizt is, átlag 15-20ezer között cserélik a törött kijelzőt+érintőt, ennyiért már ebay-en x950-et lehet rendelni
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg kijelzőt az x920BT-hez?
Vagy esetleg el is adnám a meglévőmet (törött kijelző, LCD működik, de az érintő része nem).
Üdv,
ZEX -
harcikoca
senior tag
Üdv, X920bt-re szeretnék eu mapot tenni. Anglia-Magyarország az útvonal. Valaki tud segteni benne, hogy hogy tegyem rá, és melyik a legjobb?
-
dik
őstag
Helló!
Van egy ilyen küyüm évek óta. Most történt egy olyan letöltöttem hozzá az új magyar ország térképet, de megzavarodott és össze vissza mutogatja mik a híer. Esetleg tudna valaki segíteni kihez forduljak ebben a nagy pánikhelyzetemben aki tudna nekem segíteni. Kellene nekem valami igo rá ami még ezen elmegy és friss térképek. Priviben is szivesen fogadnám a segítségeket!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Annyira nem vagyok elveszett IT témában, de ez elég speckónak tűnik, nagyon kevés infót találtam róla, sőt...
x920BT-n az alábbi szoftver van:
RomV.: PA06.A.1027.0404I6680A
SW.: V3.6.E08.10.29
OEM Info: YFAtlas4Ennél van frissebb ROM hozzá, a frissítése bonyolult?
Valamint iGO8-ból a 8.3.4.142975 mennyire mondható naprakésznek?
Köszönöm szépen!
-
Dictator^
veterán
Ez mi lehet?
failed to open file: test2 13.spr exiting application
nem találok a 13.spr fileról semmi infót, nem tudja megnyítni, de nem tudom, mi lehet ez a file.
-
csibi_
csendes tag
Sziasztok !
Nem tudom tud-e rajtam valaki segíteni.
Van egy wayteq x920BT-m, és a kijelző egyik oldala működik, a másik nem, csak csíkok látszanak rajta.
Meg van picit törve a nyák, ha ügyesen összeillesztem, jó a kép.Felhívtam a szervízt, csak kijelzővel együtt cserélik 12.000 ft + ÁFA. Hát ennyi pénzért biztos nem cseréltetem ki. Nincs valakinek egy tönkrement eszköze, amiből kivehetném a NYÁKot?
Vagy valakinek ötlete, honnan szerezhetnék NYÁKot ?
Jól sejtem, hogy ez cserélhető, nem kell nekem új kijelző? -
flash-
veterán
hájgóó prájmóóó esetén ha egész európa fent van nektek akkor hogy viselkedik?nem akad ki?
nekem akkor kiakad
csak 1-2 országot bir el.
még egy x850 full eut is -
laktop
tag
Sziasztok!
Kicsit buheráltam a Color7MoveShell.xml fájlban, hogy a fiam számára a kezdő képernyőn csak a navi, a video, a zene és a kép menük jelenjenek meg. Minden működik, de kicsit nehézkes, hogy minden újraindítás után a képeknél és a videoknál állandóan ki kell választani a megfelelő könyvtárat és benne kétszer klikk az egyik fájlon. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az újraindítások után is a megfelelő könyvtárban legyek (hasonlóan, mint a zene esetében)?
-
snowdog
veterán
válasz
HabyRolika #3598 üzenetére
A beállításoknál add meg újra a navi program elérési útvonalát.
-
HabyRolika
tag
sziasztok!
van egy x920bt készülékem és sajnos behalt benne a navi a GPS gombra kattintva nem csinál semmit! hogyan tudok esetleg egy másikat rátenni?
előre is köszi a segítséget!
-
Dönci30
csendes tag
Kérném a segítségetek.
Kapott a lányom egy X920 TV Wifi mobilt angol nyelvű a készülék magyar nyelvet szettnék rá tenni .Tud valaki segíteni.Hogy honnan töltsek le rá magyar nyelvi fájt .
Előre is köszönöm..Így néz ki a készülék
:http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_kartyas_mobiltelefon/x920_tv_wifi_mobil_azonnal_garancia_extrakkal_1764277304.html -
picanto
csendes tag
Wayteq 920 BT nav hangszórója torzítja a navigátor(Eszter) és a médialejátszó hangjait is.
Navigálás használata közben változott meg.
Legyetek kedvesek ha tudtok segítsetek.
Nagyon kezdő fórumozó vagyok. Köszönöm. -
picanto
csendes tag
Wayteq 920 BT nav hangszórója torzítja a navigátor(Eszter) és a médialejátszó hangjait is.
Navigálás használata közben változott meg.
Legyetek kedvesek ha tudtok segítsetek.
Nagyon kezdő fórumozó vagyok. Köszönöm. -
picanto
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni ebben a témában.
Mit csináljak, hogy ez meg szünjön.
Navigálás közben változott meg.
SD kártyára van telepítve a Nav progi. -
Jabby
őstag
Szia!
Ez a topic a 920BT-ról szól, igaz nagy különbség nincs a két típus között.
Ha ragaszkodsz a nagyobb felbontáshoz akkor 960, ha nem , akkor a 920 jó választás.
Konkrét kérdést tegyél fel, vagy részletezd az igényeidet, akkor könnyebben tudunk válaszolni.Nevezzük "frissítésnek", az könnyen megoldható
-
humax
senior tag
sziasztok
egy GPS szeretnek, venni, sajnos tegnap eloptak a kocsibol, nem nagyon ismerem az uj tipusokat az egy 6 eves volt.
halostam h az jo WayteQ X960BT ha nem akkor mas tudtok ajalani?
masik kerdesem hogyan lehet aszta tipus frisiteni?
mivel a terkep nelkl olccsob egy 15,000 forintal.
koszi
nagyon sörgos lenne. -
Roli2012
csendes tag
Köszi! És abban tudnátok,segíteni,hogy -hogy lehet? A régi 8-hoz voltak skinek,de újabb lett felrakva,és eltűnt! Ha tudtok segíteni,megköszönném!
-
Roli2012
csendes tag
Sziasztok! Wayteq 920bt-m van és risket szeretnék rárakni,lehet?
-
Beni2360
félisten
Sziasztok! Az volna a problémám.hogy egyik pillanatról a másiktól laptopra csatlakoztatva nem látja a belső 2gb-os memóriát.Ismeretlen eszközt ír ki.Mit csináljak,Frrisiteni kellene a térképet.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok! Az volna a problémám.hogy egyik pillanatról a másiktól laptopra csatlakoztatva nem látja a belső 2gb-os memóriát.Ismeretlen eszközt ír ki.Mit csináljak,Frrisiteni kellene a térképet.
-
SirKero
őstag
Üdv.
Wayteq 920BT. Kikapcsoltam és nem lehet vissza kapcsolni se kép se hang. A töltést veszi mert a piros lámpa világít de azon kívül semmi. Esetleg valakinek ötlete mit kéne csinálni?
Sz@rban vagyok mert kinn vagyok Sartin és ez az egy cuccom volt hogy ki és haza találjak. -
Jabby
őstag
Milyen TMC vevőt ajánlotok a kütyühöz?
Ha jól rémlik, akkor a 920BT TMC előkészítéssel rendelkezik. Ez mit jelent pontosa? -
csyo
senior tag
sziasztok!
Szeretnék ilyet venni Angliában.
Nem tudjátok véletlenul, hogy ezt milyen néven forgalmazzák angoloknál?
Valszeg más a neve mert semmit sem találok ilyen névvel:-( -
oolf0007
csendes tag
Sziasztok,
Nem vagyok jártas a témában, vki megküldené privátban hogyan tudom megcsinálni a "tudjukmit"?
Köszi: W -
snowdog
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #3571 üzenetére
Ez a kérdés minden topikban illegális lesz. Ugyanis a térkép vagy gyárilag van telepítve, vagy egy adott térképcsomag van az SD-n. Ha általában a térképekről kérdezel, arra viszont ez a legmegfelelőbb topik. [link]
-
Bélaaaa
őstag
válasz
RaPiDsHaRe #3569 üzenetére
Nem jó helyre...
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali.
Lehet nem jó helyre írom, de hátha tud valaki segíteni.
Melyik térkép csomagot érdemes telepíteni? -
Emerick
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, mert sajnos államvizsga miatt nincs rá időm!Szeretnék érdeklődni, hogy milyen programmal konvertáljátok a videókat és milyen formátomban a készülékre (itt részletes leírást adjatok már légyszi, ha tudtok), mert nekem az a problémám, hogy szaggat rajta a videó!
Free Video Convertert használok a konvertálásra, ebben a formában:
Videó: AVI formátum, 30FPS, 480x272 felbontás, MS-Mpeg4-V2 codec
Audió: 44100 hz, 2 csatorna, 256 bitráta, MP3 codecEsetleg ha tudtok jobb beállítást ezen programon belül, azt is megköszönöm, de ha más programot tudtok és elkülditek a beállításait, azt is köszönöm!
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy wayteq x920bt navim.
az a baj hogy nem veszi a töltést autós szivargyújtóról(kettőt is próbáltam)és hálózati töltőről sem.(mindkét szivargyújtós töltő ehhez a navihoz van)
(megjegyzem arról a szivargyújtó helyről a mobilomat szépen tudom tölteni de a navit nem)viszont egy fényképezőhöz adott usb kábellel tudom tölteni.
ki érti?
mit tegyek? -
StephenNO1
tag
DM43 és glutamin köszönöm a válaszokat
-
glutamin
őstag
válasz
StephenNO1 #3558 üzenetére
Igen, nekem is az van benne.
-
DM43
őstag
válasz
StephenNO1 #3558 üzenetére
igen
-
StephenNO1
tag
X920BT kezeli a 8GB-os MicroSD-t?
pl.:(Nem olvastam vissza, köszönöm a választ!)
-
snowdog
veterán
Hátha valamikor valakinek még jól jön ez az infó.
Történt több mint egy éve, hogy egyszer csak nem tudtam bekapcsolni a gépet. Látszólag töltődött, töltés közben piros volt a LED, majd zöldre váltott. Ennek ellenére használhatatlan volt a gép, mert nem lehetett bekapcsolni. Gondoltam kipróbálok egy másik márkát (ráadásul kétszer annyi garival), vettem egy CNS Globe HD-t. Ma elővettem, de nem lehetettbe kapcsolni (2-3 hete be sem kapcsoltam). Tölteni töltött. Egy ismerős javaslatára szétszedtem, leforrasztottam az akkut, megmértem a feszültséget, ami 4,02V volt, majd visszaforrasztottam. Ezt követően már be lehetett kapcsolni. A szervíz szerint egy régebbi ROM hiba okozta a problémát.
Ezek után elővettem a fiókból a félretett 920BT-t és feltöltöttem. Kivettem a négy rögzítő csavart, hogy leforrasztom az akkut, de gondoltam egyet és bekapcsoltam. És láss csodát, elindult. Gondolom az elmúlt egy év alatt teljesen lemerült az akku, mintha csak kiforrasztottam volna.
És a végén a tanulság. Aki így jár és nem akar sokat várni, az forrassza ki majd vissza az akkut. Aki ezt nem tudja vagy nem meri, az várjon több mint egy évet, és akkor kapcsolja be a gépet.
u.i. mivel most már két gép van, egyet az asszony elé is tudok tenni.
-
smirdex
tag
Egyébként a kijelző nem sérült, "mindössze" a 4 eres keskeny szalagkábel csatlakozás hibás valamiért a kijelző felőli oldalon, mert ha óvatosan mozgatom akkor megjavul avagy elromlik a érintőképernyő. Van erre valami megoldás a cserén túl? Találkozott már valaki hasonlóval?
-
smirdex
tag
Kijelző kapható emberi áron ehhez a masinához?
-
flash-
veterán
és a windows ce-be hogy lehet a legegyszerűbben kijutni?
mit kell tennem ha nem akarom szarrá moddolni az fw-t? -
snowdog
veterán
Kétlem hogy a gyári shell-t lecserélték volna. Egyszerűen rátettek egy SI-t, és az indul el. Az automatikus indításból vedd ki az SI-t, és a gyári shell fog indulni.
balintka
Vagy magad keresel hozzá játékokat, vagy egy olyan SI-t, amiben benne vannak. A legcélszerűbb lenne, ha magánban felvennéd a kapcsolatot flash- fórumtársunkkal, mert úgy látom neki pont ilyen SI van a gépén. Kérd el tőle. -
balintka
addikt
Erre a GPS-re lehet játékot rátenni a gyárikon kívül? Ha igen, hogyan és honnan?
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy wayteq x920bt készülékem.
a gyári fw ki van cserélve valami másra,de nekem már nagyon nem tetszik.szeretném a gyárit visszatenni.kérlek szépen benneteket írjátok le részletesen azt hogy hogyan tudnám feltenni rá valamelyik gyári fw-t?(és persze hogy hol tudom leszedni)
-
ablbd
csendes tag
...vagy a képernyő másik oldalán... Ajánlom a ceruza(stylus) használatát.
Ezen kívül 2 lehetőség áll fenn:
1.Ha a gép activesynk állásban van akkor meg lehetne próbálni egy Microsoft progival amit ASRDisp.exe-nek hívnak. Ezzel PC-ről lehet vezérelni a gépet.
2.ROM + kezelő felület frissités -
Luissimo
veterán
-
snowdog
veterán
Akkor már ketten vagyunk, akik nem értjük.
A PNA-t szeretnéd a PC-vel összekötni BT-n keresztül azért, hogy zenét halgathass sztereóban? Akkor minek ez a sok cica-mica, miért nem dugod össze KÁBELLEL?
Sőt tovább megyek, mert még azt sem értem, hogy min szeretnéd a zenét hallgatni, a PC-n, vagy a PNA-n? De akkor meg azt kérdezem miért nem másolod a zenét arra az eszközre, amin hallgatni akarod?
Vagy semmit sem akarsz hallgatni, csak vonz a technikai kihívás?
-
Luissimo
veterán
-
driven
csendes tag
Sziasztok,
előre is elnézést kérek, ha már 1000x volt téma. Csak 1-2 keresést indítottam meg, nem szeretném végigolvasni a 3000+ hozzászólást.
A lényeg, hogy van egy X920bt-m, és azt találtam ki, hogy itthon a pc-hez is lehetne illeszteni a2dp sztereo fejhallgatóként, ha ezután a 3,5" jack kimenetét rá tudnám dugni az erősítőre és így zenét tudnék hallgatni.
A párosítás sikerült, fel is ismerte fejhallgatóként, de utána a Win7 azt mondta, hogy nincs megfelelő drivere, ezért most itt elakadtam. Van valakinek tapasztalata, honnan szerezhetném be? (Netes keresés megvolt, wayteq oldalán nincs ilyen.) De vajon működne ez az egész?
Köszi, D.
-
smirdex
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy x920-as készülék és a következő jelenséget produkálja. Bekapcsolás után a gps gombot megérintve nem a navi indul el, hanem egyszerűen a "gombsor" végére ugrik...majd megnyomva a beállítás gombot vissza a "sor elejére"...Később elindult hiba nélkül,gondoltam pillanatnyi zavar volt...Azonban kocsiban újra produkálta, az érintőképernyő mintha megzavarodna..
Találkozott már valaki hasonlóval? Ez firmware vagy hardware hiba lehet?Köszi!
üdv -
G.Endre
csendes tag
válasz
Feribacsi555 #3500 üzenetére
Hali!
Lehet, hogy egy kicsit későn írok...
Ha fel van töltve a navi rendesen, akkor indítsd el, majd lépj ki a navi programból. Ekkor a win CE felületre jutsz, ott meg kell keresni az USB beállítását, át kell állítani Active Sync módba. Elmented és innen kezdve nem jön fel az adatkapcsolat. Remélem, h tudtam segíteni. -
Feribacsi555
senior tag
-
m.jeno
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3502 üzenetére
A winfos felületről a gps ikonra bökbe lehet újra belépni a navi felületre, igaz ez újraindítja a gépet.
ilyen animált nyilak mászkáltak a kijelzőn -ez a képernyő kalibrálás, nem nagyon illik megszakítani resettel, végig kell nyomogatni!
-
snowdog
veterán
válasz
Feribacsi555 #3500 üzenetére
Nincs ilyen gépem, ezért csak tippelni tudok. Próbáld meg fordítva. Ne kapcsold be a gépet, dugd fel a töltőre és nézd meg mi történik. Elképzelhető hogy bekapcsolja a gépet, és elindítja a navit.
Én egyébként nem szeretem az automatikus navi program indítást, mert ha a háttérben a navi programmal történik valami, és nem tud elindulni, akkor a gép hurokba kerül, és csak egy ROM frissítéssel lehet kihozni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest