-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz #79335424 #9395 üzenetére
Tehát nem a hívásfogadás ingyenes, hanem ha mindketten a Reengert használjátok akkor egymás között ingyenes (vagyis két reenger használó között). Ebben a vonatkozásban kissé más mint amit a kérdés (Ha igy fogadok hivast akkor az ingyenes?) sejtet Így csak egy előnyét látom, mégpedig hogy olcsón tudnak felhívni, minden másban van más alternatíva amiket ráadásul nem kell folyamatosan feltölteni pénzzel hogy élő maradjon és nem meríti agyon a telefont.
Bár most így már sejtem hogy arra akart kijukadni, hogy mindkét telefonon a program és abból hívni a másikat. Mintha olvastam volna valamelyik voip oldalon hogy itt az azonosító a megadott név, és az alapján is lehet telefonálni, de nem emlékszem pontosan, hogy hol volt.Egyébként a MobileVoip-ban valóban nincs ilyen opció, az alap androidban ellenben benne van a hívás fogadás voip-on már amelyik gyártó bennehagyta. És több fiókot is hozzá lehet adni, meg lehet adni egy elsődlegeset, valamint hívás előtt ki lehet választani hogy mobil vagy voip hívást akarok-e, és ha voip akkor melyik fiókból akarok hívni, tehát elég korrekt lenne ez is. Már csak azt lenne jó megtudni milyen codec-et használ.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
törölt tag
Ilyet én is olvastam, de nekem még nem sikerült összehozni. Szóval bármit sejtet a kérdés, olyat nem írok, amiről nem tudom biztosra, hogy működik. Neked kellett feltöltened Reenger egyenleget? Mert nekem eddig (kb. 4 hónap) még nem kellett. Azt sem írtam, hogy nincs alternatíva, bár elég nehéz lenne találnom számomra megfelelőbbet.
-
zseko
veterán
válasz #79335424 #9407 üzenetére
Értem, amit elsők között találtam a témában az ez a cikk volt, tény hogy akkor nem néztem meg a weboldalukat, mert a felhasználói vélemények érdekeltek nem pedig hogy mit ígér egy szolgáltató Az oldal alapján félreértelmeztem pár dolgot és az jött le hogy nem éri meg. De ha azt mondod működik akkor elhiszem.
Nekem nincs ilyenem, több okból:
Először is, alig 2-3 napja hallottam róluk Aztán jelenleg nincs olyan személy akivel ingyen beszélnék. És így is alig tart ki egy napot a telefon, nem kellene hogy még jobban merüljön Ismerősi köröm egy része jellemzően még okostelefont sem használ (vagy nem is érdekli vagy nem hajlandó). A másik felét meg nem érdekli hogy fizessen mobilnetért a telefonján. Persze használni szeretné... Ha lenne netje akkor szerintem viber vagy hangouts esetleg fb messenger amit használnának, ezek vannak a nagy többségnek. Van akivel skype-on beszélek, de nem hívás mert 'butatelefonja' van, így pc-ről ír mindig Van akinek a 3000-es feltöltés 4 hónapig elég. Nem mondom, hogy ha lenne lehetősége akkor többet telefonálna, de akkor még mindig ott van hogy a netet havonta kell fizetni, és elég szar árai vannak, főleg a kisebb csomagoknak. Persze van wifi is, de akkor meg megint majdnem olyan mint a vezetékes, helyhez van kötve. Pont a mobilitás veszik el.
Nekem most browsercalls acc van, igaz hogy nem ingyenes de bárkit hívhatok jóval olcsóbban mint a reenger-en (0.55 vs. 18 FT) Én sem telefonálok sokat, engem meg jellemzően nem is keresnek sokszor Nem érné meg, azt látom.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
törölt tag
Én csak azt írtam, hogy így tud működni. Egyébként én is Dellmont klónt használok (most épp ActionVoip). Abban a hozzászólásban írtam le, amire reagáltál, hogy a Reengerből is lehet Dellmont klónon (ActionVoip, BrowserCall, stb.) keresztül hívást indítani. Korábban pedig azt vázoltam, hogy próbálom megoldani, hogy bejövőhöz a Reenger szám legyen, de a kimenő hívást a Browsercall árain bonyolítsa. Az, hogy a bejövő rész neked nem jön be, az ettől teljesen független problémakör. Ha fontos, hogy pár ember vonalasról, Telenorról olcsóbban érjen el, akkor jól jöhet. Én hiába magyaráznám az öreglánynak a Skype -ot. Akkor is a falra szerelt vonalast fogja használni, ha hívni akar. Így csak egy másik számot is felírtam neki. Egyébként a Dellmont hívásnál is vonalasnak minősül a Reenger. Ha ez épp ingyen van, akkor...
-
aicon
senior tag
A kiemelt rész azért elgondolkodtató a Reenger-rel kapcsolatban:
Hazai és EU vezetékes: 8 Ft
Hazai mobilok: 19 Ft
A feltöltéstől számított 30 napig vehető igénybe, nincs visszatérítés.
Gondolom tolonganak az ügyfelek...(3000, 5000, 12000 Ft feltöltési lehetőséget láttam).======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
törölt tag
Nem hiszem. Én sem töltöttem rá. Ettől még maga a program lehet jó, több beállítási lehetőséggel, mint amennyit a MobileVoip nyújt.
Egyébként tudok olyan flottáról, amelyik örömködve ajánlotta az új lehetőséget, amiben a Reengerénél kicsit magasabb áron adta volna nekem a VOIP -ot.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #9412 üzenetére
Én még nem próbáltam ilyennel írni, de kicsit szkeptikus vagyok a használhatóságot illetően. Egy normál billen talán még tíz ujjal is lehet pötyögni. A számgombos telókon, pedig asztal alatt, tapintásos érzékeléssel símán meg lehetett írni egy SMS -t. De egy ilyen kis qwerty -nél egyik sem lehet. Magyar kiosztásút sem láttam még. A gombok szigetelése is egy plusz hibaforrás. Nem tudom, hogy mennyivel lenne hatékonyabb, mint mondjuk egy Anysoft, teljes magyar karakterkiosztással.
-
interstate76
addikt
válasz #79335424 #9413 üzenetére
Nekem volt 2 féle BB-m is korábban, és mindkettőt nagyon szerettem (az angol kiosztás abszolút nem zavaró), villámgyorsan tudtam rajtuk mail-eket és sms-eket írni, de nem váltanék vissza androidról.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Zeki
nagyúr
Zavar van... se 3G-n, se Wifin nem tudok telefonálni browsercallssal, se SIP, se mobilevoip.
Bejelentkezés megy, de utána süketség. -
Zeki
nagyúr
válasz interstate76 #9419 üzenetére
Írjatok nekik, én is írtam.
-
törölt tag
Dellmontéknál biztos valaki belerúgott a szerver hosszabbítójába.
-
fujifilm1
senior tag
A freevoipnak irtam.
https://www.browsercalls.com/login/ meg be sem enged. (We're sorry, but service is temporarily unavailable. We apologize for the inconvenience and suggest trying again in a few minutes.)Azért elég nagy gáz lehet...
-
fujifilm1
senior tag
válasz #79335424 #9422 üzenetére
Reengert probálom beüzemelni, de az SMS nem jött meg. Nincs jelszó.
Ujraküldés sehol nincs.
Nord telekomnak irtam.Egyenlőre nem tudok emiatt belépni.
Ha megoldódik valahogy akkor utána hogy adod meg a dellmont acoountot? van valami trük vagy minden magától értetődő lesz?
-
Zénó75
tag
November óta használom a voipot, azóta ez az első hiba.
Szerintem ennyi belefér
T nél is ha nem a voiptiltással foglalatoskodnának akkor nem omlott volna össze márciusban fél napra a rendszer.
-
törölt tag
válasz fujifilm1 #9427 üzenetére
Én még régebben csináltam pár reget, de sms -re nem emlékszem. E-mail -ben kaptam a belépési adatokat. Sőt, jut eszembe, hogy miniPC -n is intéztem reget, arra pedig biztos nem tudtak volna sms -t küldeni. Lehet, hogy csavartak valamin?
Ha megvan a belépés, akkor a főoldalnál nyomj a telón egy menü gombot, majd a felugróban válaszd a fiókok opciót. Mentsd el a Reenger adatait, majd írd át a Dellmont klónéra. Aztán lépj ki, indítsd újra a Reengert. Ekkor már a klón account belépési adatait kell megadnod. Nincs egyenleg kijelzés és persze callback sincs. De a VOIP működik. Nézd meg majd a Reenger beállításait is! Kíváncsi vagyok a véleményedre, mert Te használsz olyan funkciókat, amikre láttam opciót a menüben, de nem teszteltem (pl. kékfog kezelés).[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Na vazz ez komoly. A weboldalakon sem lehet belépni. Vagy valami hatalmas hálózati gebaszuk van vagy épp ebben a pillanatban léptek le az előfizetők teljes előrefizetett pénzeivel... remélem az előbbi
(#9435) CineDOG1
Kezdetektől használom őket, még voipbusterrel kezdve, attól még az ördög nem alszik.
(megnéztem, 2005. június 17.-n regisztráltam... )[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Ezért írtam a félelmem, mert 9 év alatt én ilyet még nem tapasztaltam 1x sem.
Nem kezdő társaság, nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora technikai problémába ütközzenek. Ami esetleg szóba jöhet (összeesküvés elmélet következik), hogy a nagy telekom cégek berágtak és felbéreltek egy hekkercsoportot, hogy vágják haza bármi áron az infrastruktúrájukat
No de igyekszem nem pánikolni, remélem hamar megoldják. -
törölt tag
-
lugosi
MODERÁTOR
Pánikolni én se pánikolok, bár pont rosszkor jött a dolog, ma kifejezetten telefonálós napon van, nem mindegy 35 Ft-ért vagy 51 fillérért hívok percenként, de tudomásul veszem, hogy ez egy lehetőség, ami nem mindig működik. Ha lelépnek, akkor kb 2000 Ft-om bánja, nem fogok miatta a falnak menni, de ha ez történik, akkor innentől fogva csak ismert nagy cégek jöhetnek szóba mint voip (nekem ez a Dellmont vagy mi totál ismeretlen).
-
zseko
veterán
Rájöttem mi van! Most drótozzák be az nsa szervereit
Remélem csak átmeneti, nincs egy hete hogy használom...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
sparks
senior tag
Hát nem tudom. Nekem a nymgo sem megy. Próbálok belépni, de nem enged. Megváltoztattam a jelszavam, kiírta, hogy OK, erre úgy sem lehet belépni. Valami itt nagyon nem kóser.
-
glaci
őstag
Én egy hete regisztráltam és töltöttem fel összesen 6000 Ft -ot. Még alig telefonáltam, úgyhogy nagyon remélem, hogy csak technikai hiba.
Azért így még nagyon ideg lennék, ha elveszne a pénzem. (Ha már alig lett volna egyenletem, akkor már nem zavarna.)Úgyhogy kérlek Benneteket ne fessétek az ördögöt a falra!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Fecogame
veterán
Most akartam a Freevoipdeal-nál regelni... Regisztrációs gomb megnyomása után jött a "nem tudjuk betölteni az oldalt" felirat. Email nem jött, belépni pedig nem tudok, mert ezt írja ki:
The login details used are not valid on this brand. Please go to the website of the supported voip brand where you created this account and try again. (13)
Ilyenkor mi van?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
sparks
senior tag
Alakul, már be lehet lépni az oldalakon...
A hívás még nem megy, de ezek szerint dolgoznak rajta Drukkolok nekik[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest