- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Proxmox VE
- Windows Insider Program
- Linux haladóknak
- Synology NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
Sziasztok!
Jó ideje kínlódok, hogy összehozzak valamit, de nem megy.
VPN hálózatra akarok csatlakozni (duh) Windows XP lenne a célgép.
Hálózat a következőképpen épül fel:
1. T-home router ZTE ZXV10 H201L (adsl modemként használva)
2. Tenda Wireless router összekötve WAN porton a T-home router-el
3. Windows XP célgép a Tenda routerrel összekötve LAN-nWindows 7-el kellene csatlakozni az XP-s gépre. DNS belőve, látható. Felhasználó/jelszó beállítva, ellenőrizve.
Csatlakozáskor a 807-es hibát kapom. Elvileg ugye ez port nyitogatási probléma, viszont már teljesen elvesztem, hogy mit is kellene nyitnom.
Ezt csináltam:
ZTE-n nyitottam a 1723-as portot a Tenda router IP címére majd a Tenda router-en nyitottam a 1723-as portot a csatlakozni akaró gép IP-jével és a célgép IP-jére is.Help pls mert nincs már semmi ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest