- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Én a #28043 -ban levő linkre reagáltam. Screenshot.
-
edk-
őstag
válasz
Somatom #28048 üzenetére
A linken a szöveg nekem ez: 80 perc Beszélgetés belföldön és EU alapdíjas irányba
A mérvadó azonban az ÁSZF: Új Domino előfizetés Domino Fix díjcsomaggal. a SIM csomag tartalmaz 80 percnyi díjmentes beszélgetést bármely belföldi alapdíjas irányba, valamint 1GB adatforgalmat belföldi internetezésre, amelyet a SIM kártya rendelkezésre állási idejéig használhat fel. Az egyszeri SIM kártya használati díj 990 Ft.
-
Somatom
veterán
-
herdsman12
őstag
Lehet kapkodni a Domino Fix Extra SIM vásárlással!
Minden online vásárolt új feltöltőkártyás Domino Fix Extra SIM-csomaghoz 10 GB extra mobilnetet adunk, amely 60 napig használható fel belföldön!1
1)Az ajánlat 2018. május 7-től június 6-ig vehető igénybe. Az online megrendelt új Domino SIM-kártyához járó extra 10 GB az aktiválástól számított 60 napig használható fel belföldön oly módon, hogy a Domino Fix Extra SIM-csomagban foglalt 1 GB mobilinternet adatforgalma előtt kerül leforgalmazásra.
-
KTU
addikt
Telekom Maraton. 1GB kártya.
990 Ft online rendelve.
Domino Fix Extra SIM-csomag, baloldali, 1GB, 80 perc, lehetőséget válaszd.
Ahogy megjön aktív, csak az veheti át aki rendelte, 1 évig felhasználható minden.Most akció:
"Vásárláskor a SIM-csomaghoz adjuk:
80 perc Beszélgetés belföldön és EU alapdíjas irányba
1 GB Belföldön és az EU-ban
5 db SMS Belföldi alapdíjas irányba itthon és az EU-ban
Extra 10 GB mobilnet! Minden online vásárolt Domino SIM-kártyához 10 GB extra mobilnetet kapsz, 60 napos felhasználással."Ha elfogy, 4GB-ot érdemes venni.
Domino Maraton 4GB 3559Ft,
1GB adatmennyiség 890Ft/hó.
Ha 1 hónapra nézzük, de mivel maraton, amit nem használsz fel azt később is felhasználható. -
ther
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudjatok mondani hogy mi most a legolcsobb mobilnetezesi opcio amivel a VOIP is megy? Dual sim-es telefonba kene, szoval nem kell teljes tarifacsomag. Meg tavaly ha jol emlekszem volt valami jatek a Telenorral, hogy megrendelted a 0Ft-os SIM kartyat es ra 1500-ert 1GB-ot amit ajandekba meg ket honapig kaptal. Ilyesmi van mostanaban?
-
djfantom
tag
Számtalan alkalmazással probáltammár.Van amit telepíteni semakar van amit meg telepít de nemindít elatelefon.Segyiknél sem sikerűl a regisztrációPedig ha belépek még többmint 300perc lebeszélhetőségem van.
De mostmegint visszaraktam a Ziper betet.Ezt írja ki.egisztrációsíkertelen(No DNS reasults(923))
Sajnos az is nehezíti a dolgomat,hogy angolul nem tudok.Webfordítozok. -
vg
addikt
A Reenger +36 21 XXX-XXXX telefonszámot bárki tudja hívni? Mert én már feltöltöttem az egyenlegem, de azt a 21-es számot nem lehet másik, sima 70-es mobil számról hívni. Mit csináltam rosszul, vagy félreértettem valamit?
-
zeon.hu
nagyúr
Azért vicces:
2 nap után visszaírt a nordtelekom, hogy adjam meg a számom - mintha nem tudnák email alapján...-, mert ránéznének a hiba okára.
Az mellékes, hogy leírtam nekik, miszerint nem csak engem érintett és már régen megjavult
De azért jó tudni, hogy néha ül valaki a gép előtt. -
Taktoj
aktív tag
Hello. Valaki használja e a calling creditet mint szolgáltatót? A call back működik e náluk?
-
zeon.hu
nagyúr
-
KTU
addikt
válasz
zeon.hu #28025 üzenetére
Reenger belépőoldal megjelenik, belépni nem lehet.
Egyenlegem nincs, de hálón belül tudom hívni a másik Reenger számom.
Hívás létrejön, az más kérdés hogy süket / néma a hívás mindkét oldalon, beszélgetni nem lehet.
Nagy valószínűséggel a dupla NAT miatt.
Gigaet A540 IP --> A510 IPMásik VoIP szolgáltatót (amik itt a topikba szóba kerültek), még nem találtam, ami ennyire használhatatlan a dupla NAT miatt.
Már nem használom "üzemszerűen" a Reengert hálón belüli ingyen hívásra.
Van helyette Fonio, iPPi, Linphone, CallCentric, bár utóbbival is van néha gond, főleg ha ritkán van használva, 3 hónap, és "leesik a hívószám" az account-ról, regisztrálni kell másikat ingyen. -
zeon.hu
nagyúr
Másnál se megy a Reenger?
Most már bosszantó.Szerk.
Mondjuk furcsa egy hiba, mert hívást fogadni tudok.
(Fel van töltve az egyenleg, mielőtt valaki rákérdez)
A weboldalra továbbra se tudok belépni. -
zeon.hu
nagyúr
Reenger szerver leállt, honlap se megy.
Mondjuk megvagyok reggelig nélküle
(bár ezt szoktam használni meló közben is, ha hívni kell a főnökséget) -
djfantom
tag
Sziasztok Reenger szolgáltatát használom.zoiper alkalmazással.Párnapj jött valami frissités a telefonomra azóta nem működik.Letörőltem.Felraktam a proverziót leírás szerint beálítottam és azt írja sikertelen a regisztráció.Ilyenkor mi a teendő?
-
KTU
addikt
válasz
zeon.hu #28011 üzenetére
Pár éve próbálgattam Zoiper-ben a codec állítgatást,
nálam pont az ellenkezője volt, Opus-t semmi nem, támogatta, hívás nem is mehetett volna ki,
de átváltott u-Law-ra, ezt mindegyik támogatja.Groundwire, ha olyanra állítom amit a szolgáltató nem támogat, nem jön létre a hívás.
-
zeon.hu
nagyúr
Zoiper kérdés:
Hogy lehet, hogy a hívásim gsm kodeken mennek, amikor az nincs is beállítva?
Ulaw és alaw van csak engedélyezve, de minden hívás (kimenő és bejövő) gsm.Újra lett húzva a rom, ez is mentésből lett visszaállítva.
Előtte jó volt.
Most akármit állítok, marad a gsm kodek, pedig nincs bejelölve. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
abw6291 #28007 üzenetére
Voip kipróbálására mindig a Reenger-t ajánlom.
(Nálam Zoiper-el megy, de ez egyéni preferencia kérdése)
Igaz, hogy 21-es számot kapsz, de ezen hívható is vagy, méghozzá vezetékes tarifával.
Már 500Ft-al is fel lehet tölteni, amiért 200 hazai percet kapsz 1 hónapra (bármikor utántölthető).Ha ragaszkodsz a saját számodhoz, akkor valamelyik Dellmont, fenti összefoglalóban találsz párat.
Nálam még van a Browsercalls és a Megavoip egyenlegen is némi pénz (tudtommal már vannak azóta olcsóbbak), nincs gond a minőséggel, minimum elfogadható. -
abw6291
tag
Sziasztok!
Melyik VOIP szolgáltatóhoz érdemes most befizetni ha a minél olcsóbb, de használható minőségű (elsősorban) belföldi mobilhívás, másodsorban belföldi vezetékes hívás a cél?
Callingcredit vállalható minőségű?
-
Zeki
nagyúr
-
covers
csendes tag
Egy kérdést megért ,akkor lehet marad a skype korlátlan Magyarország csomag 15 Euró.
Rebtel úgy tudom csak 30 számot enged korlátlanul...
Korlátlan beszélgetést magyarba és esetleg korlátlan net érdekelne most igazán.
Ezekre keresek megoldást.Stuntcalls,Blee,Reenger ezeket használom most 1GBos Bluenetes kártyával. -
covers
csendes tag
Sziasztok köszönöm eddigi segítségeket.
[link] erről tudtok valamit mennyire megbízható?
és a másik reengernél van-e hívás részletezés ?mert belépve látom még mennyi a lebeszélhető percem.
De érdekelne eddigi perceket ,hogy beszéltem le vagy el kell fogadni kontroll nélkül szolgálató amit épp mond még mennyi van hátra?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest