Új hozzászólás Aktív témák

  • otps

    aktív tag

    válasz otps #12099 üzenetére

    @CineDOG1
    @fordfairlane
    @betyarr
    @Somatom

    Honnan veszed, hogy senkit nem érdekel? Szerintem aki itt fórumozik, azt elsősorban ez érdekli.

    Esetleg a hivatkozott 2 perces cikket is hozzáolvastátok? Köszönöm. Csak hogy perspektívába helyezzük a dolgokat. A fenti idézetre is meglesz a válasz.

    Tudom, a cikk angolul van; az angol nyelvről meg ennyit:

    http://blog.savingprivateblue.net/post/93119093893

    A szerző szerint: ma az emberek 50%-át kifejezetten idegesíti, ha egy másik ember felhívja őket telefonon. Ok, a példa amerikai, de ugyanez az élmény nekem itthon is megvan; mind hívóként, mind hívottként. Konklúzió: használj SMS-t. Ami Angliában, Amerikában sokkal olcsóbb, mint itt; az emberek kb. azon csetelnek; itthon meg drága az átlagembernek; a magyar mobilkommunikáció: broken :(; nincs az - angol, amerikai - SMS-hez hasonló, általános, mindenki számára elérhető, széles körben elterjedt "cross platform" kommunikációs csatorna.

    @fordfairlane

    Honnan veszed, hogy senkit nem érdekel? Szerintem aki itt fórumozik, azt elsősorban ez érdekli.

    Arról van szó, hogy nem csak mi VoIP-osok telefonálunk egymás közt, hanem átlagban mondjuk a magyar átlagpopulációval; vedd figyelembe az átlagember technikai felkészültségét; mobilnet- és okostelefon ellátottságát; okostelefonból valamennyivel több lehet, mint mobilnetből, ill. a statisztikák együtt számolják a telefonost a stickes mobilnettel:

    http://www.hwsw.hu/hirek/52032/eu-europai-unio-mobil-internet-penetracio-magyarorszag.html

    http://www.hwsw.hu/hirek/52058/nmhh-ariosz-mobilnet-mobiletelefon-tv-internet-piac.html

    Persze, a magyar ember leleményes, van, akivel viberezel, van akivel Facebook/Skype chatlesz, van akivel Google hangouts-ozol (iChat, anyone?); de ahány ház annyi szokás; töredezett a rendszer (nem kényelmes); ill. sokan ki is maradnak; lásd fent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák