-
IT café
WayteQ x920BT
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
Egyébként a kijelző nem sérült, "mindössze" a 4 eres keskeny szalagkábel csatlakozás hibás valamiért a kijelző felőli oldalon, mert ha óvatosan mozgatom akkor megjavul avagy elromlik a érintőképernyő. Van erre valami megoldás a cserén túl? Találkozott már valaki hasonlóval?
-
snowdog
veterán
Hátha valamikor valakinek még jól jön ez az infó.
Történt több mint egy éve, hogy egyszer csak nem tudtam bekapcsolni a gépet. Látszólag töltődött, töltés közben piros volt a LED, majd zöldre váltott. Ennek ellenére használhatatlan volt a gép, mert nem lehetett bekapcsolni. Gondoltam kipróbálok egy másik márkát (ráadásul kétszer annyi garival), vettem egy CNS Globe HD-t. Ma elővettem, de nem lehetettbe kapcsolni (2-3 hete be sem kapcsoltam). Tölteni töltött. Egy ismerős javaslatára szétszedtem, leforrasztottam az akkut, megmértem a feszültséget, ami 4,02V volt, majd visszaforrasztottam. Ezt követően már be lehetett kapcsolni. A szervíz szerint egy régebbi ROM hiba okozta a problémát.
Ezek után elővettem a fiókból a félretett 920BT-t és feltöltöttem. Kivettem a négy rögzítő csavart, hogy leforrasztom az akkut, de gondoltam egyet és bekapcsoltam. És láss csodát, elindult. Gondolom az elmúlt egy év alatt teljesen lemerült az akku, mintha csak kiforrasztottam volna.
És a végén a tanulság. Aki így jár és nem akar sokat várni, az forrassza ki majd vissza az akkut. Aki ezt nem tudja vagy nem meri, az várjon több mint egy évet, és akkor kapcsolja be a gépet.
u.i. mivel most már két gép van, egyet az asszony elé is tudok tenni.
[ Szerkesztve ]
-
StephenNO1
tag
X920BT kezeli a 8GB-os MicroSD-t?
pl.:(Nem olvastam vissza, köszönöm a választ!)
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
-
DM43
őstag
válasz StephenNO1 #3558 üzenetére
igen
-
glutamin
őstag
válasz StephenNO1 #3558 üzenetére
Igen, nekem is az van benne.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
StephenNO1
tag
DM43 és glutamin köszönöm a válaszokat
Mindig első a maszek, a munka megvár! A nőkkel jobb jóban lenni, mert náluk van az összes p@na!
-
flash-
veterán
sziasztok
van egy wayteq x920bt navim.
az a baj hogy nem veszi a töltést autós szivargyújtóról(kettőt is próbáltam)és hálózati töltőről sem.(mindkét szivargyújtós töltő ehhez a navihoz van)
(megjegyzem arról a szivargyújtó helyről a mobilomat szépen tudom tölteni de a navit nem)viszont egy fényképezőhöz adott usb kábellel tudom tölteni.
ki érti?
mit tegyek? -
Emerick
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, mert sajnos államvizsga miatt nincs rá időm!Szeretnék érdeklődni, hogy milyen programmal konvertáljátok a videókat és milyen formátomban a készülékre (itt részletes leírást adjatok már légyszi, ha tudtok), mert nekem az a problémám, hogy szaggat rajta a videó!
Free Video Convertert használok a konvertálásra, ebben a formában:
Videó: AVI formátum, 30FPS, 480x272 felbontás, MS-Mpeg4-V2 codec
Audió: 44100 hz, 2 csatorna, 256 bitráta, MP3 codecEsetleg ha tudtok jobb beállítást ezen programon belül, azt is megköszönöm, de ha más programot tudtok és elkülditek a beállításait, azt is köszönöm!
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Hali.
Lehet nem jó helyre írom, de hátha tud valaki segíteni.
Melyik térkép csomagot érdemes telepíteni? -
Bélaaaa
őstag
-
snowdog
veterán
válasz RaPiDsHaRe #3571 üzenetére
Ez a kérdés minden topikban illegális lesz. Ugyanis a térkép vagy gyárilag van telepítve, vagy egy adott térképcsomag van az SD-n. Ha általában a térképekről kérdezel, arra viszont ez a legmegfelelőbb topik. [link]
-
oolf0007
csendes tag
Sziasztok,
Nem vagyok jártas a témában, vki megküldené privátban hogyan tudom megcsinálni a "tudjukmit"?
Köszi: W -
csyo
senior tag
sziasztok!
Szeretnék ilyet venni Angliában.
Nem tudjátok véletlenul, hogy ezt milyen néven forgalmazzák angoloknál?
Valszeg más a neve mert semmit sem találok ilyen névvel:-(Legyen szép a napod!
-
Jabby
őstag
Milyen TMC vevőt ajánlotok a kütyühöz?
Ha jól rémlik, akkor a 920BT TMC előkészítéssel rendelkezik. Ez mit jelent pontosa? -
SirKero
őstag
Üdv.
Wayteq 920BT. Kikapcsoltam és nem lehet vissza kapcsolni se kép se hang. A töltést veszi mert a piros lámpa világít de azon kívül semmi. Esetleg valakinek ötlete mit kéne csinálni?
Sz@rban vagyok mert kinn vagyok Sartin és ez az egy cuccom volt hogy ki és haza találjak.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz snowdog #3582 üzenetére
Köszi szépen a segítséget legalább tudom,hogy nem kuka lett belőle. Viszont mint írtam kinn vagyok Görögországban és itt nehéz lesz valakit keríteni aki ez meg tudja csinálni nekem.
Bazzeg!!!! mire ezt leírtam bekapcsolt magától!!
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Beni2360
félisten
Sziasztok! Az volna a problémám.hogy egyik pillanatról a másiktól laptopra csatlakoztatva nem látja a belső 2gb-os memóriát.Ismeretlen eszközt ír ki.Mit csináljak,Frrisiteni kellene a térképet.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Sziasztok! Az volna a problémám.hogy egyik pillanatról a másiktól laptopra csatlakoztatva nem látja a belső 2gb-os memóriát.Ismeretlen eszközt ír ki.Mit csináljak,Frrisiteni kellene a térképet.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Roli2012
csendes tag
Sziasztok! Wayteq 920bt-m van és risket szeretnék rárakni,lehet?
-
Roli2012
csendes tag
Köszi! És abban tudnátok,segíteni,hogy -hogy lehet? A régi 8-hoz voltak skinek,de újabb lett felrakva,és eltűnt! Ha tudtok segíteni,megköszönném!
-
humax
senior tag
sziasztok
egy GPS szeretnek, venni, sajnos tegnap eloptak a kocsibol, nem nagyon ismerem az uj tipusokat az egy 6 eves volt.
halostam h az jo WayteQ X960BT ha nem akkor mas tudtok ajalani?
masik kerdesem hogyan lehet aszta tipus frisiteni?
mivel a terkep nelkl olccsob egy 15,000 forintal.
koszi
nagyon sörgos lenne.Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Jabby
őstag
Szia!
Ez a topic a 920BT-ról szól, igaz nagy különbség nincs a két típus között.
Ha ragaszkodsz a nagyobb felbontáshoz akkor 960, ha nem , akkor a 920 jó választás.
Konkrét kérdést tegyél fel, vagy részletezd az igényeidet, akkor könnyebben tudunk válaszolni.Nevezzük "frissítésnek", az könnyen megoldható
-
picanto
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni ebben a témában.
Mit csináljak, hogy ez meg szünjön.
Navigálás közben változott meg.
SD kártyára van telepítve a Nav progi. -
picanto
csendes tag
Wayteq 920 BT nav hangszórója torzítja a navigátor(Eszter) és a médialejátszó hangjait is.
Navigálás használata közben változott meg.
Legyetek kedvesek ha tudtok segítsetek.
Nagyon kezdő fórumozó vagyok. Köszönöm. -
picanto
csendes tag
Wayteq 920 BT nav hangszórója torzítja a navigátor(Eszter) és a médialejátszó hangjait is.
Navigálás használata közben változott meg.
Legyetek kedvesek ha tudtok segítsetek.
Nagyon kezdő fórumozó vagyok. Köszönöm. -
Dönci30
csendes tag
Kérném a segítségetek.
Kapott a lányom egy X920 TV Wifi mobilt angol nyelvű a készülék magyar nyelvet szettnék rá tenni .Tud valaki segíteni.Hogy honnan töltsek le rá magyar nyelvi fájt .
Előre is köszönöm..Így néz ki a készülék
:http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/dual_sim_2_kartyas_mobiltelefon/x920_tv_wifi_mobil_azonnal_garancia_extrakkal_1764277304.html[ Szerkesztve ]
-
HabyRolika
tag
sziasztok!
van egy x920bt készülékem és sajnos behalt benne a navi a GPS gombra kattintva nem csinál semmit! hogyan tudok esetleg egy másikat rátenni?
előre is köszi a segítséget!
Bad Boys Bad Boys a Laci haja dús a Laci haja dús, mint a rántott hús :)
-
snowdog
veterán
válasz HabyRolika #3598 üzenetére
A beállításoknál add meg újra a navi program elérési útvonalát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest